X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Amy, jak dla mnie ordynator trochę za stary ;-) poszukam jakiegos kandydata, a później kopnę męża w dupę!!!

Amy_ lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka wrote:
    Dziś musiałam ściągnąć mleko z prawej piersi do takiego momentu aby Natan się nie dlawil i uzbieralam 120ml w ok 5 min :/ musze ściągać z prawego bo jak się tak dlawi to łyka za dużo powietrza i jest problem z brzuszkiem.
    120ml w 5 min? Boże czemu ją tyle mleka nie mogę sciagnac? siedzę z laktatorem 30min i ledwo 100 mam a czasem mnoej:'( jiz nie wiem co robić zeby było więcej:| mam dwóch synów i nie moge ich wykarmic:-(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam się dzisiaj wczesniej położyć Nina już prawie spała i przed chwilą walneła taką kupę, że aż sie zastanawiam, gdzie ona to pomieściła ;-) teraz wisi na cycu, a jak zaśnie, to ja muszę jeszcze poprasować :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Seksu,???

Tego najbardziej ;D ech... Jeszcze trochę :)

Amy_ lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie miej do siebie żalu. Ciezko wykarmic dwóch chłopów ;) I tak szacun dla Ciebie, że dzielnie walczysz. Większość mam bliźniaków odpuszcza karmienie piersia.

Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Ewelcia. Masz dwóch chłopców ale cyckow nie masz czterech. Ja Cie podziwiam bo to musi być bardzo trudne wychowywać bliźniaki. Daj tyle ile możesz, nawet niewiele Twojego mleka jest dla nich bardzo cenne :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• 8485 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny maly jest strasznie nie spokojny ma katar zmierzyłam mu goraczke w odbycie i ma 38 co dalej czy to już goraczka POMOPCY!!!

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 od temp w odbycie trzeba odjąć pól stopnia. Zbijaj dopiero od 38,5.

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-* no niestety mleka mam mało i w sumie wczoraj np zjedli tylko 3 razy moje mleko a reszta mm.
    My właśnie po nocnym karmieniu, chłopcy w łóżeczku, mąż wyparza butle a ja z laktatorem walczę...

• Lwica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshhhh moj syn mnie wykończy od 1 nie spi, najedzony, Pielucha zmieniona razy 3...oczy szeroko otwarte i nie daje tej swojej matce położyć sie spac

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieczór koszmarny! Julek obudził się o 17 i zasnął, a raczej padł ze zmęczenia o północy.. Przez te wszystkie godziny płakał i się prezyl. Robił kupę za kupą. zasypial na rękach a jak chcieliśmy go odłożyć to od razy ryk.. Jednym słowem masakra! Jeden z gorszych wieczorow. Na koniec zwymiotowal. Pierwszy raz. Jemu się nawet nie ulewa, a tu takie wymioty :((( ja po tej akcji padlam, bo poprzednia noc była kiepska, a mąż się nim zajął i w końcu o północy zasnął. Teraz się karmimy ale Julek znowu niespokojny wiec obawiam się, że to koniec spania na dziś..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry wszystkim

Moj Ignacy pięknie spi normalnie dziecko grzeczne od paru dni interesuje go swiatlo w oknie i się rozglada wte i wewte :)

A ja kawe rzlopie sobie z rana :) ostatni dzien jestem z moim R w domu on juz jutro rano do pracy rusza .
    Dziękuje mu z calego serca ze byl tyle czasu zemna w domu wspieral w ciazy i przy porodzie <3 jest kochany najukochanszy facet na ziemi :)

Ida, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, pierwsze uśmiechy mamy! Dzis bede cały dzien polowała na nie ;)

Ewelcia, liwi, Aguś86, Fasia, Angela89, lysinka, iwonka1077, Jaga, misia83, Gosha, sylvia007, Lali, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ćwiczyc zaczelam ,mimo ze po cc to ćwicze i dobrze się czuje ,brzuch znika szybko majtki obsciskujące są Magic :D hihi
    Pilka gumowa tez się przydala bo brxuszki robie na niej i boczki krztaltuje :)

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonjour :-)

U nas nsajlepsza noc od narodzin tfu tfu. Jestem wyspana - chociaż to tylko 5 h :-)
    Zawzielam sie i wpakowalam cyca w otwór gębowy mlodzienisszka i .... Zaskoczyło !!! Cudownie jest karmić piersią. Wszystkim Wam zazdroszcze :-) teraz siedze na golasa i juz jestem gotowa na następne cyckowe starcie :-)

Jeśli chodzi o uśmiech to dzisiaj powiedziała mężowi żeby sobie na rocznice ślubu zafundowac tatooo. Powiedzialam ze chce mieć imię syna- maz na to ' a jak będzie niegrzeczny, i niedobory dla ciebie ? ' ja mu na to ' i tak zawsze będę go kochała , zawsze będzie moim dzieckiem' na te słowa Iwo posłał mi tak piękny uśmiech ze aż sie wzruszylam :-)

Amy rozwalasz mnie z tym ordynatorem :-D Bierz sie za niego. Masz jeszcze trochę czasu :-) wloz mu do fartucha swój nr telefonu. A przy badaniu stetoskopem powiedz " słyszy PAN doktor jak mi serce mocno bije ? To tak przy Panu.... ," :-) :-)

Kryska - fajnie ze cwiczysz ale ja Cie błaga nie przesadz. Ostre ćwiczenia krótko po CC mogą być opłakane w skutkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:27

Aguś86, hwesta, Fasia, Murraya, lysinka, iwonka1077, Ida, Gosha, Amy_, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Kwiatek gratulacje kochana Miki juz jest <3 super

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary mary super ze wyspana jestes cyc jednak pomaga:D
    A gdzie chcesz tatuaż sobie pierdyknąc moj R bedzie robil Ignasia imię ale nie powiedzial gdzie :D
    Ja ostroznie a do przodu z tymi cwiczeniami dziś pośladki jade bo mam jakies obwisle :D wiem wiem zeby nie przesadzac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Czary mary super ze wyspana jestes cyc jednak pomaga:D
    A gdzie chcesz tatuaż sobie pierdyknąc moj R bedzie robil Ignasia imię ale nie powiedzial gdzie :D
    Ja ostroznie a do przodu z tymi cwiczeniami dziś pośladki jade bo mam jakies obwisle :D wiem wiem zeby nie przesadzac

Chciałam na karku ale jeszcze sie zastanawiam :-)

Mój zadek tez jakiś taki płaski. No ale najbardziej wkurza mnie brzuch.

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti po cc to zdecydowanie za wcześnie na ćwiczenie brzucha :( nie zrób sobie krzywdy

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mała zasnęła wczoraj po kąpieli po 20 a obudziła się o 5 , nie wiem czy się cieszyć czy martwić tym że tyle czasu nie jadła

‹‹ 4431 4432 4433 4434 4435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ