Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Ps wydałam prawie 6 stów ale kilka fajnych bluzek, spodnie i szara spódnica maxi. Oczywiście przez neta bo na shopping prawdziwy to jeszcze z miesiąc się nie wybiorę
Kupowałam na answer.com na prawdę fajne ciuchy i w dobrych cenach.
Bo ja mam kupon na 25% zniżki do answearWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:52
-
Hej.
Moja mała już trzeci dzień marudzi, nawet nie mam kiedy napisać. Wszystko źle.
Tak poczytałam o tych skokach rozwojowych i może rzeczywiście to to.
Ale przynajmniej w nocy śpi. Dziś ja nakarmiłam na śpiocha o 22,30 i spała uwaga do 5. A spałaby dłużej tylko z moich cycków już leciało pod takim ciśnieniem ze wkładki nie wyrabiały -
iwonka1077 wrote:Mam pytanko do dziewczyn które używają kapturkow jakie kupić czy to są rozmiary jakieś??bo mały tak ciaga że już mnie suty bolą
-
Aguś moja Nina też przynajmniej raz dziennie robi taką akcję przy cycku, szarpie i piszczy, ja jej wtedy od razu zabieram cyca. Biore ją na ręce noszę, bujam uspokajam i dopiero jsk się wyciszy to znowu jej pierś podaję.
Iwonka ja karmiłam przez aventa, rozmiar standard, a jest jeszcze mniejszy. Bardzo dobre są z firmy MUM baby, tam też są dwa rozmiary, tylko te są trudno dostepne. -
Ida wrote:Kurcze, nie wiem w Co się ubrać na chrzciny. Byłam wczoraj na zakupach ale nic nie kupiłam. Było dużo fajnych rzeczy ale ja chyba nie potrafię tak sama, muszę mieć doradcę.
Jak wy myślicie? Lepiej jakąś sukienkę czy spódnica z bluzką?Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Kurcze, nie wiem w Co się ubrać na chrzciny. Byłam wczoraj na zakupach ale nic nie kupiłam. Było dużo fajnych rzeczy ale ja chyba nie potrafię tak sama, muszę mieć doradcę.
Jak wy myślicie? Lepiej jakąś sukienkę czy spódnica z bluzką?Ida lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Aguś moja Nina też przynajmniej raz dziennie robi taką akcję przy cycku, szarpie i piszczy, ja jej wtedy od razu zabieram cyca. Biore ją na ręce noszę, bujam uspokajam i dopiero jsk się wyciszy to znowu jej pierś podaję.
Iwonka ja karmiłam przez aventa, rozmiar standard, a jest jeszcze mniejszy. Bardzo dobre są z firmy MUM baby, tam też są dwa rozmiary, tylko te są trudno dostepne. -
sylvia007 wrote:Aguś moja Nina też przynajmniej raz dziennie robi taką akcję przy cycku, szarpie i piszczy, ja jej wtedy od razu zabieram cyca. Biore ją na ręce noszę, bujam uspokajam i dopiero jsk się wyciszy to znowu jej pierś podaję.
Ewelcia wrote:Zapomniałam o tym pasie.
kupiła mi go siostra w jakimś sklepie rehabilitacyjnym, ale jest wciagany przez nogi bo regulowanego nie polecali bo niby cciężko jest go mocno scisnac i dobrze zapiac. Wygląda jak ye syandardowe takie babyono ale na szwie ma mocniejsze ussztywnienie.
-
Aguś86 wrote:Ja też mu zabieram. Na początku próbowałam jeszcze mu dawać i dawać, ale teraz zabieram i koniec. Uspokajanie za wiele nie daje. Nie mam pojęcia o co mu chodzi. Czasem cały dzień pije ładnie, a wczoraj przeszedł sam siebie. Nie mam pojęcia ile jeszcze jestem w stanie to wytrzymać. Już ze 2 tygodnie tak ma.
-
Aguś86 wrote:Ja też mu zabieram. Na początku próbowałam jeszcze mu dawać i dawać, ale teraz zabieram i koniec. Uspokajanie za wiele nie daje. Nie mam pojęcia o co mu chodzi. Czasem cały dzień pije ładnie, a wczoraj przeszedł sam siebie. Nie mam pojęcia ile jeszcze jestem w stanie to wytrzymać. Już ze 2 tygodnie tak ma.
Czyli że nie tylko u mnie takie akcje.. Dzisiaj w nocy w końcu się popłakałam. A co najgorsze wściekam się wtedy na siebie i na dziecko ;( Nie mam pojęcia o co tym dzieciom chodzi. W dzień jest w miarę spoko, a w nocy jakiś koszmar.
W nocy też już już mam ekstremalne myśli żeby skończyć karmic piersią skoro obie się męczymy -
Drugi cyc też nie pomaga. Ale najdziwniejsze jest to, że nawet jak mi z cyckow kapie to potrafi takie akcje robic. A czasem wcale. Poki co nie daje butelki z mm, bo to jest strzal w stope. Jak bedzie tak dalej to bede rozwazac niestety odciaganie, ale wiem ze wtedy nie będę mu na pewno w stanie zapewnic mleka na wszystkie posilki, bo sciaganie nie jest tak efektywne jak ssanie i bedzie musial dostawac mieszanie z mm. Moja Zuzia pila malutko i bylam jej w stanie odciagnac na niemalze kazdy posilek, ale on potrafi mi wypic nawet 120 w nocy w to jedno karmienie moim mlekiem z butli. No nic poki co walcze. Femaltiker jedzie z apteki internetowej
-
Jak wy myślicie? Lepiej jakąś sukienkę czy spódnica z bluzką?
tez miałam ten problem, ale mama mi doradziła spodnie i bluzkę bo w sukience ciężko byłoby karmićja się wybieram w piątek na zakupy
Ida lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
ja mam to samo ;/ od kilku dni wieczorem przy karmieniu napręża się, macha nóżkami i rączkami i płacze. W naszym przypadku to chyba ból brzuszka, przechodzi po ok. 1-1,5h. Zwiększyłam dawkę Boboticu na 2 razy do dobe ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014