Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera wie jak to jest z tą płcią. Ja jakoś sceptycznie na to patrze bo jakieś dziwaczne mi się wydaje jak na takim "bocznym" zdjęciu można coś stwierdzić. Niby doktorek ma wieloletnie doświadczenie i kupe certyfikatów no ale sama nie wiem. Uwierzyłam mu bo bardzo chcę dziewczynkę więc trzymam się tego że to prawda
ale tak na serio to sama nie wiem co o tym myśleć
-
Mi lekarka mówiła ze po wzgórku łonowym widać i juz zaczynają kształtować sie wargi sromowe:-) Tez mi pokazała ze nie ma pitolka i na jej oko go nie będzie!,
AZ nie mogę uwiezyc i oby juz tak zostało,choć jak by nawet urusł pitolek tez bede szczęśliwamartafr, Eweliśka, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Tak kochana moja siostra też tak mówiła i do tego dziecko wychowywane bezstresowo, bez słodyczy , bez cukru i soli. Cuda na kiju wymyślała a w rzeczywistości jest tak , że młody jest rozpieszczonym dzieckiem, które dopiero się rozkręca. A ma zaledwe 2 lata.
Siostra podłapała taki pomysł wychowania dziecka od kuzynki jej męża. Młoda też rozpieszczona na tyle , że jak z nią przesiaduje w pokoju to mi się nóż w kieszeni otwiera. Stara maleńka rozkapryszona złośnica.
Mój syn nie ma wszystkiego, ogląda bajki w tv i posiada tablet. Ale zna też swoje miejsce i wie na ile może sobie pozwolić.Jestem wyrodną matkią bo nie boje się sprzedać mu klapsa, ma respekt przede mną i moge smiało powiedzieć , że moje dziecko jest porządnie wychowane.wiec cieżko bedzie rozpiescić dziecko on ma inny pogląd na rzeczywistość ma 41 lat inwie jakie zycie jest ,dzięki niemu wiem ze jestem wolna i świadoma ze wszystkim z dystansem nawet do ludzi , przyjaciół nie mamy ze znajomymi się nie spotykamy mamy swój kolorowy świat pilnujemy tego by w naszym życiu nie było prymitywizmu szanujemy i kochamy w domu pełna kultura odnosimy sie z szacunkiem do siebie i nie obnizamy kultury osobistej w obec siebie .Nasze dziecko bedzie wychowane zgodnie z naszymi zasadami nie mowie ze nie bedzie oglądać nic ale bede pilnować by głupot nie oglądało ,dzieci są rozpieszczone mam siostry co maja dzieci i tez sa rozpieszczone łobuziaki bo na wszystko im pozwalano u nas tak nie bedzie .Przede wszystkim kultury nauczymy zwracania się do innych ludzi ,bedzie wiedziało kto wojek i kto ciocia a kto pan i pani .itp .
martafr, Jaga lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ale naprodukowałyście, na szczęście nadrobiłam. Ja miałam dzisiaj sen przepełniony seksem i erotyką, mężowi się nie przyznam, bo niestety on w nim nie uczestniczył
Byłam luksusową prostytutką, a moim stałym klientem był....Michael Madsen (taki aktor). Matko, jak on mnie w tym śnie kręcił haha, leżałam z nim w łóżku i mu wyznałam, że jakby mnie poprosił o rękę to rzucam wszystko i jestem tylko dla niego, on się tylko spoglądał na mnie w milczeniu. Takie oto sny ma kobieta w ciąży hihi.
Hahaha dobry sen, uśmiałam sięja też mam często sny erotyczne i też nie zawsze w roli głównej jest mój mąż
wtedy mu mówię, że go zdradzałam w nocy
A na drugim miejscu są sny o niemowlakach, ostatnio mi się śniło, że miałam bliźniaki i karmiłam je naraz dwoma piersiami!
Także erotyka i dzieci są u mnie na porządku... nocnymmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam ostatnio jeden przykład ,pracownik ten co na mieszkanie remontowal przyszedł z synkiem który ma 6lat Polak oczywiście . I ten mały do mnie ciocia a do mojego wojek moj mu mówi ze ja nie jestem twoim wojkiem ani pani Krysia ciocia ,a ten mały mówi ale ja takndonwszystkich mowię ,i moj znów ale my nie jestem twoim wojkiem ani pani Krysia ciocia zmieszał się mały ale zapytał a jak moge do was mowić a moj mówi po imieniu możesz mowić
to się ucieszył ,mojego tontroche zbulwersowało widać było
-
nick nieaktualnyByłam ujemnej z dziewczyn tez tu Polki ,mała jej córka konfiturami się bawiła z szafki wyciągała mowie do niej bo ci pobije te słoiki ,a ona nie martw sie nic nie zrobi mowię okey ,ide do salonu kawę przyniosła a młoda z szalek tak jak idzie wszystko wywaliła wraz z dokumentami mowie do niej weź kup sobie takie plastikowe haczyki by ci szafek nie otwierała .potem przyjeżdża jej mąż z pracy co sie okazuje ze ja włosy obcinamy mówi obetniesz mi włosy instalują maszynki otwiera szafkę a tam wszyttko z szafki jak nie runęło haha jaki był zły ze to przy mnie się stało taki bajzel wyleciał widać było ze wkurzył się i to ostro
uhhhh mowie dobra ide znajdziecie maszynkę to przyjdę i obetnie ciebie:) ahh jej
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Kurcze mnie by było dziwnie jakby 6 latek mówił do mnie na TY. Jak byłam nianią to mój podopieczny próbował, bo słyszał jak jego rodzice są ze mną na Ty, ale stanowczo zaprotestowałam.
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Byłam ujemnej z dziewczyn tez tu Polki ,mała jej córka konfiturami się bawiła z szafki wyciągała mowie do niej bo ci pobije te słoiki ,a ona nie martw sie nic nie zrobi mowię okey ,ide do salonu kawę przyniosła a młoda z szalek tak jak idzie wszystko wywaliła wraz z dokumentami mowie do niej weź kup sobie takie plastikowe haczyki by ci szafek nie otwierała .potem przyjeżdża jej mąż z pracy co sie okazuje ze ja włosy obcinamy mówi obetniesz mi włosy instalują maszynki otwiera szafkę a tam wszyttko z szafki jak nie runęło haha jaki był zły ze to przy mnie się stało taki bajzel wyleciał widać było ze wkurzył się i to ostro
uhhhh mowie dobra ide znajdziecie maszynkę to przyjdę i obetnie ciebie:) ahh jej
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój drugi brat ma 2 letniego malca a ten to by się bawił tylko śmieciami, jak leży nawet taki malutki na podłodze to będzie się nim bawił z godzinę a na święta jak dostał prezenty to nie interesowały go wcale, tylko opakowania i papiery po nich, jakieś pudełka itp.
Krysti, mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:mój drugi brat ma 2 letniego malca a ten to by się bawił tylko śmieciami, jak leży nawet taki malutki na podłodze to będzie się nim bawił z godzinę a na święta jak dostał prezenty to nie interesowały go wcale, tylko opakowania i papiery po nich, jakieś pudełka itp.
wszyscy sa do dupy mówi haha
-
mimka84 wrote:Kurcze mnie by było dziwnie jakby 6 latek mówił do mnie na TY. Jak byłam nianią to mój podopieczny próbował, bo słyszał jak jego rodzice są ze mną na Ty, ale stanowczo zaprotestowałam.
Ja zyje w kraju gdzie sie mowi po imieniu. lubie jak moja siostrzenica mowi do mnie ciociu ale nie lubie jak jakies inne dzieci mowia ciociu albo prosze pani, wole zeby mi mowily po imieniu. Nie jestem ich ciocia a nie chce byc Pania.Ida, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
Moj siostrzeniec mówił mi po imieniu. Prze 3 tygodnie jak tu u mnie siedział nie pozwalałam mu na to i zawsze poprawiałam go mówiąć, że nie jestem Kinga tylko Ciocia Kinga. Nauczył się do przyjazdu rodziców. Dzieciaki siostry męża mówią do mojego M po imieniu co mnie niezmiernie wkurza , bo to nie wypada. Dzieciaki jego brata są w wieku siostry dzieciaków i te mówią do niego wujek lub wujas a jak mówili po imieniu to musieli przyjść przeprosić i poprawnie powiedzieć. Mój syn tez ma mówić ciocia, wujek. Jedynie do najmłodszego mojego brata mówi po imieniu( teraz ma 21 lat prawie) ale tak zostało ustalone , że on woli by tak mu młody mówił.
Chrześniak mojego męża ( ma 2 jeden jest synem siostry, 2 brata) ten od brata jest nauczony znowu , że jak ma urodziny , imieniny lub coś to będzie już ze 2 miesiące wcześniej siedział z nami i mówił , że on ma urodziny niedługo i , żeby nie zapomniał bo na prezent to on chce to i to. Rodzice nauczyli gówniarzy , że jak teściowa miała rente to przyjeżdzali tutaj i dzieciaki nie odeszli od babci jak po 50 zł nie dostali. Jak im kiedyś babcia nie dała to obrażeni wyszli z pokoju i mówią , że przyjadą za tydzień jak rente dostanie. Mnie to tak kur.... strzela, że najchętniej bym im powiedziała co nie co. Na ich temat mogłabym książke napisać i by się w milionowym nakładzie sprzedawała. Brat mojego M kiedyś mojego Marcela chciał namówić zeby do babci poszedł powiedział ze ją kocha i zeby na czekolade dała bo jest po ręcie. Taką awanture mu urządziłam, że już nie próbuje. Synowi przez tydzień suszyłam głowe , żeby czasem mu coś takiego do łba nie wpadło.Krysti lubi tę wiadomość