Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy super brzuszek
i nie martw sie tym spadkiem wagi, ja tez raz mam kilo mniej raz wiecej
a moja dzidzia dzis juz jest wyzej niz wczesniej czyli niedlugo powiekszy sie brzuszek mam nadziejeAmy, Justinka lubią tę wiadomość
-
A ja na nic nie mam czasu, ani jednej fotki brzuszka jeszcze nie mam
fakt w poprzedniej ciąży zaczęłam od 18 tyg bo dopiero było cokolwiek widać... ale teraz! teraz to już od 2 widać i co foty nie ma
Już nie wspomnę, że męża 2 dni nie było.. wrócił wczoraj wieczorem z delegacji... ech i jakoś tak już byłam zmęczona, wszystko mnie wkurzało, zresztą młody dał mi nieźle popalić no i się pokłóciłam z mężem i teraz się nie odzywamy do siebietak krzyczałam, płakałam, że później tylko zwijałam się z bólu brzucha, mam nadzieję, że tylko z dzidzią ok
ale jakoś jest mi przykro że u niego ciągle praca i praca... jak coś to ma czas dla synka i to nie wiele... dla mnie to już brakuje... jakoś nie widzę zainteresowania ciążą tak jak to było z 1., czuje się z tym wszystkim sama ;( 24h z synkiem, zajmuje się domem, pracuje w domu, próbuje wszystko ogarnąć... ale czasami już nie mam siły...
Ech przepraszam, musiałam się wyżalić, po prostu czasami nie daje rady... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JUSTINKA u nas też ciche dni, też sie wydarłam wywściekałam i wykrzyczałam....
a dziś kupiłam czekoladki z wedla i muszę przeprosić.
wyciągnę pierwsza rękę a jak on mnie nie przeprosi to ciche dni będą nadal....niestety
KRYSTI no nie gadaj że taki masz brzucho:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny