Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Czary
NicJak to powiedział mleko mamy i jeszcze raz mleko mamy. No i inhalacje
a Ty cały czas odciągasz czy dajesz bezposrednio z cycka? Ja siedze na tym laktatorze ale dzisiaj udało mi się ściągnąć zawrotną ilość - 30 mla jest tak ze i 150 udoje... ehhh
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:a Ty cały czas odciągasz czy dajesz bezposrednio z cycka? Ja siedze na tym laktatorze ale dzisiaj udało mi się ściągnąć zawrotną ilość - 30 ml
a jest tak ze i 150 udoje... ehhh
Niestety tak, mała się wkurza przy cycu a za tym idzie że ja się stresuje. Wczoraj rozebrałam się na golasa i ja przystawiłam że fajnie jadła. Mąż się śmieje że dzieci kwiatów jesteśmyNo i spytał czy planuje tak karmić w miejscach publicznych
Mi ściąganie chyba już weszło w krew widzę ile mała je i chyba już z przyzwyczajenia to robię. Ściągam średnio 160 ml z dwóch piersi ale były momenty że ściągałam po 60 ml z dwóch ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Niestety tak, mała się wkurza przy cycu a za tym idzie że ja się stresuje. Wczoraj rozebrałam się na golasa i ja przystawiłam że fajnie jadła. Mąż się śmieje że dzieci kwiatów jesteśmy
No i spytał czy planuje tak karmić w miejscach publicznych
Mi ściąganie chyba już weszło w krew widzę ile mała je i chyba już z przyzwyczajenia to robię. Ściągam średnio 160 ml z dwóch piersi ale były momenty że ściągałam po 60 ml z dwóch ..
no ja dzisiaj rano wlasnie na golasa siedziałam. tez sie strasznie stresuje bo mlody denerwuje sie bardzo przy cycku. czasami mu smakuje a czasami mam wrazenie ze uwaza cycka za cos obrzydliwego... dlatego zawsze musze miec zapasik. ale z czego ten zapas zrobic jak mało tego udojuwlasnie siadam do dojarki
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:no ja dzisiaj rano wlasnie na golasa siedziałam. tez sie strasznie stresuje bo mlody denerwuje sie bardzo przy cycku. czasami mu smakuje a czasami mam wrazenie ze uwaza cycka za cos obrzydliwego... dlatego zawsze musze miec zapasik. ale z czego ten zapas zrobic jak mało tego udoju
wlasnie siadam do dojarki
Ja właśnie siedzę na dojarce i już się uzbierało 200 ml siedzę dalej bo dalej
kapię.
Amy pewnie że takWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:58
Anka1501, Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie doi cały dzien córa juz sił mi brak
dobrze ze rozmowy w toku sie zaczynaja, umila dojenie i nie bedzie darła pyszczka jak je
znowu ma wysypkę sa dwie opcje: albo od mleka w ktorym rozrabiam femaltiker albo od perfum ojca który wyperfumowany ja rano przytulał, obstawiam perfumy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Normalna
Angela a ile trwają twoje sesje odciagania ? Tak średnio ? Ja cały czas stosuje metodę 775533
Nie raz 15 minut nie raz 30 minut na dwie piersi. Ja już metody tej nie stosuje - stosowałam ją jak miałam kryzys. Teraz raz w tygodniu robię power pumping i widzę rezultatCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Tosia ma dzisiaj dzień wiszenia na cycku i noszenia a zaraz przyjeżdża babeczka od chustonoszenia do nas, mam nadzieję, że jakoś damy radę
U mnie też pogoda do dupy i odpuściłyśmy spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:41
-
nick nieaktualnyWiecie co, pierdziele i robie dzis pizzę na kolacje. Sama robie ciasto , mykne se z tuńczykiem, kukurydza , serem i oliwkami! Wszystko to jadłam osobno, wiec chyba zapieczone tez powinno być ok :p
Ida, CzaryMary, Aguś86, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida to Ty pisałaś że macie 5w1 refundowaną? Wiesz jak się nazywa ten program szczepień do którego zostaliście zakwalifikowani?
Kiedy masz pierwsze szczepienie?
Dziewczyny szczepiące 5w1: Wy musicie same dostarczyć szczepionkę do przychodni czy jak to wygląda? -
witam po długiej przerwie
nie odzywałam się bo mam problem z małym. Cały czas chce jeść ;/ noce nieprzespane, budzi się co chwile na cyca a potem zasnąć nie potrafi ;/ już nie wiem co mam robić. Zdarzają się dni, że jest super. Antoś budzi się w nocy co 3 godziny i w dzień tak samo - ale niestety zdarza się to bardzo rzadko.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014