Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:aha ja dzis tez kupie chyba bo wodzia slabo dziala ;P
hehe moj to i tak sie wije jakby go o bolalo czasem nie wnika co tam robie
Fasia a u ciebie oderwala sie ta koncowka kikuta ???
Tak Iwonka, odpadla jeszcze tego samego dniaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Co do tormentiolu ja tylko pisałam, że zawiera kwas borny, który jest niewskazany do 12rż, nawet w ulotce jest napisane: nie stosować u noworodków i niemowląt
Mojemu mezowi aptekarka tez kategorycznie powiedziala, ze nie nadaje sie dla niemowlat, ze nie powinnismy tego stosowac. Natomiast tormentalum jak najbardziejmaggie86, mf lubią tę wiadomość
-
A my wczoraj zaliczylismy pierwsze karmienie i zmiane pampersa w miejscu publicznym
pampera zmienialismy na samym srodku rynku
Anka1501, maggie86, Aguś86, KasiaKwiatek, mimka84, mantissa, Gosha, Murraya, iwonka1077, Ida, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Jak to u was wygląda z aktywnością w dzień? Mój mały albo śpi po karmieniu od razu, a jak już nie śpi to praktycznie do następnego karmienia czyli ok. 2 h ;/ ciężko go uśpić np. po pół godzinie. Jak nie śpi to kręci się nerwowo i mamla języczkiem jakby był wiecznie nienajedzony.
Czasem mam dość wszystkiego, wkurza mnie ta moja płaczliwość ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:Jak to u was wygląda z aktywnością w dzień? Mój mały albo śpi po karmieniu od razu, a jak już nie śpi to praktycznie do następnego karmienia czyli ok. 2 h ;/ ciężko go uśpić np. po pół godzinie. Jak nie śpi to kręci się nerwowo i mamla języczkiem jakby był wiecznie nienajedzony.
Czasem mam dość wszystkiego, wkurza mnie ta moja płaczliwość ;/