Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela nie martw się. Zuzia też się późno uśmiechnęła. A Martynka jest z wcześniejszego tygodnia ciąży. Na pewno się niedługo się uśmiechnie
W zasadzie u Zuzi uśmiech szedł z wiekiem korygowanym i obroty, a reszta szła z wiekiem metrykalnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:48
CzaryMary, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Mary czy Iwo ma jeszcze takie dni ze cały czas śpi? Moja wczoraj przespała cały dzień. Miała dwa okresy aktywności, (przejęczane) które trwały po godzinie. A resztę dnia przespała.
Ja oczywiście już się martwię, ze coś jej jest.
Dokładnie tak samo miał wczoraj - jak nie spał to gadal do ślimaka z karuzeli. Myslalam ze w nocy będzie disko bandżo ale był spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:49
liwi, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dokładnie tak samo miał wczoraj - jak nie spał to gadal do ślimaka z karuzeli
. Myslalam ze w nocy będzie disko bandżo ale był spokój
Lubie to!
Nasze też śmierdzą. Znaczy Maji też śmierdzą. Nie jakoś tragicznie, ale czuć je. Wczoraj np. kupe miałam na przewijaku, podłodze, koszu na śmieci, ręce i nodze... mojej ręce i nodze i czuć było ta kupę.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Chciałam na karku ale jeszcze sie zastanawiam
Mój zadek tez jakiś taki płaski. No ale najbardziej wkurza mnie brzuch.sorki za szczegóły...
-
nick nieaktualnyAguś86 a w ogóle w którym tyg Twoja Zuzia się urodziła ?
A i powiem Wam służba zdrowia mnie rozwala.. dzwonie od 8 otwarte dzwonie 8.10.
-Dzien dobry chciałam zarejestrować córkę
-Na dziś czy na kiedy ?
-Na dziś
- Nie ma już numerków czy coś pilnego?
- Córka jest wcześniakiem, ma 2 miesiące i jest chora
-AAA to proszę w takim razie przyjść o 14.30 od razu po zdrowych dzieciach a przed chorymi aby niczego więcej nie złapała.
Taaak więc gdybym nie zaczęła od tego że jest wcześniakiem to by pewnie babsko mnie zbyło. Tak jest często gdzie dzwoniłam. Już nauczyłam się żeby zaczynać od tego że Martyna jest wcześniakiem wtedy jest łatwiej. -
CzaryMary wrote:A ja mam pytanie ad kupek
podobno miały nie smierdziec a u nas delikatnie mówiąc fiołkami nie pachną ... Jak to u Was jest ?
U nas kupy mają delikatny zapach, mój mąż nawet ich nie czuje.
U nas wczorajszy wieczór Tosia spędziła na cycku, karmienie co niespełna godzin. Już myślałam, że ciężka noc przed nami, ale zasnęłyśmy przy ikarmieniu o 22 i obudziłyśmy się dopiero o 3, a następna pobudka o 7
A teraz mam swoje pierwsze samotne wyjście z domu, na badania do diagnostykiCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmmmm to pewnie przez to mm. U nas wala
wczoraj jak leżał w bujaczku i gadał do tego ślimaka to mu powiedzialam ze musimy zmienić pieluche bo od tego smrodu ślimak ucieknie w expresowym tempie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:07
Gosha lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:śmierdzą ! Mi też mówili że ta kupa jeszcze nie śmierdzi kłamali ! Już nie chce wiedzieć jak śmierdzieć będzie jak dziecko będzie jadło marcheweczki itp.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Lubie to!
Nasze też śmierdzą. Znaczy Maji też śmierdzą. Nie jakoś tragicznie, ale czuć je. Wczoraj np. kupe miałam na przewijaku, podłodze, koszu na śmieci, ręce i nodze... mojej ręce i nodze i czuć było ta kupę. -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:To dobrze cię osrala hehe
później skojarzyła ze to nie pies a wnuk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:12
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny