Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka ja jadlam jajko sadzone w zeszlym tygodniu z pure ziemniaczanym i brokulami
Dziś mam krupnik, ale jutro zrobie piersi kurczaka z ziolami prowansalskimi na patelni grilowej (bez tluszczu) i do tego jakies warzywka. Ja sie szykuje na grila w weekend majowy
Chociaz kurczak zawiniety we folii aluminiowej, bo nie mowie o spieczonych na ruszcie kielbaskach (choć by się zjadło
).
haneczka, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Pulpety też mi się znudziły buu
Chyba zacznę powoli normalnie jeść??a jajka sadzone jecie?:możemy??
Możemy 2 jajka w tygodniu. Ale ostrożnie, obserwuj, czy nie szkodzą. Ja jadłam do szczawiowej i małemu nic nie było.
A sadzone zrób na oliwie i odsącz na ręczniku papierowym i będzie git.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:45
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Agus na kiełbaski to speclalnej ochoty nie mam ale szaszłyki jakieś bym zjadła,a wiesz o te przyprawy chodzi weź mięso mało przypraw na grillu nie ten smak no... Coś wymysle może,to jajko może jutro rano na próbę zjem,dziś gulasz z szynki...
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko ładnie je i śpi, a jak czasem ma bąki i się pręży i płacze podaję mu espumisan w kropelkach dla niemowląt. Wyraźnie mu smakuje, bo nadstawia pyszczka
Jest słodki i ma bananowy smak.
Z Arturkiem mam czas sprzątać w chałupie, gotować, prasować. Fajne dziecko.A prasowania mam co nie miara, bo ten Bąk sika za każdym razem podczas przewijania i załatwia kolejne ubranka. Przez jego 2 tyg życia w domu, miałam już dwie 3-godzinne sesje przy żelazku. Już się boję rachunków za prąd.
-
haneczka wrote:Moje dziecko ładnie je i śpi, a jak czasem ma bąki i się pręży i płacze podaję mu espumisan w kropelkach dla niemowląt. Wyraźnie mu smakuje, bo nadstawia pyszczka
Jest słodki i ma bananowy smak.
Z Arturkiem mam czas sprzątać w chałupie, gotować, prasować. Fajne dziecko.A prasowania mam co nie miara, bo ten Bąk sika za każdym razem podczas przewijania i załatwia kolejne ubranka. Przez jego 2 tyg życia w domu, miałam już dwie 3-godzinne sesje przy żelazku. Już się boję rachunków za prąd.
Też daje w razie co espumisan a który masz bo ja mam ten 40mg był i 100 ale wzięłam tenWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:57
-
Ida wrote:A ten koper do picia to jakiś specjalny się kupuje i zaparza? Czy taki jak mamy w domy w torebkach? Jak to się przygotowuje w ogóle?
Ida lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyten koper w granulkach jest z dodatkiem cukru więc trochę lipnie
Ja kupiłam koperek hippa , który można dawać od pierwszego tygodnia. Nie zawiera cukru, taki w saszetkach na smyczy do zaparzania. podałam raz młodemu - jego mina, że ma w dziobie cos innego niz mleko - bezcenna
Aguś86, iwonka1077, lysinka, hwesta, Angela89, Militta110816, mantissa, Gosha, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tato właśnie pojechał po herbatkę z kopru. Zobaczymy czy to coś da.. Dziś jest najgorszy dzień odkąd Julo jest na świecie.. A kończy dziś trzy tygodnie..
może to ten jeden ze słwietnych "skokó rozwojowych" . u nas hardcore było w zeszłym tygodniu przez 2 dni... po tych dniach młody nie do poznania - spokojny, wyciszony. hmmm a może te krople sab simplex zaczely działać, no ie wiem nie wiem. W kazdym razie mogłoby już tak zostaćiwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Tato właśnie pojechał po herbatkę z kopru. Zobaczymy czy to coś da.. Dziś jest najgorszy dzień odkąd Julo jest na świecie.. A kończy dziś trzy tygodnie..
hihi dobra nie strasze
Ja jutro lecę się obkupic spodni nie mam o bluzkach nie wspomne -
nick nieaktualnyjeszcze na marudzenie podobno dobre sa czopki Viburcol. Wprawdzie to homeopatia ale tonący brzytwy się chwyta. Tylko nie mogę znaleźć informacji od jakiego wieku można je podawać.
a my w sobote mamy wychodne na zakupy:) I to głownie musimy obkupic męża, bo chodzi już jak ostatni dziad. Może i mi coś skapnieMłodemu tez by się cosik przydało
-
nick nieaktualny