Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie gotuję bo nie chce mi się gotować na jeden dzień a nie jestem w stanie zjeść dwa dni pod rząd tego samego. Teściowa specjalnie dla mnie zrobiła zupę, zjadłam w sobotę i niedzielę ale już w poniedziałek po dwóch łyżkach ją zwróciłam. Także jemy po knajpach ale muszę coś z tym zrobić bo przecież niedługo zbankrutujemy! Może z nadejściem II trymestru moje samopoczucie się poprawi na tyle, że sobie ugotuję parę dań, pomrożę w małych pojemniczkach i tylko będę wyciągać porcję tego na co będę miała akurat ochotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:51
-
adk_1989 wrote:To weź chociaż nie drażnij tych co od 6 rano na nogach i nawet nie ma kto im śniadania zrobić a co dopiero do łóżka podać
Oj posiedziałabym tak sobie....
Oj przepraszamJa sobie codziennie też sama radzę ale mąż ma zapalenie płuc i w domku jest więc sam mi śniadanko zrobił. To rzadkość więc się cieszę
Uwierz mi, że ja chętnie poszłabym do pracy, chociaż na kilka godzin .. siedzenie w domu, w łóżku wychodzi mi już bokiem ..martafr lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Chciałam się tylko przywitać
Tak Was czasem podczytuję. Co prawda termin mam na 03.05.2015 ale kto wie jak dzidzia zdecyduje
Szczęśliwych ciąż i lekkich rozwiązańshimmer_lip, martafr, Krysti, Lali, Eweliśka, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Cześć Dziewczyny. Chciałam się tylko przywitać
Tak Was czasem podczytuję. Co prawda termin mam na 03.05.2015 ale kto wie jak dzidzia zdecyduje
Szczęśliwych ciąż i lekkich rozwiązańczyli są szanse że będziesz kwietniówką
Ja Was też podczytuję
KotMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh jej kobiety wy to napeawde dajecie
tyle juz napisac haha a ja do piero się obudzilam i ide brac prysznic
psotkakotka gratulacje wielkie kochana Zyczę wam Duzo milosci I Szczęscia . Ja wyspana i az inaczej się czuje
jednak muszę spac dlugo
-
Fasia wrote:Oj przepraszam
Ja sobie codziennie też sama radzę ale mąż ma zapalenie płuc i w domku jest więc sam mi śniadanko zrobił. To rzadkość więc się cieszę
Uwierz mi, że ja chętnie poszłabym do pracy, chociaż na kilka godzin .. siedzenie w domu, w łóżku wychodzi mi już bokiem ..
Wiem, że ty byś się chętnie zamieniła. Jak to mówią, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Absolutnie nie mieszkam z teściową! Na samą myśl mi skóra na karku ścierpła brr... Tak się złożyło, że moi rodzice sprzedawali swoje mieszkanie, które jest idealne dla nas no i w tej samej klatce co moja teściowa mieszka. Byliśmy z mężem sąsiadami jako dzieciNo i zadzwoniła, że chce jej się zupy ale nie wie jaką zrobić to ja na to kalafiorowa! Myślałam, że ns tylko zaprosi na talerz a ona sobie odlała mały garnuszek a nam dała 3 litry zupy i mi bokiem wyszła już po prostu.
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tam swoich teściów uwielbiam, lubię z nimi przebywać bo są tacy radośni, pogodni, teść jest zapalonym surferem, lubi sporty wodne, niejeden młodziak mu nie dorównuje,teściowa do rany przyłóż wszystko by nam oddała gdybyśmy tylko chcięli brać, czasem aż nie dowierzam bo moje koleżanki to straszne historie opowiadają nt. przygód z teściowymi zwłaszcza
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Wiem, że ty byś się chętnie zamieniła. Jak to mówią, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Absolutnie nie mieszkam z teściową! Na samą myśl mi skóra na karku ścierpła brr... Tak się złożyło, że moi rodzice sprzedawali swoje mieszkanie, które jest idealne dla nas no i w tej samej klatce co moja teściowa mieszka. Byliśmy z mężem sąsiadami jako dzieciNo i zadzwoniła, że chce jej się zupy ale nie wie jaką zrobić to ja na to kalafiorowa! Myślałam, że ns tylko zaprosi na talerz a ona sobie odlała mały garnuszek a nam dała 3 litry zupy i mi bokiem wyszła już po prostu.
To prawda - zawsze chcemy być tam gdzie nas nie ma
Rozumiem, że nie przepadasz za niąMy kupiliśmy dom od teściów, oni będą naszymi sąsiadami ale pietro niżej. Oni zajmuja dół, my jak skończymy przebudowę w przyszłym roku to wprowadzimy się na górę. To prawie jak w bloku mieć sąsiadów pod podłogą z tymże ja akurat bardzo lubię swoich teściów. Super ludzie
Zupę kalafiorową też bym zjadła ! Ależ mi smaka narobiłaśmartafr lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:ja tam swoich teściów uwielbiam, lubię z nimi przebywać bo są tacy radośni, pogodni, teść jest zapalonym surferem, lubi sporty wodne, niejeden młodziak mu nie dorównuje,teściowa do rany przyłóż wszystko by nam oddała gdybyśmy tylko chcięli brać, czasem aż nie dowierzam bo moje koleżanki to straszne historie opowiadają nt. przygód z teściowymi zwłaszcza
No nareszcie ktoś kto lubi swoich teściów !!)) ja też swoich baaardzo lubię. Spoko ludzie. Mnie też się włos na głowie jeży jak słucham opowiesci koleżanek i cieszę się, że ja trafiłam na fajną rodzinkę
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam tescioqą taką babke ze z nią konie krasc mozna:) enerytowana nauczycielka jak zacznie rozmawiać to konca nie ma :)a ja bardzo lubie rozmawiać z ludzmi starszymi kiedyś kubialam na lawce w miescie przysiąsc się do starszej babki i pogadac o pogodzie :)ja to taka jestem
)
martafr, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny czy macie jakieś fajne filmy do polecenia cobym sobie mogła włączyć dla zabicia nudy ? Bo wydaje mi się, że już wszystko widziałam
)o Samolotach
i po Angielsku wszyszystko
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy macie jakieś fajne filmy do polecenia cobym sobie mogła włączyć dla zabicia nudy ? Bo wydaje mi się, że już wszystko widziałam