Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Sylwia Amy współczuję takich relacji w związkach
ciężko żyć w taki sposób gdy ignoruje najbliższa osoba
Ja muszę wychwalac mojego pod niebiosa ... sprząta, gotuje, robi zakupy, zajmuje się mną Mikim dziewczynami. Załatwił sobie dodatkowy wolny tydzień i siedzi z nami w sumie 3 tygodnie. Pilnuje też żebym jadła i piła dużo. Bez jego wsparcia nie wyobrażam sobie jakby to było...Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dziś fajny dzień mieliśmy. Byliśmy na komunii rodzinnej. Miki zachował się wzorowo, spał grzecznie w wozeczku, jadł cyca spokojnie, pięknie się zaprezentował rodzinie całej i tym sposobem mam z głowy gości
Przyjęcie było w hotelu Brant w Wiązowej, należącym do Kuby Wesołowskiego. Miejsce super, a jedzenie rewelacjazaliczyłam dziś pycha obiad i to 2 zupy i 2 drugie dania
no i desery...
Aguś86, sylvia007, misia83, CzaryMary, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i ja nie trzymam restrykcyjnej diety. Jem wszystko, oczywiście odpuszczam kalafiory, cebule i czosnki
no i omijam czekoladę. Dziś zaliczyłam rosół, polędwiczkę wieprzową na humusie, w drugim rzucie po kilku godzinach żurek i pierś z kurczaka pieczoną
na deser tort bezowo cytrynowy, arbuz
sylvia007, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
A co do mojego męża to on mi otwarcie mówi, że np. sprzątać nie będzie, bo skoro on pracuje, a ja nie, to ssprzątanie to mój obowiazek i taki ma argument na wszystko
ehh powiem wam dziewczyny, że nie takiego życia dla siebie chciałam
-
nick nieaktualny
-
A moj maz zaprosił rodzinkę na wakacje do nas....jak młody będzie miał 3miesiace
Chatę mamy mała czyli jego kuzynka z mężem i 2dzieci bedą spac w salonie ...i to nie o to chodzi ze zaprosił bo juz byli u nas, tylko ze 3 miechy to mały jeszcze za mały, będzie duzo na piersi i ja nie będę mieć czasu dla nich juz nie mówiąc o jedzeniu..
Powiedział ze sie nimi zajmie...
Ale sam fakt ze ja nie jestem gotowa na wizytacje i wakacje rodzinki teraz i nie widzę żeby sie poprawiło jak mały będzie miał 3 miesiące...ehhh
(
Chciał zaprosić wujka z ciotka na wakacje to mu mowię żeby sie wstrzymał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej dziewczyny wspolczuje Wam sytuacji z mezami.. mimo ze jestem sama to zawsze moge liczyc na mame czy siostre, jestem im wdzieczna za to.. gdy zle sie czuje czy jestem zmeczona to ktoras zawsze chetnie sie Sofii zajmie i nawet nie musze o to prosic- same to proponuja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 02:39
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość