X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga ale dlaczego nie wypada? Przeciez nazywasz sie Kinga :D a dzieci to nie jeakis gorszy rodzaj czlowieka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:55

Ida, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo też nie znosze jak sie od kogos wymaga prezentów albo kasy wrrr siostra mojego męża często dzwoniła do niego żeby się na cos dla jej dzieci składał. Ale na szczeście teraz zmądrzał i tylko raz jej powiedział ze sobie nie przypomina żeby na jego rzeczy ktoś sie składał i przestała. Nawet na farbe do pokoju chciała sie składać

Krysti lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście wymagaja tylko w jedną stronę, a na głupie urodziny nawet życzeń nie złożą tylko jak coś potrzeba:P

Krysti lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie zycie lepiej zdala od wszystkich :)na dystans trzymac i tyle .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja prezenty lubię dzieciakom dawać,nigdy natomiast nie lubiłam dostawać, nie wiem jakoś tak czuje się zawsze niezręcznie

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię dawać ale kiedy ja chce a nie wtedy kiedy ktoś ode mnie wymaga

martafr lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Bratowa mojego męża nie gotuje wogóle zup, a wiadomo że dziecko zazwyczaj lubi zupy. Więc wykręcała małemu numer do babci i kazała mówić przez tel.: "babuniu a ugotujesz i przywieziesz mi zupkę?". Dziś chłopak ma 13 lat, a jego brat ma 9 i babcia dalej im zupy w słoiki gotuje i tak jedzą te zupy bo matka im nie gotuje nadal...Ale o tej lasce to ja też mogłabm książkę napisać. Ma niesamowity tupet.

I w sumie wisi mi czy zajrzy na forum i przeczyta, bo nie raz jej prosto w oczy powiedziałam. Ma 45 lat, a najchętniej we wszystkim by się innymi wyręczała i tego samego uczy dzieci. Jak temu młodszemu z zęby wypadały do dzwonił do babci i żądał pieniędzy bo mu mleczak wypadł.

Normalnie jakbym czytała o byłej bratowej mojego K. :) Kapka w kapke to samo. Poza czubkiem własnego nosa nic nie widzi, a wymagania to ma ogromne. kiedyś teściowej powiedziała że z dzieckiem na pójdzie prywatnie do lekarza bo wizyta kosztuje 50zł(!) (liczyła że babcia da oczywiście) a sobie buty w Kazarach, Veneziach i innych takich kupuje wiecznie :D Pomijam, że są po rozwodzie 1,5 roku a ona 3 razy w tygodniu na obiadki do teściów przychodzi bo jej się gotować nie chce- no i nie trzeba płacić za jedzenie. Chodząca masakra! :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadłam z wagi :/ tzn nie walnęłam na ziemię ale waże 1kg mniej niż tydzień temu!!! kg to bardzo dużo. Rano się zważę jeszcze raz. Może za wcześnie panikuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    spadłam z wagi :/ tzn nie walnęłam na ziemię ale waże 1kg mniej niż tydzień temu!!! kg to bardzo dużo. Rano się zważę jeszcze raz. Może za wcześnie panikuję.
    myślę że nie ma co panikować, u mnie raz 1kg na plusie raz na minusie, u bratowej to przez długi czas była niedowaga i w końcu przybrała ok 6 kg w ciąży a dzidzia zdrowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no póki widzę że brzuch rośnie jestem spokojna, ale 1kg w tydzień mnie przestraszył.

Ja w ciąży nie ćwiczę. Przed ćwiczyłam do 5 x w tygodniu po 50 min i strasznie mi tego brakujeeeeeeee :(

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mój mały kiedyś podczas wizyty znajomych dumnie wkroczył do gościnnego z moim biustonoszem w rączce. Dzieci chętnie korzystają z obecności gości, mągą sobie wtedy poszperać w maminej komodzie. Dobrze że żadnych gaci nie przyniósł.
    albo jakiegoś "czasoumilacza" hihi

Lali, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

:D brzuchooool :) teraz już jest fajowy :D mógłby taki zostać :P aaaaa jutro na 10 lekarz :) może płeć już zdradzi ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:53

martafr, Robotka1, Fasia, Rudzia, Justinka, Krysti, Lali, MartaAlvi, Militta110816, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka miałaś zrobić zdjęcie :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    no póki widzę że brzuch rośnie jestem spokojna, ale 1kg w tydzień mnie przestraszył.

Ja w ciąży nie ćwiczę. Przed ćwiczyłam do 5 x w tygodniu po 50 min i strasznie mi tego brakujeeeeeeee :(
    mnie też bardzo brakuje, spacery nie wystarczają, brakuje mi tego uczucia po ćwiczeniach, takiego przyjemnego zmęczenia i żadne smutki mi w głowie nie siedziały

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej super brzucho Amy:D

a ja dziś cały dzień w biegu, nie mam na nic czasu, okularki odebrałam:) podobają mi się:) jutro wrzucę foto:D bo nie mam kabelka:)

te historie rodzinne to nieraz są niesamowite:)

AMY chudniesz bo nic nie jesz niedobra Ty !! do jedzenia marsz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:12

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mnie też bardzo brakuje, spacery nie wystarczają, brakuje mi tego uczucia po ćwiczeniach, takiego przyjemnego zmęczenia i żadne smutki mi w głowie nie siedziały

ech.. no właśnie.. już się nie mogę doczekać aż będę zwalać ten pociążowy tłuszcz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ojej super brzucho Amy:D

a ja dziś cały dzień w biegu, nie mam na nic czasu, okularki odebrałam:) podobają mi się:) jutro wrzucę foto:D bo nie mam kabelka:)

te historie rodzinne to nieraz są niesamowite:)

AMY chudniesz bo nic nie jesz niedobra Ty !! do jedzenia marsz:)
    NIE GADAJ! jem zupy i owoce i warzywa!!

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O I CHLEB Z SEREM BIAŁYM :p

Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na golasa jest taki :D to zdjęcie jest też z przed chwili tylko się po pracy jeszcze nie przebrałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:54

martafr, Fasia, Justinka, MartaAlvi, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale brzuszki ladne:)

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ