Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida niestety ale sama pozbawiasz się mleka.
Nie zrozum mnie źle ale podawanie mm bo dziecko wisi na cycku to nie jest rozwiązanie. Wisi na cycu ale podkreca w ten sposób laktacje a Ty podając mm sama ja sobie hamujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:36
Gosha, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zaczęłam jesc wszystko bo patrzeć na te gotowane kurczaki nie mogłam i co? Czasem jak zjem cos tłustego kupa u małej bardziej taka wodnista ale żółciutka, jem rożne mięsa, odbijam tylko przyprawiania ich jakos szczególnie, jem lody, pije femaltiker z mlekiem ( swoją droga rewelacja ten femaltiker)... Jeszcze muszę sie nauczyć ubierać ja odpowiednia i bedzie mniej stresu
mała mi spi na rękach, zasnęła dopiero od rana, moze uda sie odłożyć to pomaluje pazury u stop, oświadczam ze sally hansen miracle gel utrzymał sie 21 dni na paznokciach u stop, dopiero z 3 dni temu zaczął sie ścierać na końcach od skarpetek ale ogolnie bomba, odrosl i pora na zmianę koloru .
lysinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU dziecka o gorączce mówi się jak przekroczy 38,5. 38 to stan pod goraczkowy .
Agnieszka dobrze mówi że odejmuje się 0.5 stopnia jak się mierzy przez odbyt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:03
hwesta, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na razie pije dwa razy dziennie i naprawde mam pełne piersi, w nocy mała sie najadą, ale w dzien dużo wisi na cycu , pewnie dostosowuje laktację do większych potrzeb, od kiedy wstała co chwile sie tulić chce i wisieć na cycu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:24
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Tylko ten femaltiker drogi
Ja śpiąca strasznie jestem u mnie padać ma dziś pewnie dlatego... -
Ida wrote:Wiem, ale on co godzinę zjada z dwóch piersi i chce jeszcze. Co w takiej sytuacji?
Nic, dajesz tyle ile potrzebuje. To nie trwa wiecznie, laktacja się wreszcie dopasuje. Wiem, że męczące jest takie przystawianie ale musisz sobie zadać pytanie jak bardzo Ci zależy na kp.Ida, liloe lubią tę wiadomość