Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka wrote:Dziś musiałam ściągnąć mleko z prawej piersi do takiego momentu aby Natan się nie dlawil i uzbieralam 120ml w ok 5 min
musze ściągać z prawego bo jak się tak dlawi to łyka za dużo powietrza i jest problem z brzuszkiem.
-
Miałam się dzisiaj wczesniej położyć Nina już prawie spała i przed chwilą walneła taką kupę, że aż sie zastanawiam, gdzie ona to pomieściła
teraz wisi na cycu, a jak zaśnie, to ja muszę jeszcze poprasować
-
dziewczyny maly jest strasznie nie spokojny ma katar zmierzyłam mu goraczke w odbycie i ma 38 co dalej czy to już goraczka POMOPCY!!!
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
U mnie wieczór koszmarny! Julek obudził się o 17 i zasnął, a raczej padł ze zmęczenia o północy.. Przez te wszystkie godziny płakał i się prezyl. Robił kupę za kupą. zasypial na rękach a jak chcieliśmy go odłożyć to od razy ryk.. Jednym słowem masakra! Jeden z gorszych wieczorow. Na koniec zwymiotowal. Pierwszy raz. Jemu się nawet nie ulewa, a tu takie wymioty
(( ja po tej akcji padlam, bo poprzednia noc była kiepska, a mąż się nim zajął i w końcu o północy zasnął. Teraz się karmimy ale Julek znowu niespokojny wiec obawiam się, że to koniec spania na dziś..
-
nick nieaktualnyDzień Dobry wszystkim
Moj Ignacy pięknie spi normalnie dziecko grzeczne od paru dni interesuje go swiatlo w oknie i się rozglada wte i wewte
A ja kawe rzlopie sobie z ranaostatni dzien jestem z moim R w domu on juz jutro rano do pracy rusza .
Dziękuje mu z calego serca ze byl tyle czasu zemna w domu wspieral w ciazy i przy porodziejest kochany najukochanszy facet na ziemi
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBonjour
U nas nsajlepsza noc od narodzin tfu tfu. Jestem wyspana - chociaż to tylko 5 h
Zawzielam sie i wpakowalam cyca w otwór gębowy mlodzienisszka i .... Zaskoczyło !!! Cudownie jest karmić piersią. Wszystkim Wam zazdroszczeteraz siedze na golasa i juz jestem gotowa na następne cyckowe starcie
Jeśli chodzi o uśmiech to dzisiaj powiedziała mężowi żeby sobie na rocznice ślubu zafundowac tatooo. Powiedzialam ze chce mieć imię syna- maz na to ' a jak będzie niegrzeczny, i niedobory dla ciebie ? ' ja mu na to ' i tak zawsze będę go kochała , zawsze będzie moim dzieckiem' na te słowa Iwo posłał mi tak piękny uśmiech ze aż sie wzruszylam
Amy rozwalasz mnie z tym ordynatoremBierz sie za niego. Masz jeszcze trochę czasu
wloz mu do fartucha swój nr telefonu. A przy badaniu stetoskopem powiedz " słyszy PAN doktor jak mi serce mocno bije ? To tak przy Panu.... ,"
Kryska - fajnie ze cwiczysz ale ja Cie błaga nie przesadz. Ostre ćwiczenia krótko po CC mogą być opłakane w skutkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:27
Aguś86, hwesta, Fasia, Murraya, lysinka, iwonka1077, Ida, Gosha, Amy_, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzary mary super ze wyspana jestes cyc jednak pomaga:D
A gdzie chcesz tatuaż sobie pierdyknąc moj R bedzie robil Ignasia imię ale nie powiedzial gdzie
Ja ostroznie a do przodu z tymi cwiczeniami dziś pośladki jade bo mam jakies obwislewiem wiem zeby nie przesadzac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:31
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Czary mary super ze wyspana jestes cyc jednak pomaga:D
A gdzie chcesz tatuaż sobie pierdyknąc moj R bedzie robil Ignasia imię ale nie powiedzial gdzie
Ja ostroznie a do przodu z tymi cwiczeniami dziś pośladki jade bo mam jakies obwislewiem wiem zeby nie przesadzac
Chciałam na karku ale jeszcze sie zastanawiam
Mój zadek tez jakiś taki płaski. No ale najbardziej wkurza mnie brzuch.Krysti lubi tę wiadomość