Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary zakładasz body pod pajaca?? Moja spi wlasnie na lozku;) i ładna ma buzie mały! Ani jednej krostki
tak, zakładam bodziaki na krótki rękawek. Pajaca nie zapinam w kroku żeby trochę się "wietrzył". Krostki minęły po tej cudownej maści
Jak Twoja córa dosięga do ślimaka to ma długaśne rączki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hwesta ten lakier do paznokci co ci sie dlugo trzymal to ile czasu normalnie zwykly lakier sie trzyma zawsze tobie na nogach???? duza roznica?? i kupowalas go w rosmanie czy przez neta??
Więc pewnie się skuszę zobaczę czy się sprawdzi jak nie to pewnie zrobię sobie hybrydę na nóżkach.
iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela dzis nałożyłam kolor 210 na stopy taki różowy i czerwony lepiej wyglądał , polecam czerwony
Iwonka wg mnie różnica duża, nie ściera sie i błyszczy jak hybryda
a kupowałam na Allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:19
Angela89, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Angela dzis nałożyłam kolor 210 na stopy taki różowy i czerwony lepiej wyglądał , polecam czerwony
Iwonka wg mnie różnica duża, nie ściera sie i błyszczy jak hybryda
a kupowałam na Allegro
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Z cycków mi cieknie a moje dziecko spi... Echhh pora karmienia sie zbliża
A jak się przebieralam to jeszcze mleko ciurem lecialo. Masakra...
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzasem czuje sie jak krowa, naprawde. Potrzebuje namiaru na wkładki tańsze z rosmana jakies... Widziałam babydream jakies, sa ok? Mam Penaten wkładki drugi raz juz ale one kosztują ponad 25 zł w aptece mojej i sa troche za drogie jak na " po domu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:37
Aguś86 lubi tę wiadomość