Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA o pieluszkach dada moge na razie powiedzieć ze póki co ładnie trzymaja i kupę i siusiu , jeśli nie beda odparzac to przerzucę sie na nie całkiem
i faktycznie nie maja chemicznego zapachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:42
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Amy jak napisałaś, że miałaś seks, to myślałam że jest lepiej między Wami. Masz ochotę z nim sypiać skoro tak Cię traktuje? ja bym chyba nie umiała
Raz jest lepiej raz jest gorzej. Tzn cały czas jest gorzej ale raz przeszkadza mi to bardziej - wtedy kiedy Olek wisi na rękach wrzeszcząc a tatuś w najlepsze śpi do 12. Jak się drę żeby podał mi leki to nawet nie słyszy.. albo leżymy na łóżku ja mu mówie zerknij na małego bo chce iść siku, to też nawet głowy nie podniesie.. ŚPI! tak wygląda czujny sen tatusia przy dziecku..
-
Amy az nie jestem sobie w stanie tego wyobrazic... co on ku*** odpieprza... nie dorosl do roli ojca? Przeroslo go to? Nie chcial dziecka czy co? Przeciez w ciazy chyba nie byl taki obojetny.. myslalam, ze przez ten czas jak bylas w szpitalu zobaczyl jak wyglada calodzienna opieka nad dzieckiem i, ze bedzie Cie wspietac a tu duuuupa. Jest chyba gorzej niz bylo... dupek.. przepraszam ale jest mi mega przykro, ze tak to u Ciebie wyglada
-
Dzień dobry.
Ny, Kluska zdrówka dla maluszków !!!!
Dziewczyny współczuję mężów, nie wyobrażam sobie żeby mój się tak zachowywał. Jak by mi taki numer wykręcił to walizki bym mu wystawiła z rozwód wzięła.
Ostatnio miałam chwilowe załamanie. Mały cały czas płakał i jak mąż wrócił do domu, zostawiłam mu odstawione mleko i wyszłam bez słowa. I co?
Jak wróciłam to mnie tylko przytulił i następnego dnia starał się więcej zająć młodym mimo iż sam padał ze zmęczenia. Później miałam wyrzuty sumienia że go zostawiłam, ale został z tatą i krzywda mu się nie stała.
Fasia, ja mam takiego rogala jak Ida. Na fotelu z Ikei średnio się sprawdza (chyba że mąż butlą karmi) bo Julek bardziej na mnie leży niż na fasolce. Często natomiast używam jej przy kąpie, gdzie siedzę prosto. Poza tym po karmieniu młody się do mnie przytula i na niej zasypia.mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
U nas kolejna noc nienajlepsza ... Nie byłaby niczego sobie bo malyobudzil sie 2 razy ale tym razem kot obudził mnie za 3 razem drąc jape niemiłosiernie - i to jeszcze darła ze chce wejść do męża do sypialni a ten tyłka nie ruszył bo myślał ze przestanie a ona przestała jak ja wypuścilam...
Ehh czasem mam ochotę ubić tego kota, drze jape kiedy nie mogę sie ruszyć albo w nocy ...
Fasia ja mam rogala, ale nie wiem czy ona taki niezbędny bo chyba lepsza robotę zrobi ci poduszka...moj z rogala wyrósł ... I używam i rogala i poduszki.. -
nick nieaktualnyMoje dziecko znowu gada w łóżeczku do słoneczka z lusterkiem z maty ( watpię ze sie widzi) i do biało- czarnej okrągłej zawieszki. Na tyle długo ze sie ubrałam i jem sniadanie
Ida, iwonka1077, KasiaKwiatek, Fasia, lysinka, Aguś86, maggie86, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
dobry
powiedzmy nie moge zjesc bo synu mi nie daje
moj maz tez nie ideal ale jak widzi ze syn bardziej zajmujacy niz z corka to i mleko zrobi i potrzyma i corka sie zajmie zebym mogla sie na synu skupic jak cos marudzi i czy cos , ale pampersa boi sie zmieniac hehe a chcialabym to zobaczyc jak to robi, hehe osikany by byl jak nic
Fasia moj tez ma te krostki kurcze jednak podejzewam alergie ale mleko pije tylko w kawie zbozowej, serkow, jogurtow ani nic takiego nie jem to nie wiem jedynie ta czekolada nieszczesna.... ale u mnie to nie ustaje tylko na tych krostkach robi sie taka luska skorupka jakby nie wiem co za dziadostwo ale jak ie przejdzie to lekarz.. -
u mnie kolejna noc do dupy ;/ płacz po kąpieli. Niby głodny, ale nie chciał cyca tylko bardzo płakał. Po podaniu słodkiego lekarstwa na chwilę się uspokoił - co mnie całkowicie zaskoczyło?? w Nocy znowu płacz przy jedzeniu. Od 3 dni brak kupy. Dobrze, że jutro idziemy do pediatry, może coś poradzi ;/ A i w ciągu dnia je częściej, co godzine czy półtorej.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:tak, udało się
tzn czas ssania się nie zmienił, no może trwa troche krócej z 30 min. Najważniejsze, że druga pierś w tym czasie "odpoczywa" bo miałam już bardzo bolesne te brodawki.
wiec moze jednak potrzebuje z dwoch zjesc??? jak tak czesto karmisz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:43
-
Moj zasnal w koncu od 7 rano.... juz coraz wiecej czuwa za dnia, ale najbardziej rano bo wyspany po nocy
w koncu zjadlam sniadanie..
Amy no twoj maz bije wszelkie rekordy, ksieciunio ...doslownie
no jak pisalam wczesniej moj tez nie ideal niewiele mi pomaga ale teraz przy Marcelu jak widzi jaki marudny to pomaga jak umie jak jest w domu