Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:SHIMMER u mnie owe seche vite tez tylko przez neta bym musiała zamawiać... A tak jak czytam wszydtkie te seche, sally, KIKO to to samo chyba. Tylko ze w zestawach z innym lakierem, czyli gdziekolwiek bym kupiła to ten utwardzacz co daje efekt hybry pewnie moge do kazdego lakieru, jak pisałaś
Kupie ten kiko tylko ze wzgl ze mam w stacjonarnym sklepie.i żaden inny utwardzacz tak nie działa
magia normalnie
tylko od razu polecam seche restore czyli rozcieńczalnik do szybko schnących lakierów
bo to gęstnieje dość szybko
Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z lepszych info Julek ptzybral 300g w 8 dni
waga z dzis 3780g, sprzed 8 dni waga to 3480g
moj maly pulpecik!
hwesta, CzaryMary, Justinka, Lwica, Aguś86, iwonka1077, Angela89, Gosha, Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
fasia ja peklam lekko i polozna mowila ze sie zrosnie ale juz wszystko zagojone, w srodku tez bo sorawdzalam, wszystko wrocilo do stanu sorzed ciazy ale te naddracie nie zroslo sie i tez jak przedkuzenie szparki
musze zmienic gp i napomniec! w lusterku nic nie widac, maz mowi ze nie wie o co chodzi ale ja kurw czune ze mam ok 1 cm przedluzona cipke
-
z donrych wiadomosci to sarcia ma dzisiam 16 dni..nie wiem czy to nie za szybko ale od 2 dni mala podnosi mi glowke i trzyma ja sztywno! sama przewraca sie z plecow na brzuszek! odpych sie nozkami od rzeczy, wodzi za nami wzrokiem, wydahe dzwieki...sorawdzalam skoki rozwojowe i to o ona potrafi zalicza sie do dziecka 5 do ityg zycia...mamy madrale w domu
dzisian byla ostatnia wizyta poloznej..sarka wazy....uwaga uwaga!!! 4200gram!!!! od dnia urodzin przybrala 450gr! od ostatnien wizyty.. w 5 dni przybrala 270gr! i ma huz 60,61cm..nie miesci sie w pierwsze ciuszki, musialam piwyciagac te 3 do 6mrosnie nam grubasek
kamie cycem
w nocy puerwszy raz sie jej ulalo ale jak nigdy wisiala na cycu pol nocy, dobrze ze mon dzisian w domu i jutro bo padam na pyszczek
ale dom ogarniety, oniadek podszykowany
mala spi..dzisiaj ide do wyrka juz o 9 bo naprawfe padam na pysk
Gosha, Aguś86, Krysti, Agusiek89, mantissa, Nadzieja84, maggie86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Dziewczyny a brzuszki macie jeszcze???czy już wam poznikaly??
mam wage sprzed ciazy, weszlam w dzinsy ulubione
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny