Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Aaaaa, taras to jest to! Szkoda że ja nie mam nawet balkonu. Ale już postanowiłam, na wakacje jadę do rodziców, mają właśnie ogromny taras i ogród, będzie gdzie oddychać świeżym powietrzem, bo tu w środku miasta niebardzo i czuję że się duszę. Także jeszcze niecałe 2 miesiące i wyjeżdżamy
Wszak tylko 20 km dalej ale zawsze ktoś będzie do pomocy i nie będę sama całymi dniami
No a pomyśleć że byliśmy prawie o krok w sprzedaży domu i chcieliśmy się do bloku wyprowadzić. Teraz już nie ma mowy abyśmy dom na blok zamienili. A ja 22 lata w bloku mieszkałam i już nie chceIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez doceniam dom z ogródkiem
U nas wieje ale my dzis wyszliśmy, poszliśmy na spotkanie z doradca od karmienia, młody sie karmił od 12.30 do 2.30 pozniej jeszcze na spacer do 3.30 i teraz spi. Daj Boże aby spał tyle aby mogła zjeść obiad.
Tak to dzis od rana 6 nie spi tylko krzyk, i marudzenie -
Ida wrote:A ja zaraz mam wychodne. Mąż wróci z pracy i zostaje z Małym, a ja jadę na shooooping
Muszę kupić sobie coś na chrzciny, jakąś sukienkę i żakiet, może buty. Przy okazji skoczę do Pepco i Smyka, zobaczę czy coś dla Franka by nie było
hwesta, Ida, Angela89, Murraya, Ulka84, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelcia ja tez taki pepek mam odstajacy tyle ze mi sie nie wchlonal po poprzedniej ciazy, wiec teraz tez taki jest a mam przepukline pepkowa, a jaki masz pas do noszenia taki regulowany???????dasz jakiego linka jak on wyglada????
-
nick nieaktualnyWitam się po długiej nieobecności. Wszystkiego nie nadrobię, ale do kilku rzeczy się odniosę.
Sylwia u nas od tyg są takie krostki. Wcześniej były pod oczkami a teraz cała buzia, czoło i uszy.
Ewelcia ja też mam ten laktator i jest super
Ida super, że Femaltiker daje radę.
U nas od soboty Ala płakała strasznie podczas jedzenia i męczyło ją odbijanie i ulewanie. To prawdopodobnie nietolerancja laktozy. Wczoraj pediatra zalecił Delicol 9 kropli przed każdym karmieniem i u mnie dietę bezlaktozowo- bezglutenową. Prawie nic nie mogę jeśćjak próbowałam w sobotę podać mm na próbę to Ala kompletnie nie czaiła co ja jej wpycham do huzi. Nie umiała ssać smoka. Chce cyca i koniec... Od niedzieli wieczorem nie zjadłam nic z laktozą i glutenem i z brzuszkiem lepiej. Chudnę w oczach, co mnie nie dziwi. Trudne to wszystko...
Byłyśmy na usg bioderek. Bioderka niedojrzałe, dysplazji nie stwierdzono. Mamy ćwiczyć i szeroo pieluchować na kilka godzin dziennie. Któraś pueluchuje szeroko?Ida lubi tę wiadomość
-
a ja dzisiaj caly dzien w domu
moj maz musial najpierw rano do urzedu jechac a teraz do warsztatu (znowu problem z autem).
Malego nie udalo mi sie odlozyc. Obiad robilam jedna reka. Potem poszlismy wszyscy spac do lozka i Dominik oczywiscie tam szczesliwy ale jak po 2h sie cichaczem ulotnilam to wyczul skubany po 2min i w placz
. Tak sie nie da
iwonka napisze pozniejsylvia007, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny