Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry:) my przez weekend majowy zrobiliśmy sobie święto i Lilka spała z nami;) ja sie bardzo wyspalam nawet nie kontrolowalam godzin karmienia tylko podawalam cyca na wpół przytomna:) tylko mi żal monitora oddechu który jest w łóżeczku, choć po miesiącu juz tak nie boje sie o bezdech, jednak jak tak zasnę twardo to sie stresuje ze dziecko przykryje kołdra:/ ale widzę ze małej pasuje ten układ choć żal mi tego ze wcześniej zasypiala przy cycu i odkladalam ja bez problemu do łóżeczka a teraz jak dotknie materaca to od razu wielkie oczy:) potem było wożenie w wozku i tez juz jest na nie i zaczynaja sie rączki...a wszystko to od kryzysu laktacyjnego, trzeba było jakoś dziecko pocieszyć.
A czy któraś juz doświadcza skoku rozwojowego? To koło 5-6tyg i powoli zbliżamy sie do tego momentu... -
nick nieaktualny
-
czy któraś z was stosuje sab simplex? Ile kropelek podaje sie jednorazowo i ile można na dobe? Od 3 dni podaje małemu Bobotic, ale słabe działanie. Godzine teraz usypiałam Antosia, wydaje mi się, że męczą go gazy, Cały się napręża, płacze i po chwili puszcza bąka. Jest chwila spokoju i znów to samo i tak w kółko;/
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Fasia u nas na brzuszek pomogły te kropelki.
Nikos tez sie prężył przy jedzeniu, czerwony i krzyk. I tez masaż nie pomagał. Podawałam po kropelce do pysia przez dwa dni i przeszło. Czasem jak widzę ze sie pręży i zwija i meczy z brzuszkiem to podaje przez jeden dzien i mija. Narazie u nas ok.
Sprawdź czy u was jest.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e52a7e3031f7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:51
Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam Maję zarejestrować do neurologa i co ? Termin na nfz na koniec czerwca, pytam o wizytę prywatną "a to może pani jutro przyjechać". I już jestem wściekła.
Anka nie fajnie z tą temperaturą.
A ja mam jakiegoś guzka w bliźnie po cc, cholernie bolący. Ciekawa jestem co to za cholerstwo znowu. Naczytałam się o endomertiozie i już się boje.
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Próbowałam Maję zarejestrować do neurologa i co ? Termin na nfz na koniec czerwca, pytam o wizytę prywatną "a to może pani jutro przyjechać". I już jestem wściekła.
A ja mam jakiegoś guzka w bliźnie po cc, cholernie bolący. Ciekawa jestem co to za cholerstwo znowu. Naczytałam się o endomertiozie i już się boje.
Liwi lepiej tą guzka skonsultuj jak najszybciej.
Co do neurologa to i tak Ci się poszczęściła ja prywatnie do dobrego neurologa dziecięcego idę w czerwcu a dzwoniłam na początku kwietnia. To ostatnio pod koniec kwietnia dzwoniłam jeszcze na nfz to mam wizytę na 25 maja. -
Angela89 wrote:Lwicia infacol jest u nas dostępny kupiłam już na początku ale teraz jest z nim wielki problem - brak dostępności w hurtowiach więc trzeba nieźle poszukać w aptekach może mają zapasy. Ja go mega polecam lepszy niż epumisan
Ja nie używałam espumisanu bo u nas nie ma:( Ale jestem super zadowolona po Infacolu juz po paru kropelkach widać było różnice.
dlatego jeżeli macie dostęp dziewczyny polecam!!! U nas sie sprawdziłAngela89, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
W środe mam wizytę to się okaże co to jest. Zawsze się coś musi przypałętać.
Haneczka ja zawsze na piersi miałam malutkiego guzka. Dawno temu pokazywałam ginowi to mówił że to tłuszczak i jakoś się nie przejął, a od kiedy karmie to mi się cholerstwo zrobiło czerwone i sporo urosło.
Pokaże mojej ginekolog w środę, zobaczymy co ona powie.
Kurcze u nas w okolicy tylko jeden neurolog dziecięcy jest a opinie ma kiepską. Tzn podobno lekarz dobry tylko strasznie nie miła i od razu wali najdrastyczniejsze metody rehabilitacji. Aż się boje. -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:42
liwi, Aguś86, Lwica, iwonka1077, Ewelcia, hwesta, lysinka, Fasia, CzaryMary, Ida, Murraya, mf, Justinka, Gosha, Klaudia90, weronika86, maggie86, sylvia007, KasiaKwiatek, mantissa, Lali, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Anka może cycki albo przeziębienie jakieś??
Mój już od 6 nie śpi matka też oczywiście ,boziu przy córci bardziej się wysypialam, jeszcze głowa mnie boli od wczoraj....... -
liwi wrote:Próbowałam Maję zarejestrować do neurologa i co ? Termin na nfz na koniec czerwca, pytam o wizytę prywatną "a to może pani jutro przyjechać". I już jestem wściekła.