Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj to nie famnie ze musicie placic..powaznie tylko polska i rumunia? ale lipa!
i tak jak hwesta pisze to nie malo biorac pod uwage wszystkie inne wydatki dla dziecka. tutaj dziecko ma wszystko darmowe, kazda recepte do 18stki ma darmowe i ja przez rok po porodzie tez plus darmowa opieka dentystyczna dla mnie do roku po porodzie...wlasnie musze sie umowic bo mi ryjek spuchl j boli
liwi od czego u dziecci ta przepuchlina? -
u nas noc znowu maskakra
Od 3 akcja, to dziecko w ogole nie spi! Nakarmilam ,przewinelam ,lulalam i zero efektu-maly ciagle sapie, marudzi, macha lapkami. Ja rozumiem ze 2h ale 6? (wtedy maz wzial go w chuscie na spacer n 1,5h to chyba pospal). Ja wymiekam.
a dzis u nas gril urodzinowy Dominika.
-
nick nieaktualnyPsotka współczuje, moja w nocy spała a teraz dokazuje, nic sie nie podoba dziecku. Teraz na klatce piersiowej mi lezy i nawet nawet spokojna jest ale ogolnie jakas poddenerwowana, w chustę zawiązać sie nawet nie dała, a szkoda bo by pospala. Dzis mieliśmy wyjsć na spotkanie ze znajomymi i spacer na stare miasto ale pada i dupa, a tak sie cieszyłam ze pojde gdzies w sukience pierwszy raz od dobrych 10 miesiecy...
no nic, pozostaje mi zrobic kopytka i przygotowac obiad o ile mała pozwoli bo same jesteśmy...
Kusi mnie aby dzis iść na pizzę, muszę gdzies wyjsć bo oszaleje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNY zdrówka dla córci, bardzo mi przykro
możesz być z mała cały czas? http://dzieciowo.pl/2013/06/otulacz-sposob-na-spokojne-rodzicielstwo.html Psotka próbowałaś wiązać młodzieniaszka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 12:12
NY lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny jesteśmy razem ale nie wyobrażam sobie tylu dni tutaj, jeszcze te wymioty podobno z tej bakterii. Najgorsze ze do zakładania wenflonu czy pobrania z cewnika nie pozwalają matce być przy dziecku, ona płacze za drzwiami a ja na korytarzu.... Oby było szybko dobrze! I właśnie ciekawe jak głupio bedzie mężowi bo jeszcze nie wie supertatus do nas nie dzwonił!
-
nick nieaktualny
-
My nie szczepimy na rota. Julek nie bedzie szedl do zlobka,bo zajmie sie nim babcia takze ta szczepionke sobie odpuscimy. Na pneumokoki szczepimy po pierwszym roku. Natomiast teraz wybieramy szczepionke 5w1
hwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
Taka oto hustawka dla Julka jedzie do nas z Anglii
) ciekawe czy sie sprawdzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/951b3b4934d7.jpghwesta, mantissa, misia83, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper huśtawka, moja mała te do żłobka nie idzie bo ja z nia bede ale teściowa pracuje w prZedszkolu, moze cos przynieść, Ala bedzie z innymi dziećmi sie bawiła itd wiec z tego powodu szczepie . My tez wybieramy 5w1
i pneumokoki również pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 12:24