Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chcialabym bym choc troche silniejsza.. wiem przeciez ze dziecku nic nie jest.. ale z dnia na dzien oderwali go od cycz i od matki ktora z nim byla na okraglo.. to ja do niego wstawalam ja go przebieralam Ja tulilam jak plakal.. caly czas mnie czul.. nagle mu wsadzili gume do buzi z ktorej leci nie takie mleko.. smoka na uspokojonie i jak ma nie byc smutny?
Przeraza mnie ten smutek w jego oczach.. czuje sie winna ze musialam go zostawic -
nick nieaktualny
-
Amy kochana serce się kraje jak czytam takie rzeczy
Nie umiem sobie nawet wyobrazić co czujesz bo ja mam ich na co dzień a i tak jak widzę jak teściowa tuli albo wpycha smoczek na siłę to mi się ryczeć chce. To dobra kobieta tylko nie wiem dlaczego myśli że smok wszystko załatwi
Kochana trzymaj się dzielnie to przecież już niedługo, pomyśl sobie że to tylko dla jego dobra! Może nawet poproś męża żeby zrobił mu jakieś uśmiechnięte zdjęcie i patrz tylko na nie, nie proś męża żeby Ci pokazywał podczas rozmowy Olka bo tylko będziesz się smuciła a Ty musisz mieć siłę żeby szybko wrócić do zdrowia! Ściskam Cię mocno :* -
Co macie na obiad laski bo pomysły powoli mi się kończą, wczoraj warzywa z patelni zjadłam mały jakoś przeżył i fasolkę szparagowa też
Coś jecie oprócz zupek??bo mi już nie wchodzą poza tym muszę mięsko mieć żeby się najeść -
nick nieaktualny
-
Ida, bo Julek nie może dziś zrobić kupki. Od 6 rano nie śpi.. Płacze, prezy się, na pieluszce jakieś twarde kawałki się pojawiły wiec to chyba zatwardzenie. Może koper pomoże złagodzić ten ból..
-
nick nieaktualny