Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytając Wasze posty utwierdzam się w przekonaniu że mam meza idealnego:-D na szkole rodżenia słuchał notował żeby pamiętać co i jak. Po cesarce robił wszystko przy dzieciach choć widziałam że nieudolnie ale robil. Zawsze wypieral się orzebierania kupy a pierwsza smolka trafiła sie właśnie jemu:-P pomagał mi w szpitalu i robił przy dzieciach-siedzial u nas od 9-21! Po powrocie do domu na zwolnienoi na opoeke też robił wszystko i jeszcze domowe rzeczy zeby mnie odciażyć. Teraz wrócił do pracy i mimo tego wstaje w nocy i pomaga mi kaemic. Chłopcy ostatnio srednio z nami w nocy współpracują i widzę jego irytacje jak 100ml jedzą 45min ale mimo tego dzielnie się trzyma...dzisiaj puściły nerwy bo Kuba dosłownie godzinę jadł i jeszcze wypluł połowę potem nie chciał odbić w międzyczasie 2razy się tak zesral że trzeba było go calego przebierać a na koniec zasikal body podczas przebierania...chyba każdy by zwątpił
Od dzisiaj postanowione nie narzekam na noego bo na prawde jest idealny!
A ją właśnie standardowo z laktatoremmantissa, Anka1501, Aguś86, lysinka, KasiaKwiatek, Krysti, Ida, Justinka, Angela89, Nadzieja84, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Iwonka a mi położna mówiła, że jak zaczynam karmić z jednej piersi to do dwóch godzin jeśli dziecko znosi zglodnieje daje ta sama pierś, a jak minęło ponad dwie godziny od ostatniego karmienia to wtedy daje druga.
Gdybym miała dawać ta z której skończyłam karmić, a Julek by się najadal jedna piersią to wychodziłoby ze ciągle je z jednej -
nick nieaktualnyDzień doberek
Oficjalnie dołączam do matek karmiących nad ranem
mam nadzieję, że dziś wyjdziemy do domkubilirubina 4, wszystkie badania super więc czekam na decyzję po obchodzie.
Mój ciągnie cyca jak pijawka, wczoraj baaaardzo często a dziś w nocy juz elegancko budził się co 3 godziny sam, bez płaczu, mlaskaniemtakże jestem wypoczęta.
Ze szpitala jestem bardzo zadowolona ale już chcemy do domku
Buziaki dla Wszystkich cioć, dziękujemy za gratki, a zdjątko Mikiego wrzucę za parę dni pewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 06:42
Ewelcia, Fasia, mantissa, Amy_, lysinka, iwonka1077, CzaryMary, Krysti, Ida, Justinka, Murraya, Gosha, sylvia007, Angela89, Aguś86, liwi, Nadzieja84, Lali, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPs i opiszę poród bo i dla mnie będzie pamiątka
zanim ulecą z pamięci szczegóły. Ale generalnie szybko choć boleśnie. Najważniejsze, że bez nacinania, położna ochroniła krocze
brykam już jak sarenka
mantissa, Amy_, lysinka, CzaryMary, Krysti, Justinka, Murraya, Gosha, Fasia, sylvia007, Angela89, Nadzieja84, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Ja po nacieciu tez brykalam jak sarenka
W ogole mnie to naciecie i szycie nie wzruszylo. Zaraz po szyciu siedzialam okrakiem na lozku. Tesciowa tulko mnie krzyczala zebym uwazala ale nic nie strzelilo
Dzisiaj nie ma sladuKasiaKwiatek, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper kwiatku ze tak szybko wracasz do formy
obyscie jak najszybciej wyszli z tego szpitala...
Amy - może ordynator zrobi Ci niespodzianke i wypuści Cie jutro ?
U mnie syn cyckiem pogardził - krzyk, rozpacz,tluczenie matki piastkami ... Dlatego teraz wisze na laktatorze
Fasia- jak Julek ? Noc ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 07:37
-
Mary nie ma szans. Piatek jest juz niespodzianka bo powinnam wyjsc dopiero w sobote i nie jest to uzaleznione od widzi misie ordynatora tylko od konkretnej dawki dozylnie podanych antybiotykow
min 8 dni na dozylnych musze byc zeby bakteria znow sie nje zaczela mnozyc. To jakies ciulostwo ktore atakuje nerki stawy serce..
gadalam z oddzialowa i mowi ze mialam duzo szczescia ze "poszlam" na antybiotyk.. bo byla dziewczyna z tym samym i nie zareagowala na leki - uszkodzone nerki serce i stawy az w jakims innym szpitalu jej ppomogli bo dochodzilo do zakazenia calego organizmu.. nie wiem czy nie na warszawe stad pojchala. I tez po porodzie dziewczyna
Boze jak sie ciesze ze wyjde z tego bez wiekszego szwanku
EchWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 07:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien Dobry Kochane Mamuśki
U mnie super Ignas Jest Cudowny normalnie moge caly czas siedziec i patrzec na synusia dzien i noc
Zaczelam śpiewac mu piosenki krore pozostaly mi w glowie z mojego dziecinstwasucha i się usmiecha
Robie mu masaż ciala relaksujący dla noworodkowdostalam fajną ksiązke jak to robic i się ucze
Ignaś lubi jak jestem blisko niego ,moj glos dziala na niego uspakajająco .
Dziś pierwszy dzien sami w domku zostalismy ,moj R juz do pracy wrocil .
Czuje się super po cc naciecie pieknie goi się jest w takim miejscu ze nie widac bikini w lecie zaloze :d
Pogoda jest deszczowa u mnie padano nic pocieszevsię dzis filmami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 08:05
Justinka, Ida, CzaryMary, Murraya, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej , witam ze ssakiem na cycu. Noc ciezkawa, od 1.30 do 6 płacz , mamrotanie, płytki sen i ciagle przytulać sie chciała. Teraz to samo, ale uśmiech był rano i wynagrodził mi wszystko
Wysypka nadal, to jednak mleko krowie w ktorym rozrabiałam femaltiker i pewnie stad to większe ulewanie -
nick nieaktualnyHej , witam ze ssakiem na cycu. Noc ciezkawa, od 1.30 do 6 płacz , mamrotanie, płytki sen i ciagle przytulać sie chciała. Teraz to samo, ale uśmiech był rano i wynagrodził mi wszystko
Wysypka nadal, to jednak mleko krowie w ktorym rozrabiałam femaltiker i pewnie stad to większe ulewanie -
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej , witam ze ssakiem na cycu. Noc ciezkawa, od 1.30 do 6 płacz , mamrotanie, płytki sen i ciagle przytulać sie chciała. Teraz to samo, ale uśmiech był rano i wynagrodził mi wszystko
Wysypka nadal, to jednak mleko krowie w ktorym rozrabiałam femaltiker i pewnie stad to większe ulewanie
Hwesta ja rozrabiam femaltiker w wodzie przygotowanej - dobry
Amy no to jakąś cholera sie do Ciebie przyplatala. Dobrze ze sepsa sie nie skończyło. Jeszcze chwilka i będziesz miała Olusia przy piersi.
Mojego dzisiaj brzuszek bolico chwila biedak sie wybudza i puszcza baczki. Ehhh ile ja bym dala żeby ten bol wziąć na siebie.
hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy u waszych dzieci tez wyskakują chrostki takie drobniutkie Ignasiowi wywaliło nie duzo ale sa w okolicy policzek .Czym to smarować czy wystarczy woda przegotowana i przecierać wacikiem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:02
-
nick nieaktualnyMoj Ignas się ostatnio przekręcił sam na bok chwila to była
hihi silny jest głowę podnosi do gory tez jak na brzuszku lezy
Czy któraś z was ma chustawke dla dziecka taką co się ustawia i sama buja z pilotem tez ,zastanawiam się nad kupnem tylko mysle ze kupie jak bedzie ciut większy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:07