X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja średnio lubi sie bujać :( moze jak bedzie wieksza polubi ;) ma czas do 9 kg ;)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia miałam taką podobną tylko owieczka u mnie przy córci się sprawdziła tylko sporo miejsca zajmuje... zmiescicie???

Miejsca jak wiecie nie mamy za duzo no ale jakos postaramy sie ja tu upchnac. Jakby co postawimy w kuchni :D chociaz tam mamy juz wozek haha :D
    no ale jak to mowia - darowanemu koniowi sie w zęby nie zaglada :)

iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dalej wykończona, od 4 rano spałam godzinę. Mała ma skok rozwojowy jest płaczliwa, przysypia na pół godziny góra godzina. 80 ml je na raty.. marudna jest. To na 100% skok bo nic jej nie jest ani gorączki,kupy siuski w normie. Brak kataru kaszlu nic. No nic trzeba zacisnąc zęby i czekać kiedy te pioruny pójdą i wyjdzie słońce i wróci mój aniołek

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY życzę, żeby Malutka jak najszybciej wyzdrowiała !!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY współczuję :( Zdrówka dla Lilki! Dobrze jednak zrobiłaś. Nie ma to jak intuicja matki. A Twój mąż brzydko się zachował. Jaka Twoja wina jest w tym, że dziecko zachorowalo? Na to nie ma się wpływu... Trzymaj się! Ja wiem jak wygląda pobyt w szpitalu i spanie na podłodze przy dziecku i mam nadzieję, że szybko wyjdziecie.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ny trzymaj sie, dużo zdrówka dla córy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela u nas te cos sie dzieje... Temp ma 37,0-37,2 wiec w normie , odłożyć sie nie da, płacze, nie moze głęboko zasnąć itd... To moze ten skok, nie wiem. Jak ja śpiąca odłoże do łóżka to przeraźliwie piszczy jakby i przytulona sie uspokaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela u nas te cos sie dzieje... Temp ma 37,0-37,2 wiec w normie , odłożyć sie nie da, płacze, nie moze głęboko zasnąć itd... To moze ten skok, nie wiem. Jak ja śpiąca odłoże do łóżka to przeraźliwie piszczy jakby i przytulona sie uspokaja
    U mnie tak samo dopiero zasnie w ramionach ale i tak śpi jakby na czuja. Na pewno zachowuje się inaczej niż wczoraj i w wcześniej.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela i Hwesta moj syn ma takie zachowanie od kilku dni. Nie wiem czy to skok bo u nas raczej na niego za wczesnie

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia chyba nie za wcześnie .

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebf751795514.jpg

Ja mam problem bo mała to wcześniak i nigdy nie wiadomo kiedy jej się to zacznie.

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedynie po obserwacji mogę stwierdzić że coś się dzieje bo ona nigdy się tak nie zachowywała.

Bo niby powinnam ten schemat czytać według wieku korygowanego ale sama widzę że jest coś na rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy 6 tyg skończone ale urodzona tydzien przed terminem wiec moze to to... Mierze jej temp bo jakas ciepło ale od płakania chyba 37,4, pewnie zaraz spadnie do 37,0-37,2

• mantissa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a ja dalej wykończona, od 4 rano spałam godzinę. Mała ma skok rozwojowy jest płaczliwa, przysypia na pół godziny góra godzina. 80 ml je na raty.. marudna jest. To na 100% skok bo nic jej nie jest ani gorączki,kupy siuski w normie. Brak kataru kaszlu nic. No nic trzeba zacisnąc zęby i czekać kiedy te pioruny pójdą i wyjdzie słońce i wróci mój aniołek
    To może u mnie to też skok? W sumie wypada 5 tydzień od planowanej daty porodu. Ale to trwa już tydzień. :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ny tak strasznie mi przykro ze corcia chora i musicie byc w szpitalu.. i oczywiscie meza tez wspolczuje.. sobie zreszta meza tez wspolczuje..
    Szybko wracajcie do zdrowia :*

Mam ochote spakowac torbe i jechac z malym do rodzicow ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 14:46

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy co się dzieje?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy bo my miękkie faje jesteśmy i za każdym razem idziemy na ugodę bo sa dobrzy i mili kilka dni! Przynajmniej ja tak mam a pozniej żałuje. My na terapie łazimy ...

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta i jak terapia pomaga ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byli u nas znajomi którzy wrócili z Egiptu kilka dni temu jak mi jakies choróbsko przytargali to ich pozabijam, jakas ciepła wydaje mi sie być mała , ale to moze od płakania ... Oby

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wg mnie średnio, dzis sie ścielismy ;) zobaczymy jak to bedzie... Dla mnie to strata kasy takie cos, ale skoro maź płaci to chodze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela wg mnie średnio, dzis sie ścielismy ;) zobaczymy jak to bedzie... Dla mnie to strata kasy takie cos, ale skoro maź płaci to chodze
    Ale kto zaproponował terapie ? Sory że tak wypytuje jeżeli nie chcesz nie musisz odpowiadac :)

‹‹ 4554 4555 4556 4557 4558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ