Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Angela Martynka super jakie bodziaki na nią jeszcze duże
-
nick nieaktualny
-
Czy któraś z was szczepi na NFZ??? ja póżno dowiedziałam sie ze samemu se trzeba w aptece kupić szczepionki jak sie chce płatne i chyba bede zmuszona leciec bezpłatnymi
-
nick nieaktualny11 maja w lidlu mają być biustonosze do karmienia i ubranka dla dzieciaczków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:19
iwonka1077, Ida, Aguś86, Klaudia90, Anka1501, Ewelcia, maggie86, KasiaKwiatek, mantissa, lysinka, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Nie nadrobie tych kilku dni niestety
My po majówce, sprzedałam w czwartek dziecko mojej siostrze ( to strasze oczywiście) , pojechali do Poznania i na jakieś wycieczki , wrócili wczoraj dopiero. Cieszę się bo mała od czwartku ma kolki , standard 19-22 ryk niedookiełznania. Delicol niestety nie bardzo pomaga więc muszę szukać czegoś innego.
A w ogóle to odebrałam wynik posiewu kału małej i mamy zakażenie klebsiella:( Nie chce czytac co i jak, podobno bezobjawowych się nie leczy. -
No własnie coraz bardziej się zastanawiam. Dzisiaj będę jeszcze po aptekach dzwonić ale szczerze nie mam sił i leciałabym jak wiele z nas tymi nfz. Nas jakoś tymi szczepili i nic nam nie jest... mam już dość mam takiego doła,że szok.
Czasem żałuje ze jest jak jest... wy dzidziusia bardzo chciałyscie. Ja jestem szczesliwa ze go mam ale nie potrafie chyba mu dac wszystkiego od siebie...nie wiem czy jestem dobra mama...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 12:21
-
Dzien dobry w poniedzialek
Mam pytanie:
nasz synus spi w spiworku, takim gdzie wystaja raczki. Moj maz ubral go wczoraj do spania w: body z dlugim rekawem, kaftanik z dlugim rekawem, spioszek (to na szelkach). Mi sie wydaje ze to o wiele za duzo, zwlaszcza ze maly czesto spi jeszcze pod moja koldra.
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Czy któraś z was szczepi na NFZ??? ja póżno dowiedziałam sie ze samemu se trzeba w aptece kupić szczepionki jak sie chce płatne i chyba bede zmuszona leciec bezpłatnymi
Ja szczepie na NFZ we srode. Po 2 tygodniach studiowania tematu postanowilam właśnie szczepić na NFZ. Jeszcze zastanawiam sie nad rota i chyba sie zdecyduje.
Angela - Martynka jest śliczna i dużą pannaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:49
Angela89, mf lubią tę wiadomość
-
PSOTKA mi tez sie wydaje ze za duzo jak 2 długie rękawki. U mnie body z długim rękawem i polspiochy lub body z krótkim i pajacyk
MŁODA nie wariuj, nie wkręcać sobie ze jestes zla mamajestes cudowna o czy świadczy chociażby fakt zastanaeiasz sie nad szczepionka itp itd. Głowa do góry! Pierwsze tyg sa ciężkie, ale wynagrodzeniem beda puerwsze uśmieszki i słowo mama
CzaryMary, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dzien dobry w poniedzialek
Mam pytanie:
nasz synus spi w spiworku, takim gdzie wystaja raczki. Moj maz ubral go wczoraj do spania w: body z dlugim rekawem, kaftanik z dlugim rekawem, spioszek (to na szelkach). Mi sie wydaje ze to o wiele za duzo, zwlaszcza ze maly czesto spi jeszcze pod moja koldra.Nie może mieć spoconego karczku.
-
nick nieaktualny
-
ja tez szczepie na nfz sluchajcie a te rota to dodatkowo platne sa nie???nie wiecie ile to kosztuje???
Nie wiem na co lepiej bo corka od wrzesnia do przedszkola idzie to lepiej malego na rota czy pneumokoki zaszczepiac zna sie ktos na tym bo nie amm kiedy na necie przestudiowac tego tematu -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:ja tez szczepie na nfz sluchajcie a te rota to dodatkowo platne sa nie???nie wiecie ile to kosztuje???
Nie wiem na co lepiej bo corka od wrzesnia do przedszkola idzie to lepiej malego na rota czy pneumokoki zaszczepiac zna sie ktos na tym bo nie amm kiedy na necie przestudiowac tego tematu
Rota płatna ok 300 za jedna dawke. Jak młoda idzie do przedszkola to ja bym sie nie zastanawiała i zaszczepiła na rota i pneumo. -
nick nieaktualny