Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary w zeszłym roku miałam sobie robić imię starszego syna ale dowiedziałam się, że jestem w ciąży i musiałam odwołać termin
jak skończę karmić to będę musiała wytatuowac dwa
CzaryMary, weronika86, lysinka, Ewelcia, iwonka1077, Jaga, Fasia, misia83, Amy_, Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary w zeszłym roku miałam sobie robić imię starszego syna ale dowiedziałam się, że jestem w ciąży i musiałam odwołać termin
jak skończę karmić to będę musiała wytatuowac dwa
Na jednym i na drugim cycku
OOo właśnie spojrzalam na nasz suwaczek 1 MC 1 tydz. 1 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:47
Anka1501, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
ania to nie musza byc imiona, mozna polaczyc dea synbole lun pierdolki ktore kojarza ci sie z dziecmi, tak my przygktowujemy dla naszycb klientow. ostatnio moj wymyslil super rzecz ale do tego trzeba realistycznego tatuatora jak mon maz...otoz robi sie wisiorek..wiesz taki jaki zaklada sie do sukien slubnych na plecy? delikatny minimalny lancuszek i z niego zwisaja 2 male serduszka ktoee wygladana nak broszki..wszystko istnie mega realistycznie..i wygrawerowane imiona lub inisjaly w tych broszkach..z metra wyglada jak oarwdziwe, ludzie byli zachwyceni u nas pomyslem a jak nawet sie urldzi 3,4,5 dziecie to doklada sie tylko zapinke na lancuszek
a dodajac imie po roku, czy dwoch bedzie roznilo sie kolorem bo to linie..cieniowane dokladane prace nie roznia sie odcieniem
CzaryMary, mf, Murraya, Aguś86, lysinka, Ewelcia, Fasia, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do pepka..od czego to zalezy ze trzyma sie wam tak dlugo? ja nie smarowalam niczym, onmywalam tylkompatyczkiem z woda dookola pepuszka..odpadl po rownych 7 dniach, od 2 dni pepek jest nuz zagojony calkowicie. a sarcia ma dopiero 15 dni
ania sarcia to aniolw dzien sie rozglada, soi malo ale nie placze tylko lezy kolo mnie w bujaczku i mnie obserwuje.psy sie jej podobaja, nawet jak ka liznie to jej to lata
przychodzi godzina 19.00 mala pomalu zasypia, spi do 22.00..karmimy i spi do 4 rano, nastepnie budzi sie o 6.30 i teraz spi dalej i tak spi do 11..od 11 do 19.00 aktywnosc sie zaczyna
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Z tymi pepkami to podobno uzależnione jest to od grubości pępowiny. Im grubsza tym dłużej pepol sie trzyma.
Fajnie ze Sarcia ma juz tak ustabilizowany rozkład dnia... U nas wszystko nadal jest przypadkowew nocy nigdy mnie nie kopala
i teraz tez spi
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:moj ma supr pomysly wiec jak cos to pytajcie a my slyzymy rada. jest najlepszym tatuatorem do 50km dookola wiec poradzi dobrze
Właśnie dzisiaj w TV slyszalam ze Radosław majdan musiał zwinąć swoje studio bo nie miał klientów. Pomyślałam o Was - nie ważne kto prowadzi takie studio, ważne ze jest naprawdę mistrzem w swoim fachu. Jak widać nazwisko Majdana nie zwabilo klientów.weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Wera pomysł super! Wiesz, mam zamiar karmić ok roku a potem się do Ciebie zglosze o radę.
Widzę, że nasze dzieci są identyczne. Natan po wieczornym kapaniu odlatuje o przebudza się tylko na karmienie dwa razy i tyle. W dzień się trochę porozglada ale jest bardzo cichutki.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyustronianka24 wrote:moja mała zasnęła wczoraj po kąpieli po 20 a obudziła się o 5 , nie wiem czy się cieszyć czy martwić tym że tyle czasu nie jadła
Nie martw sie. Jakby była głodna to dałaby znać. Dzieci nie zawsze potrzebują stałej ilości jedzonka
Jak sutki ?
-
liloe wrote:Liwi ale ona ciągle płacze po jedzeniu? moja też je co 1,5h i się denerwuje i płacze po i w trakcie, ale ponoszę i potulę po karmieniu (jak już zamiast ssać robi sceny) i zasypia. Po mm było ok?
Nie dałam jej w końcu tego mm. Podoiła jeszcze piersi, po dwa razy każdą i zasnęła. Spała do czwartej więc chyba nie była bardzo głodna. Nie wiem jak będzie dziś ale wczoraj ewidentnie widziałam że było jej mało. Jak ją wczoraj przekładałam do drugiego cycka to był płacz bo myślała ze to już koniec, zjadła drugiego i dalej stękanie i marudzenie.
-
nick nieaktualnya u mnie uśmiechu brak
może dlatego że tak naprawdę mała by miała dziś dopiero 4 dni..
za to mamy dobrą noc 6 godzin spała od 22 i później karmienie i od razu zasnęła obudziła się dopiero teraz.
i niestety idziemy do lekarza bo w dzień mała czuje się lepiej to wieczorem gorzej niech ją osucha i obejrzy, pewnie nic więcej nie wymyśli niż robimy