Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz po wieczornej kąpieli, cycu i Arturek śpi w łóżeczku. Teraz czas dla rodziców
lubię ten nasz rytm dnia;)
Ja lecę juz na pampersach newborn bo dady i babydreamy za Male. I powiem Wam, ze jesli chodzi o przeciekanie to są najlepsze. Zero wycieków i mimo pel ej pieluchy są prawie suche w środku:) -
Ja w domu uzywam babydream. W promocji 4, 99 za 30 sztuk. Też są ok jak do domu tylko jak Manti pisze trzeba kontrolowac
Ja dziś od rana z moją dwojeczką mialam urwanie glowy i dopiero plama na bluzce przypomniala mi, że mam mleko w cyckach. Na wyjscia babyono. Ja kupilam za 16zl 60 sztuk. Sa wieksze i bardziej chlonne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:35
-
iwonka1077 wrote:Hihi mój już tak nie obsikujje jak na początku hihi
Też daje w razie co espumisan a który masz bo ja mam ten 40mg był i 100 ale wzięłam ten
Ja mam ten 100mg ale daje 5 kropelek a można 10, wiec aż tak go nie szprycuje. Na razie dostal 2 razy:) po pierwszej kropelce sam nadstawia pyszczek po jeszcze -
My dziś na spacerze byliśmy, nie za długo bo u nas tez pogoda nie taka super.
Teraz sie karmimy. Troche naprodukowalyscie.
U nas tez kupki śmierdzą, czuć przez pieluchę jak sie zesra a dostaje tylko moje mleko.
Mam nadzieje ze nie będzie płaczu. Maź wczoraj zrobił zupę warzywna i teraz mi mówi ze sie zepsuła a ja byłam głodna jak wilk i ja zjadłam dzis popołudniu i to sporo i nic nie czułam. A teraz wąchałam ja i faktyczni czuć było ze sie zepsuła:(( -
Moja młoda jednak naprawdę nie dojada. Od dwóch dni stęka i jęczy i tylko ją na rekach nosić, a dziś pojechałam na te dni otwarte ze starszą do szkoły i mąż jej zrobił mm, akurat jak wróciłam to ją karmił zdążyła wypić 50 ml i dałam jej cyce wydoiła obydwa i jest aniołem, leży patrzy sobie, coś tam opowiada.
-
Wrocilismy z galerii. Zapakowalismy malego do samochodu, po drodze zasnal, zrobilismy zakupy, wrocilismy do domu, a on dalej spi w foteliku. Juz 3 godziny.. ciekawe kiedy wstanie i czy uda mu sie jeszcze zasnac. Ogolnie nastawiam sie na bezsenna, ciezka noc....
Sylvia ja wcale nie jem jablek. Od lat. Boli mnie po nich brzuch. Natomiast jesli to ma pomoc Julkowi to sprobuje... slyszalam, ze najlepsze sa takie z piekarnika. Jak sie je robi?
Czy wy kapiecie dzieci codziennie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:04
-
Ja mam wkładki chicco, kupiłam na promocji chyba 250 w paczce, użyłam tylko 2 razy, jakbyście bliżej mieszkały to bym odstąpiła, sa całkiem dobre
Mojego Kubusia kupy nie czuc w ogole, jak niucham pampera da sie wyczuć ze to nie tylko siuski, ale to nawet pachniekarmie tylko cycem.
Ja małego kapie co 2 dni bo baaardzo nie lubi, pediatra powiedziała ze poki nie ma upałów to wystarczy taka częstotliwość, ja sie z nia zgadzam, tylko nam jeden rytuał dzienny odpadł...
HWESTA... Szukałam tych lakierów sally u siebie i gowno, ni ma. Jak chciałam zamówić przez Allegro zeby mu tu wysłali to sie zastanawiałam nad kolorem godzine, ja zawsze czerwień bo uwielbiam do tego zawsze w modzie, ale sie zastanawiam jakye kolory na ten sezon w midzie... Moze SHIMMER by pomogła... No ale w każdym badz razie zauważyłam ze firma KIKO tez robi taki lakier cud a i u mnie sklep jest wielkiwiec jutro ide i sobie tez kupie, ciekawe czy okaże sie ok
-
My tez kapiemy codziennie
staram się kąpać najpóźniej o 20.
TZ dopiero wrócił z pracy a miał być o 16... Jestem zła jak cholera, tym bardziej ze rano wyjeżdża na kolejne dwa tygodnie... wycalowal mnie ale niewiele to dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:48
-
My na razie kąpiemy co 2 dzień, bo Tosia na początku nie cierpiała kąpieli. Ona w ogóle nie lubi się rozbierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:45
liwi, mantissa, Aguś86, Justinka, Ewelcia, Fasia, Gosha, Nadzieja84, Murraya, KasiaKwiatek, Krysti, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja mam pytanie do co kąpieli - co jeśli dziecko śpi jak zabite a tu pora kąpania właśnie mija? Wybudzać czy nie? Mój właśnie śpi od około 18 i teraz nie wiem czy się zaraz obudzi, bo głodny, czy już zasnął jak na noc czyli dłużej i obudzi się koło 4 jak zazwyczaj...
Mam ten sam problem. Staram się Julka kąpać między 19 a 20, ale on z reguły wtedy śpi i to tak na amen. Nie da razy zbytnio kąpać wcześniej np. o 18, bo się wtedy zbytnio nie wyrabiamy a poza tym, jest jeszcze jasno. A o 21 to już późno i nie mamy czasu dla siebie. Hmmm..