Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja u nas te problemy zaczęły się chyba po pierwszym czy drugim tygodniu.. To takie przykre patrzeć jak on się męczy.. Dzis nie pomaga ani espumisan, ani suszarka, ani masaz brzuszka..
((
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Kolejny ssociąg
dziś idealnie co 2 godziny. A czy przewijacie w nocy zawsze? Ja nie rozbudzam Mikiego. Ja czuję że kupala nie ma a pielucha nie jest wielgaśna to odpuszczam.
-
Kasia ja zawsze przed każdym karmieniem zmieniam pieluszke. U nas nie ma mowy o wybudzaniu, bo Julek jak tylko otworzy oczy to od razu jest krzyk i ból
Nadzieja dziękuję, mam nadzieje ze kiedyś on przestanie się męczyć a ja się wyśpię..
Mi mleko tez tak leci. Budzę się często mokra -
Fasia wrote:Nadzieja u nas te problemy zaczęły się chyba po pierwszym czy drugim tygodniu.. To takie przykre patrzeć jak on się męczy.. Dzis nie pomaga ani espumisan, ani suszarka, ani masaz brzuszka..
((
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:26
-
sylvia007 wrote:Fasiu, a nie chcesz spróbować grip water??? Ja sie z Gabi półtora miesiaca męczyłam, a po 2 dniach z wodą koperkową pożegnałyśmy kolkę na zawsze
Sylvia a od którego tygodnia życia można to stosować? -
Ida wrote:A Sab Simplex?
On jest typowo na kolki wiec wolałabym go stosować ewentualnie jak się pojawia. W ogóle za każdym razem nawet jak daje espumisan to czuje ze zrobię z dziecka lekomana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySonia moja to aparatka lize ręce Ignasia a ten się cieszy :Dona pilnuje Ignasia masakra co za pies caly czas kolo niego
ja do kuchni a oba do pokoju i lezy kolo lozeczka do poki ja nie przyjde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 08:32
hwesta, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia a od którego tygodnia życia można to stosować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:04
Fasia lubi tę wiadomość
-
My na brzuszek używamy espumisan w kropelkach i bardzo sobie chwale:) Arturkowi tez smakuje.
Co do maluszka w łóżku to wyznaje zasadę jak Ida i Ania:) ale dodam ze maly potrafi zasnąć sam w łóżeczku, tylko potrzebuje smoka, tego żebym czasem go pogłaskała jak buczy i mojej koszuli nocnej obok:) Spróbujcie tego:) dzidzi czuje zapach mamy i w mig zasypia.
Ja jestem coraz bardziej zestresowana. Z mojego pieprzyka zaczela lekko leciec krew, bol jest nie do wytrzymania a sam jego wygląd zmienił sie w 2 dniz odstającego okrągłego znamienia jasnobrązowego z czarna kropka zrobiła sie jakby potrójna bulwa we wszystkich odcieniach brazu
juz raczej nie mam złudzeń, ze to Nic takiego. Mam tylko nadzieje ze zdaze to wyciac zanim stanie sie cos zlego. Jade prywatnie dzis do kliniki. Na nfz dluuga droga. Predzej czlowiek by sie przekrecil nim zdąży sie wyleczyć.