X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia i ile byl kluc na zwyklym szczepieniu? I ile placiliscie za te zwykle szczepionki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:47

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary
    Nic :D Jak to powiedział mleko mamy i jeszcze raz mleko mamy. No i inhalacje

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czary
    Nic :D Jak to powiedział mleko mamy i jeszcze raz mleko mamy. No i inhalacje

a Ty cały czas odciągasz czy dajesz bezposrednio z cycka? Ja siedze na tym laktatorze ale dzisiaj udało mi się ściągnąć zawrotną ilość - 30 ml :/ a jest tak ze i 150 udoje... ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a Ty cały czas odciągasz czy dajesz bezposrednio z cycka? Ja siedze na tym laktatorze ale dzisiaj udało mi się ściągnąć zawrotną ilość - 30 ml :/ a jest tak ze i 150 udoje... ehhh

Niestety tak, mała się wkurza przy cycu a za tym idzie że ja się stresuje. Wczoraj rozebrałam się na golasa i ja przystawiłam że fajnie jadła. Mąż się śmieje że dzieci kwiatów jesteśmy :D No i spytał czy planuje tak karmić w miejscach publicznych :D Mi ściąganie chyba już weszło w krew widzę ile mała je i chyba już z przyzwyczajenia to robię. Ściągam średnio 160 ml z dwóch piersi ale były momenty że ściągałam po 60 ml z dwóch ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za postawienie do pionu z temp :D

Angela89, CzaryMary, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niestety tak, mała się wkurza przy cycu a za tym idzie że ja się stresuje. Wczoraj rozebrałam się na golasa i ja przystawiłam że fajnie jadła. Mąż się śmieje że dzieci kwiatów jesteśmy :D No i spytał czy planuje tak karmić w miejscach publicznych :D Mi ściąganie chyba już weszło w krew widzę ile mała je i chyba już z przyzwyczajenia to robię. Ściągam średnio 160 ml z dwóch piersi ale były momenty że ściągałam po 60 ml z dwóch ..

no ja dzisiaj rano wlasnie na golasa siedziałam. tez sie strasznie stresuje bo mlody denerwuje sie bardzo przy cycku. czasami mu smakuje a czasami mam wrazenie ze uwaza cycka za cos obrzydliwego... dlatego zawsze musze miec zapasik. ale z czego ten zapas zrobic jak mało tego udoju :/ wlasnie siadam do dojarki :/

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z dwoch sciagam i zawsze jest tego 120-130ml
    Czyli to normalna ilosc? Jjz sie balam ze mi zanika pokarm czy cos...

Angela89, CzaryMary, Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no ja dzisiaj rano wlasnie na golasa siedziałam. tez sie strasznie stresuje bo mlody denerwuje sie bardzo przy cycku. czasami mu smakuje a czasami mam wrazenie ze uwaza cycka za cos obrzydliwego... dlatego zawsze musze miec zapasik. ale z czego ten zapas zrobic jak mało tego udoju :/ wlasnie siadam do dojarki :/

Ja właśnie siedzę na dojarce i już się uzbierało 200 ml siedzę dalej bo dalej
    kapię.

Amy pewnie że tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:58

Anka1501, Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie doi cały dzien córa juz sił mi brak ;) dobrze ze rozmowy w toku sie zaczynaja, umila dojenie i nie bedzie darła pyszczka jak je ;) znowu ma wysypkę sa dwie opcje: albo od mleka w ktorym rozrabiam femaltiker albo od perfum ojca który wyperfumowany ja rano przytulał, obstawiam perfumy

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój miał być o 16 w domu, dzwonił przed chwilą, że dopiero o 19 będzie jak dobrze pójdzie :/ Jak tu go nie zabić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Ja z dwoch sciagam i zawsze jest tego 120-130ml
    Czyli to normalna ilosc? Jjz sie balam ze mi zanika pokarm czy cos...

Normalna :-)

Angela a ile trwają twoje sesje odciagania ? Tak średnio ? Ja cały czas stosuje metodę 775533

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój miał być o 16 w domu, dzwonił przed chwilą, że dopiero o 19 będzie jak dobrze pójdzie :/ Jak tu go nie zabić...

Przed chwila miałam identyczny telefon :-\ a chciałam iść na spacer. Wózka sama nie wytargam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Normalna :-)

Angela a ile trwają twoje sesje odciagania ? Tak średnio ? Ja cały czas stosuje metodę 775533

Nie raz 15 minut nie raz 30 minut na dwie piersi. Ja już metody tej nie stosuje - stosowałam ją jak miałam kryzys. Teraz raz w tygodniu robię power pumping i widzę rezultat

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 12:19

• lysinka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia ma dzisiaj dzień wiszenia na cycku i noszenia a zaraz przyjeżdża babeczka od chustonoszenia do nas, mam nadzieję, że jakoś damy radę

U mnie też pogoda do dupy i odpuściłyśmy spacer

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:41

km5smg7yaiikzi6r.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. U nas też bez spacerów. Brzydasnie na dworze.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, pierdziele i robie dzis pizzę na kolacje. Sama robie ciasto , mykne se z tuńczykiem, kukurydza , serem i oliwkami! Wszystko to jadłam osobno, wiec chyba zapieczone tez powinno być ok :p

Ida, CzaryMary, Aguś86, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida to Ty pisałaś że macie 5w1 refundowaną? Wiesz jak się nazywa ten program szczepień do którego zostaliście zakwalifikowani?
    Kiedy masz pierwsze szczepienie?

Dziewczyny szczepiące 5w1: Wy musicie same dostarczyć szczepionkę do przychodni czy jak to wygląda?

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po długiej przerwie :) nie odzywałam się bo mam problem z małym. Cały czas chce jeść ;/ noce nieprzespane, budzi się co chwile na cyca a potem zasnąć nie potrafi ;/ już nie wiem co mam robić. Zdarzają się dni, że jest super. Antoś budzi się w nocy co 3 godziny i w dzień tak samo - ale niestety zdarza się to bardzo rzadko.

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wy jak często karmicie? Budzicie dzieciaczki jak śpią dłużej nić 3 godziny?

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
‹‹ 4440 4441 4442 4443 4444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ