Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:a ja dzisiaj caly dzien w domu
moj maz musial najpierw rano do urzedu jechac a teraz do warsztatu (znowu problem z autem).
Malego nie udalo mi sie odlozyc. Obiad robilam jedna reka. Potem poszlismy wszyscy spac do lozka i Dominik oczywiscie tam szczesliwy ale jak po 2h sie cichaczem ulotnilam to wyczul skubany po 2min i w placz
. Tak sie nie da
iwonka napisze pozniej
Spróbuj zostawić w łóżku jakąś swoją rzecz np, koszulkę. Kumpela mi gadała, że też tak miała i jak odkładała córkę do swojego łóżeczka do razem z poduszką na której ją wcześniej karmiła.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Widzę, że nie tylko mój synuś dał dziś popalić. Od 6 rano pospał na raty max 3 godziny. A poza tym cały czas marudził. Brzuch go nie bolał, gorączki nie miał a leżenie/noszenie/siedzenie/karmienie nudziło mu się po kilku minutach. Teraz przysnął ale już widzę, że coś się rusza. Nie wiem, mam nadzieję, że to po szczepionce tak ma i jutro, pojutrze będzie już ok, bo dziś naprawdę tragicznie.
PS: A jeśli mowa o kosmetykach to wiecie, że Sylveco wypuściło serię dla dzieci? To taka irma znana z ekologicznych, naturalnych kosmetyków, ale troszkę się cenią w porównaniu do marek marketowych. -
Dzisiejsze prezenty jakie dostal Julek!
piekny kocyk z wyhaftowanym imieniem i Cuski! Nie spodziewalam sie takiego prezentu. Zobaczymy teraz czy to dziala
))
a jutro ma dojsc miś szumiś)) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a8265724053.jpg
mantissa, Ewelcia, sylvia007, Rudzia, mf, Justinka, Aguś86, maggie86, Agusiek89, KasiaKwiatek, misia83, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
mf wrote:dziewczyny - a do czego stosowałyście olej kokosowy?? bo robię zamówienie w gemini i tam też jest
Ja smaruje calego Julka tym olejem nierafinowanym na zmiane z olejem ze slodkich migdalow -
super prezenty Fasia
My jak w swieta gosci mielismy to wszyscy nam kase dali bo sklepy pozamykane a tak jak bym cos dostala to bym pamiatke miala, ale kasa tez sie przydala zwlaszcza ze sporo jej wyszlo
Fasia jak w gosciach Julek grzeczny ???dal ci odpoczac troche??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:33
mantissa lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Piękne Fasia.
Julek dostał w weekend rogala do karmienia, śliczny kocyk i paczuszkę body.
prezenty sa fajne)) rogal tez by mi sie przydal, mam go na liscie gdyby ktos chcial nam cos kupic
-
Ewelcia wrote:Fasia może z Cuskami skończy się Twój problem z Julkiem?
Ciekawe... Daj znac czy się sprawdza
Po cichu na to licze, no i jeszcze mis szumis. Smiejemy sie z mezem, ze teraz bedziemgpy miec aniolka -
iwonka1077 wrote:super prezenty Fasia
My jak w swieta gosci mielismy to wszyscy nam kase dali bo sklepy pozamykane a tak jak bym cos dostala to bym pamiatke miala, ale kasa tez sie przydala zwlaszcza ze sporo jej wyszlo
Fasia jak w gosciach Julek grzeczny ???dal ci odpoczac troche??
Kasa tez jest spoko. Wiadomo, ze prezent to pamiatka, a czesyo jest tak, ze jak jest kasa to i tak sie rzadko cos dziecku takiego pamiatkowego kupuje.
Julek dzis ma znowu kiepski dzien.. w gosciach plakal ciagle, prezyl sie, nie mogl zasnac, przy cycu sie wyrywal i byl niespokojny.. od 4 rano spal tylko 5 godzin. Jest zmeczony bardzo, bo przy cycu oczka same mu sie zamykaja ale po kilku minutach wybudza sie z rykiem.. to chyba znowu brzuszek.. jestem zalamana bo pewnie znowu czeka mnie nieprzespana noc, a dzis spalam dwie godziny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:38
-
Fasia wrote:Kasa tez jest spoko. Wiadomo, ze prezent to pamiatka, a czesyo jest tak, ze jak jest kasa to i tak sie rzadko cos dziecku takiego pamiatkowego kupuje.
Julek dzis ma znowu kiepski dzien.. w gosciach plakal ciagle, prezyl sie, nie mogl zasnac, przy cycu sie wyrywal i byl niespokojny.. od 4 rano spal tylko 5 godzin. Jest zmeczony bardzo, bo przy cycu oczka same mu sie zamykaja ale po kilku minutach wybudza sie z rykiem.. to chyba znowu brzuszek.. jestem zalamana bo pewnie znowu czeka mnie nieprzespana noc, a dzis spalam dwie godziny..teraz na noc mu chyba tez dam.....
-
iwonka1077 wrote:a dalas mu cos na brzuszek?? u mnie tam dziala espumisan odgazowuje sie ladnie i kupe tez jakas trzasnie
teraz na noc mu chyba tez dam.....
Wczitaj sab simplex, a dzis espumisan. Jakies mini kupy sa wiec moze to nie brzuszek? Jest bardzk niespokojny, nie potrafi zasnac na dluzej niz kilka minut bo cos go wybudza.. jak mega placze to suszarka go uspokaja w kilka sekund wiec chyba go nic nie boli skoro szum go uspokaja? Ma ktoras z was pomysl co to moze byc?