Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia90 wrote:Skazę białkową miał mój braciszek jak był malutki. Ciągle czerwona mordka, na każdej focie wyglądał jak prosiaczek ;p i własnie wyrósł z tego. Nie jest alergikiem, nic mu nie dolega
choć i tak mam nadzieję, że u nas przejdzie po lekach i już nie wróci!
-
nick nieaktualnyA mnie wkurzają takie diagnozy lekarzy bez badań, dla mnie to równa się z tym wróżeniem kobietom kiedy urodzą po twarzy.
Syn koleżanki ma skazę od niemowlaka,teraz ma 3 latka, potwierdzoną badaniami i u niego były takie plamy,placki na ciele, buzi i tylko na tych czerwonych plamach, które miały wyraźne granice występowały krostki, do tego towarzyszyły temu problemy ze strony przewodu pokarmowego,biegunki, wymioty,bóle brzucha.
Miał robione ciałka redukujące z kału, krzywą laktozową, testy płatkowe na plecach zczytywane po 48 i 72 h, badania na alergeny z krwi i wyszło.Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
sylvia no moj to samo ma, tylko jakby mniej, przy brwiach tez tak samo ma,
poczekam czy nie zniknie, pojawilo sie niedawno w sumie, zobacze..... dzieki za foty
my chrzcimy 7 czerwca,mam nadzieje ze nie bedzie sie darl w kosciele....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:59
-
Dziewczyny, może Wy wiecie coś na ten temat... Temperatura na czole mojej niuni wynosi 37-37,5, natomiast jak celuję termometrem w bok główki to wskazuje nawet ponad 38,5. Mierzyłam też w pupie i było 37,9 (-0,5 to 37,4)...
Jakaś taka niewyraźna jest dziś. Obudziła się o 10, później obudziłam ją o 14 na cyca, pociumkała chwilkę i znów zasnęła. Śpi do tej pory. Podejrzewam gorączkę, ale nie wiem jak mam ją zmierzyć, skoro są takie wahania ;/ -
sylvia007 wrote:Taka ta Ninki wysypka. Drugie zdjęcie z lampą robione, dlatego taka straszna się wydaje
Moj ma takie na policzku. Nie tyle co Ninka ale ta ma krostki. Nie wyglada na skaże. Poczytałam sobie o niej i obejrzałam fotki i u Ninki wyglada to inaczej.
Najlepiej jakby zrobili jakieś badania żeby potwierdzić bo takie gadanie to rzeczywiście jak ktoś napisał niepotrzebnie niepokoi...
Daj znać co powiedzą jak obejrzy specjalista i zrobią badania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:26
-
aha ja dzis tez kupie chyba bo wodzia slabo dziala ;P
hehe moj to i tak sie wije jakby go o bolalo czasem nie wnika co tam robie
Fasia a u ciebie oderwala sie ta koncowka kikuta ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:51
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko od rana do teraz cały czas spalo z przerwa na 2 prawie godzinne karmienia:)
My chrzcimy 31.05
Ja uwielbiam mleko ale wydawało mi sie ze mała pręży sie przy bączkach i odstawiłam na kilka dni po czym okazało sie ze przy diecie eliminacyjnej efekty obserwuje sie po dwóch tygodniach, a po drugie ze wiele produktów zawiera mleko-biszkopty, suchary etc. A ja myślałam ze odstawie mleko dolewane do Inki i bedzie efekt za 2 dni:)
Lilcia tez miała wysyp na twarzy a teraz zostało gdzieniegdzie, reszta to szorstka skóra tak jak opisujecie. Dostaliśmy na to clotrimazolum i rivanol na wysuszenie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:57
-
Lwica wrote:Moj ma takie na policzku. Nie tyle co Ninka ale ta ma krostki. Nie wyglada na skaże. Poczytałam sobie o niej i obejrzałam fotki i u Ninki wyglada to inaczej.
Najlepiej jakby zrobili jakieś badania żeby potwierdzić bo takie gadanie to rzeczywiście jak ktoś napisał niepotrzebnie niepokoi...
Daj znać co powiedzą jak obejrzy specjalista i zrobią badania...Lwica lubi tę wiadomość
-
Witam!
my dzis bylysmy u poloznej,te krostki na twarzy Sofii to od hormonow i znikna same.. a tak ogolnie Sofii w tydzien przybrala 95g wiec juz nie tak duzo jsk ostatnio
juz je w miare o stalych porach 6 razy w dzien i raz w nocy
urosla 2,5cm
mimka84, Gosha, lysinka, maggie86, Aguś86, Ulka84, Fasia, mantissa, NY, weronika86 lubią tę wiadomość