Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też zamawiam z netaGosha wrote:SHIMMER u mnie owe seche vite tez tylko przez neta bym musiała zamawiać... A tak jak czytam wszydtkie te seche, sally, KIKO to to samo chyba. Tylko ze w zestawach z innym lakierem, czyli gdziekolwiek bym kupiła to ten utwardzacz co daje efekt hybry pewnie moge do kazdego lakieru, jak pisałaś

Kupie ten kiko tylko ze wzgl ze mam w stacjonarnym sklepie.
i żaden inny utwardzacz tak nie działa
magia normalnie
tylko od razu polecam seche restore czyli rozcieńczalnik do szybko schnących lakierów
bo to gęstnieje dość szybko
Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z lepszych info Julek ptzybral 300g w 8 dni
waga z dzis 3780g, sprzed 8 dni waga to 3480g
moj maly pulpecik!
hwesta, CzaryMary, Justinka, Lwica, Aguś86, iwonka1077, Angela89, Gosha, Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
fasia ja peklam lekko i polozna mowila ze sie zrosnie ale juz wszystko zagojone, w srodku tez bo sorawdzalam, wszystko wrocilo do stanu sorzed ciazy ale te naddracie nie zroslo sie i tez jak przedkuzenie szparki
musze zmienic gp i napomniec! w lusterku nic nie widac, maz mowi ze nie wie o co chodzi ale ja kurw czune ze mam ok 1 cm przedluzona cipke
-
z donrych wiadomosci to sarcia ma dzisiam 16 dni..nie wiem czy to nie za szybko ale od 2 dni mala podnosi mi glowke i trzyma ja sztywno! sama przewraca sie z plecow na brzuszek! odpych sie nozkami od rzeczy, wodzi za nami wzrokiem, wydahe dzwieki...sorawdzalam skoki rozwojowe i to o ona potrafi zalicza sie do dziecka 5 do ityg zycia...mamy madrale w domu

dzisian byla ostatnia wizyta poloznej..sarka wazy....uwaga uwaga!!! 4200gram!!!! od dnia urodzin przybrala 450gr! od ostatnien wizyty.. w 5 dni przybrala 270gr! i ma huz 60,61cm..nie miesci sie w pierwsze ciuszki, musialam piwyciagac te 3 do 6m
rosnie nam grubasek
kamie cycem
w nocy puerwszy raz sie jej ulalo ale jak nigdy wisiala na cycu pol nocy, dobrze ze mon dzisian w domu i jutro bo padam na pyszczek
ale dom ogarniety, oniadek podszykowany
mala spi..dzisiaj ide do wyrka juz o 9 bo naprawfe padam na pysk
Gosha, Aguś86, Krysti, Agusiek89, mantissa, Nadzieja84, maggie86 lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze czuje macice dosc wysoko, jeszcze jest okrogle jak wciagne brzuch ale jestem 16 dni po porodzie...15kg mniej od dnia poroduiwonka1077 wrote:Dziewczyny a brzuszki macie jeszcze???czy już wam poznikaly??
mam wage sprzed ciazy, weszlam w dzinsy ulubione
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny