X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny czy macie jakieś fajne filmy do polecenia cobym sobie mogła włączyć dla zabicia nudy ? Bo wydaje mi się, że już wszystko widziałam :(
    mało oglądam telewizji i filmów ale ostatnio mąż mi ściągnął kilka seriali i nawet mnie wciągnęły, takie rodzinne śmiesznie przedstawione problemy:
    Tak kochanie.
    Jim wie lepiej.
    On ona i dzieciaki.
    Orange is the new black-to akurat nie rodzinny ale bardzo wciągający
    Fargo serial i film.
    A najlepszy jest Trailer Park Boys(chłopaki z baraków)-specyficzny humor ale ja lubię takie klimaty.
    Ostatnio nawet naszło mnie na oglądanie wszystkich części bajek Toy Story i Shreck, razem z mężem się wciągnęliśmy:)
    Oblicze miłości piękny film mi się przypomniał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja igladalam ostatnio ,,Transcendence" mam na Dvd film warty obejrzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mało oglądam telewizji i filmów ale ostatnio mąż mi ściągnął kilka seriali i nawet mnie wciągnęły, takie rodzinne śmiesznie przedstawione problemy:
    Tak kochanie.
    Jim wie lepiej.
    On ona i dzieciaki.
    Orange is the new black-to akurat nie rodzinny ale bardzo wciągający
    Fargo serial i film.
    A najlepszy jest Trailer Park Boys(chłopaki z baraków)-specyficzny humor ale ja lubię takie klimaty.
    Ostatnio nawet naszło mnie na oglądanie wszystkich części bajek Toy Story i Shreck, razem z mężem się wciągnęliśmy:)
    Oblicze miłości piękny film mi się przypomniał.
    Ja ,,Igora' ogladalam ostatnio bajke:))

martafr lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Toy story to się popłakałam na koniec bo takie było napięcie w 3 części,normalnie jak thriller a nie bajka

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w lozku popijam ciastka kawą i jest mi zaje.scie :D zaraz pod prysznic bo nigdy z domu nie wyjde a szkoda dnia bo jest w miare ok za oknem:) mysle co na obiad zrobic !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    na Toy story to się popłakałam na koniec bo takie było napięcie w 3 części,normalnie jak thriller a nie bajka
    Marta te bajki to juz są jak dla nas nie dla dzieci:) ja pamietam za dziecinstwa ogladalam ,,Miśia Uszatka ''haha albo pingwinka :) to byly bajki ,.

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja tam swoich teściów uwielbiam, lubię z nimi przebywać bo są tacy radośni, pogodni, teść jest zapalonym surferem, lubi sporty wodne, niejeden młodziak mu nie dorównuje,teściowa do rany przyłóż wszystko by nam oddała gdybyśmy tylko chcięli brać, czasem aż nie dowierzam bo moje koleżanki to straszne historie opowiadają nt. przygód z teściowymi zwłaszcza

zazdrosze:D moja to czarownica a teść pierdoła:p

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubię też czasem puścić sobie w tle serial Sex w wielkim mieście i tak leci cały dzień, bawi mnie ten styl ubierania, te problemy, tak lekko się ogląda, w sam raz dla odmóżdżenia

Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Bratu by dla mojego dziecka nagral bajki Misia Uszatka wszystki jakie będą napewno nie bede wlanczac tuch co teraz są :)wychowam dziecko tak jak mnie rodzice wychowali .zadnych tabletów komputerow w wieku przedszkolnym ,Ksiazki kredki bloki malowanki ,bede duzo czytac swoiemu dziecku napewno .Zapisze do szkoly jezykowej napewno:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:44

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedys wciagnelam sie w Gotowe na wszystko- tez sie mozna posmiac a te ich intrygi ...heh , dla relaksu jak najbardziej mozna obejrzec

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj tez powinnam być na warsztatach MAMO TO JA ale nie wiem czy dotrę bo czuję sie dzisiaj fatalnie.... babbbb fatalnie to mało powiedziane :/ idę na drzemkę n=może mi przejdzie :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    lubię też czasem puścić sobie w tle serial Sex w wielkim mieście i tak leci cały dzień, bawi mnie ten styl ubierania, te problemy, tak lekko się ogląda, w sam raz dla odmóżdżenia
    Kocham Sex w wielkim mieście :) wszystkie serie widziałam niezliczoną ilość razy :)
    A film jeśli ktoś lubi takie trochę bajkowe to Zimowa opowieść (Winter's Tale).

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Ja kiedys wciagnelam sie w Gotowe na wszystko- tez sie mozna posmiac a te ich intrygi ...heh , dla relaksu jak najbardziej mozna obejrzec
    Pierwszy sezon Devious Maids jest w podobnym stylu :)

Ja jestem serialowym potworem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:47

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    oglądałam ale tam było czasem bardzo mroczno i za dużo tych intryg
    Ja uwielbialam, ogladalam odcinek za odcinkiem i nie moglam przestac, a potem poszlam do pracy i juz na nic nie bylo czasu, nadal mam zalegly ostatni 8 sezon, bo chyba zrobilam do polowy.O i to jest siwtny pomysl na najblizszy czas :)

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio właczylam warsaw shore cos takiego jakie tam ku.estwo boziu ze takie programy przez tv są edytowane to szook juz ludzią calkowicie pojebie się w glowach .Nakrecają ludzi jak chcą media to jest dziadostwo jakie moze być .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi - widziałam Jeden dzień - bardzo mi się podobał :)

Marta dzięki! Na pewno coś wybiorę :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mój brat ma taką teściową, ma 3 dzieci i jak byłam u Niego ostatnio a ona była u Nich to zapytałam ją jak tam dzieciaczki a ona "o matko co za potwory, za co mnie bóg tak pokarał" a to słodkie dzieciaki, nie raz z nimi zostawałam i normalne dzieci
    Czadowa mamusia :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie ogladam tv wogole szkoda czasu woke naprawde isc film na dvd kupic albi na netflix obejrzec chic rzadko moj oglada .

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez nie moge wykjsc z domu a mam pare spraw do ogarniecia. Ale trzeba sie zmobilizowac... Bede popoludniu

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    To prawda - zawsze chcemy być tam gdzie nas nie ma :D

Rozumiem, że nie przepadasz za nią :D My kupiliśmy dom od teściów, oni będą naszymi sąsiadami ale pietro niżej. Oni zajmuja dół, my jak skończymy przebudowę w przyszłym roku to wprowadzimy się na górę. To prawie jak w bloku mieć sąsiadów pod podłogą z tymże ja akurat bardzo lubię swoich teściów. Super ludzie :)
    Zupę kalafiorową też bym zjadła ! Ależ mi smaka narobiłaś :D

To nie tak, że nie lubię czy nie przepadam. Ale ma zupełnie inne podejście do życia niż ja i jedyne w czym możemy się zazwyczaj zgodzić to to, że się nie zgadzamy :) Ale nie kłócimy się! Niemniej jednak myślę, że długo pod jednym dachem nie dałybyśmy rady :)A teścia nie mam. Jest gdzieś we Włoszech, widziałam go dwa razy jak go odwiedziliśmy u niego (o wakacje nam chodziło fajne nad brzegiem morza :P ) i raczej już się nigdy w życiu nie zobaczymy.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ