Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do spania przy mężach- to samo. Ja mam wrażenie, ze ona sie bezpieczniej przy tacie czuje, on jestem konkretny, zdecydowany i nie panikuje przy niej- moze to powód. Jest brzydka pogoda- chmury i chłodno nie wiem czy iść na spacer czy nie, pojutrze szczepienie a nie chce aby sie przeziębiła - co radzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
NY, Kluska zdrówka dla dzieciaczków,jesteście dzielne mamusie !!!
Apropo problemów z mężami:
"Jak miałam misia,
chciałam chłopaka,
Jak miałam chłopaka
to chciałam męża.
Co mi się kur..a w tym misiu nie podobało???!!!
Ja problemów z mężem nie mam bo go nie ma z nami, hehe,ale jak jest to robi wszystko,nic nie muszę mówić,jest zdecydowanie nadopiekuńczy.hwesta, iwonka1077, Anka1501, Klaudia90, Fasia, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie chce straszyc ale takie zasypianie teraz nie znaczy ze zostanie, corka sama zasypiala a pozniej jej sie odmienilo i nie chciala, a teraz kolo niej trzeba siedziec, takze to roznie dziecko sie rozwija i w roznych okresie rozne rzeczy skutkuja takze tez sie nie ciesze za bardzo ze moj syn czasem sam zasnie bo wiem ze to moze sie zmienic...
-
nick nieaktualny
-
no moj rumakuje wlasnie ni to spi ni czuwa lezy sobie ale widze ze nie spi mocno, nie wiem czy pojde na spacer bo corki nie moge zangnac do ogarniecia sie, ze nie wpomne ze i sama nie jestem ogranieta chyba siedze w domu dzis, nie mam sily 100 raz corce powtarzac zeby sie przebrala......
aha Prawie nam PEPEK ODPADL, trzyma sie na jednej nitce HURA HURA HURAmisia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożemy zamykać listę !!! Agga urodziła:)
"Dnia 6 maja o godzinie 12:30 urodziła się Wikusiamala ma 60 cm i wazy 3860
apgar 10/10
Poród przez cesarskie ciecie, dochodzimy do siebie juz w domku"
Przekażcie Robotce na priv:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:36
Eweliśka, Angela89, Aguś86, shimmer_lip, Fasia, misia83, mantissa, Lali, lysinka, KasiaKwiatek, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida fajne ciuszki zapomnialam napisac, ja nie mooge dlugiej spodnicy bo niska jestem, ale zastanawiam sie na krotsza do kolan, pomysle.... chyba ze znajde sukienke a nie mam kiedy jej szukac, nie ma mi kto z dzieckiem posiedziec bo mama lata po lekarzach z tata, achh co za zycie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z miesięcznym Arturkiem:)
Pozdrowienia z warsztatów "mamo to ja" z Wrocławia
Bałam się ze może być histeria, ale po cycusiu jednym, zaraz drugim Arturek zasnął sam w wózeczku. Fajne tematy poruszają. Potem Wam opowiem:)
Co do zasypiania to na poczatku pozwalałam małemu spać przy cycu, a od kiedy zaczął mnie szarpać i ssać jak smoczek po jedzeniu, odkładam go po odbiciu. Jak zapłacze daje smoka, pogłaszcze, nachylę sie, ale staram sie nie brać na rączki:) działa a ja mam troche więcej czasu dla siebie i domumaggie86, Aguś86, Eweliśka, Fasia, misia83, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość