Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tez nie cierpi leżeć na brzuchu ale kładę ja chociaz 2-3 razy dziennie na chwile. Potrafi sie z plecków na boczek przekręcić i ciągnie na lewa stronę głownie, staram sie ja kłaść na prawej więcej ... Tez bede z woda rozrabiala femaltiker, nie ma wyjścia
-
Dzien dobry! :*
wcOraj bylysmy na spacerku

Moja Niunia tez ma krostki ale to chyba potowki, bylysmy ostatnio na sesji zdj i tam bylo bardzo goraco wiec na pewno to od tego.
Wczoraj byla polozna, uspokoila mnie z tymi ulewaniami i w ogole.. Sofii przybrala w 5 dni 360g!!!!!! MASAKRA! Ale Polozna kazala nie wybudzac na jedzenie wiec moze juz kie bedzie tak tyc
I dzis w nocy odpadl nam kikut 10 dni po porodzie
wreszcie! 
nick nieaktualny, Murraya, Gosha, Fasia, iwonka1077, Justinka, sylvia007, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, nick nieaktualny, Ewelcia, Nadzieja84, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak mysle poczekam jeszcze i po obserwuje jak co to do IP pojde to jakis krem poleci lekarz .CzaryMary wrote:Mój sie nie przekręca , na brzuchu leżeć nie cierpi a chyba powinien.
Krysti - krostkami sie nie przejmuj. Jak będą utrzymywać sie dłużej i rozprzestrzeniać to skonsultuj z lekarzem. -
nick nieaktualnyU mnie kipa wozek z drugiego piętra pies jezusie jak ja sobie bez chłopa poradzę pojde kupie normalnie nosidełko z usztywniaczem na plecki jakies profesjonalne . Tylko od kiedy mozna dziecko nosic w takim nosidełku!Rudzia wrote:KRYSTI u mnie tez pogoda dzis taka sobie ale spacerek bedzie i tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:22
-
nick nieaktualnyMożesz przemywać sola fizjo.Krysti wrote:Tez tak mysle poczekam jeszcze i po obserwuje jak co to do IP pojde to jakis krem poleci lekarz .
Rudzia a położna poradziła cos na karmienie piersią? Odciagasz pokarm i podajesz malej czy sztuczne mlewczko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo akuratnie wiekszy bedzie ja tez wstrzymam się do 3 miesiąca gdZies niech podrośnie IgnasIda wrote:Krysti ja będę miała taką huśtawkę, Mały dostanie od chrzesnej na chrzciny.
Fisher price huśtawka kołyska leżaczek 3w1.
U nas tez zimno, nie wiem czy w ogóle wyjdę dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha o wlasnie chcem takie kupic twoje ma usztywnienie na plecki , to jest dobre patrzyłam u nas tu w mamas &papas fajne są tylko zastanawiam się od kiedy mozna dzidzie nosic w czymś takim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:33
-
Mary noc taka sobie. Mieliśmy przerwę od 2 do 4.30, pozniej pobudka o 6. Ja nieprzytomna wiec mąż wziął małego żebym chociaż na chwilę zasnęła, bo między 10-12 ma być położna. Niestety nie zasnelam, bo mały płakał..
Ale na szczęście rano zrobił kupie i puścił dużo bąków! Uff jaka ulga, od razu widać ze jest spokojniejszy -
Amy trzymam kciuki żeby to jednak był piątek, a nie sobota. Ciesze się, że nie wyrodzilo się z tego nic gorszego! Oby leki pomogły i obyś juz więcej tego nie przechodziła :*
Amy_ lubi tę wiadomość
-
KRYSTI ja ma ten:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06b395c3440b.jpg
Jest bardzo wygodny, używałam na razie tylko 2 razy ale niesamowita ulga dla pleców. Teoretycznie
Jedt od 3,5 kg, ja jednak bede starała sie użyć jsk najpóźniej
ale czasami schodzę na przystanek po starszaka z nim i jedt wygodny dla mnie i chyba tez dla Kubusia bo od razu zasypia. Bardzo dobrze trzyma główkę. Masz tam rożne ustawienia itp.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

trza siedziec
ale mam nosidełko BABYBJORN, polecam!