Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tez nie cierpi leżeć na brzuchu ale kładę ja chociaz 2-3 razy dziennie na chwile. Potrafi sie z plecków na boczek przekręcić i ciągnie na lewa stronę głownie, staram sie ja kłaść na prawej więcej ... Tez bede z woda rozrabiala femaltiker, nie ma wyjścia
-
Dzien dobry! :*
wcOraj bylysmy na spacerku
Moja Niunia tez ma krostki ale to chyba potowki, bylysmy ostatnio na sesji zdj i tam bylo bardzo goraco wiec na pewno to od tego.
Wczoraj byla polozna, uspokoila mnie z tymi ulewaniami i w ogole.. Sofii przybrala w 5 dni 360g!!!!!! MASAKRA! Ale Polozna kazala nie wybudzac na jedzenie wiec moze juz kie bedzie tak tyc
I dzis w nocy odpadl nam kikut 10 dni po porodziewreszcie!
Krysti, Murraya, Gosha, Fasia, iwonka1077, Justinka, sylvia007, Angela89, Aguś86, lysinka, KasiaKwiatek, Ewelcia, Nadzieja84, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Mój sie nie przekręca , na brzuchu leżeć nie cierpi a chyba powinien.
Krysti - krostkami sie nie przejmuj. Jak będą utrzymywać sie dłużej i rozprzestrzeniać to skonsultuj z lekarzem. -
nick nieaktualnyRudzia wrote:KRYSTI u mnie tez pogoda dzis taka sobie ale spacerek bedzie i tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:22
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Tez tak mysle poczekam jeszcze i po obserwuje jak co to do IP pojde to jakis krem poleci lekarz .
Rudzia a położna poradziła cos na karmienie piersią? Odciagasz pokarm i podajesz malej czy sztuczne mlewczko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Krysti ja będę miała taką huśtawkę, Mały dostanie od chrzesnej na chrzciny.
Fisher price huśtawka kołyska leżaczek 3w1.
U nas tez zimno, nie wiem czy w ogóle wyjdę dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha o wlasnie chcem takie kupic twoje ma usztywnienie na plecki , to jest dobre patrzyłam u nas tu w mamas &papas fajne są tylko zastanawiam się od kiedy mozna dzidzie nosic w czymś takim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:33
-
Mary noc taka sobie. Mieliśmy przerwę od 2 do 4.30, pozniej pobudka o 6. Ja nieprzytomna wiec mąż wziął małego żebym chociaż na chwilę zasnęła, bo między 10-12 ma być położna. Niestety nie zasnelam, bo mały płakał..
Ale na szczęście rano zrobił kupie i puścił dużo bąków! Uff jaka ulga, od razu widać ze jest spokojniejszy -
Amy trzymam kciuki żeby to jednak był piątek, a nie sobota. Ciesze się, że nie wyrodzilo się z tego nic gorszego! Oby leki pomogły i obyś juz więcej tego nie przechodziła :*
Amy_ lubi tę wiadomość
-
KRYSTI ja ma ten:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06b395c3440b.jpg
Jest bardzo wygodny, używałam na razie tylko 2 razy ale niesamowita ulga dla pleców. Teoretycznie
Jedt od 3,5 kg, ja jednak bede starała sie użyć jsk najpóźniejale czasami schodzę na przystanek po starszaka z nim i jedt wygodny dla mnie i chyba tez dla Kubusia bo od razu zasypia. Bardzo dobrze trzyma główkę. Masz tam rożne ustawienia itp.
Krysti lubi tę wiadomość