X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie gotuję bo nie chce mi się gotować na jeden dzień a nie jestem w stanie zjeść dwa dni pod rząd tego samego. Teściowa specjalnie dla mnie zrobiła zupę, zjadłam w sobotę i niedzielę ale już w poniedziałek po dwóch łyżkach ją zwróciłam. Także jemy po knajpach ale muszę coś z tym zrobić bo przecież niedługo zbankrutujemy! Może z nadejściem II trymestru moje samopoczucie się poprawi na tyle, że sobie ugotuję parę dań, pomrożę w małych pojemniczkach i tylko będę wyciągać porcję tego na co będę miała akurat ochotę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:51

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    To weź chociaż nie drażnij tych co od 6 rano na nogach i nawet nie ma kto im śniadania zrobić a co dopiero do łóżka podać :P Oj posiedziałabym tak sobie....

Oj przepraszam :P Ja sobie codziennie też sama radzę ale mąż ma zapalenie płuc i w domku jest więc sam mi śniadanko zrobił. To rzadkość więc się cieszę :)

Uwierz mi, że ja chętnie poszłabym do pracy, chociaż na kilka godzin .. siedzenie w domu, w łóżku wychodzi mi już bokiem ..

martafr lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK mieszkasz z teściową ?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dziś lenia ale muszę wyjść po te zakupy bo deszczowy dzień dziś a jakoś moknac mi się nie chce

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to zmykam na razie miłego dnia dziewczyny pracujące i te w domku też:)

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Chciałam się tylko przywitać :)
    Tak Was czasem podczytuję. Co prawda termin mam na 03.05.2015 ale kto wie jak dzidzia zdecyduje :)
    Szczęśliwych ciąż i lekkich rozwiązań :D

shimmer_lip, martafr, Krysti, Lali, Eweliśka, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    Cześć Dziewczyny. Chciałam się tylko przywitać :)
    Tak Was czasem podczytuję. Co prawda termin mam na 03.05.2015 ale kto wie jak dzidzia zdecyduje :)
    Szczęśliwych ciąż i lekkich rozwiązań :D
    Hej :) czyli są szanse że będziesz kwietniówką :) Ja Was też podczytuję :)

KotMisia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć KOTMISIA :) mozliwe, ze bedziesz kwietniówką :)

KotMisia lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jej kobiety wy to napeawde dajecie :) tyle juz napisac haha a ja do piero się obudzilam i ide brac prysznic :/ psotkakotka gratulacje wielkie kochana Zyczę wam Duzo milosci I Szczęscia . Ja wyspana i az inaczej się czuje :) jednak muszę spac dlugo ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Oj przepraszam :P Ja sobie codziennie też sama radzę ale mąż ma zapalenie płuc i w domku jest więc sam mi śniadanko zrobił. To rzadkość więc się cieszę :)

Uwierz mi, że ja chętnie poszłabym do pracy, chociaż na kilka godzin .. siedzenie w domu, w łóżku wychodzi mi już bokiem ..

Wiem, że ty byś się chętnie zamieniła. Jak to mówią, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

Absolutnie nie mieszkam z teściową! Na samą myśl mi skóra na karku ścierpła brr... Tak się złożyło, że moi rodzice sprzedawali swoje mieszkanie, które jest idealne dla nas no i w tej samej klatce co moja teściowa mieszka. Byliśmy z mężem sąsiadami jako dzieci :) No i zadzwoniła, że chce jej się zupy ale nie wie jaką zrobić to ja na to kalafiorowa! Myślałam, że ns tylko zaprosi na talerz a ona sobie odlała mały garnuszek a nam dała 3 litry zupy i mi bokiem wyszła już po prostu.

Eweliśka lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia witamy serdecznie :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide dziś zaszaleje musze swetry kupic ,leginsy mysle ze Zare zalicze i river Island wiecej niechce mi się chodzić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam swoich teściów uwielbiam, lubię z nimi przebywać bo są tacy radośni, pogodni, teść jest zapalonym surferem, lubi sporty wodne, niejeden młodziak mu nie dorównuje,teściowa do rany przyłóż wszystko by nam oddała gdybyśmy tylko chcięli brać, czasem aż nie dowierzam bo moje koleżanki to straszne historie opowiadają nt. przygód z teściowymi zwłaszcza

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Wiem, że ty byś się chętnie zamieniła. Jak to mówią, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

Absolutnie nie mieszkam z teściową! Na samą myśl mi skóra na karku ścierpła brr... Tak się złożyło, że moi rodzice sprzedawali swoje mieszkanie, które jest idealne dla nas no i w tej samej klatce co moja teściowa mieszka. Byliśmy z mężem sąsiadami jako dzieci :) No i zadzwoniła, że chce jej się zupy ale nie wie jaką zrobić to ja na to kalafiorowa! Myślałam, że ns tylko zaprosi na talerz a ona sobie odlała mały garnuszek a nam dała 3 litry zupy i mi bokiem wyszła już po prostu.

To prawda - zawsze chcemy być tam gdzie nas nie ma :D

Rozumiem, że nie przepadasz za nią :D My kupiliśmy dom od teściów, oni będą naszymi sąsiadami ale pietro niżej. Oni zajmuja dół, my jak skończymy przebudowę w przyszłym roku to wprowadzimy się na górę. To prawie jak w bloku mieć sąsiadów pod podłogą z tymże ja akurat bardzo lubię swoich teściów. Super ludzie :)
    Zupę kalafiorową też bym zjadła ! Ależ mi smaka narobiłaś :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja tam swoich teściów uwielbiam, lubię z nimi przebywać bo są tacy radośni, pogodni, teść jest zapalonym surferem, lubi sporty wodne, niejeden młodziak mu nie dorównuje,teściowa do rany przyłóż wszystko by nam oddała gdybyśmy tylko chcięli brać, czasem aż nie dowierzam bo moje koleżanki to straszne historie opowiadają nt. przygód z teściowymi zwłaszcza

No nareszcie ktoś kto lubi swoich teściów !! :))) ja też swoich baaardzo lubię. Spoko ludzie. Mnie też się włos na głowie jeży jak słucham opowiesci koleżanek i cieszę się, że ja trafiłam na fajną rodzinkę :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawke w filizance z mleczkiem zrobilam sobie .i ciasteczka włoskie lemonowe:) wcinam

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie jakieś fajne filmy do polecenia cobym sobie mogła włączyć dla zabicia nudy ? Bo wydaje mi się, że już wszystko widziałam :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam tescioqą taką babke ze z nią konie krasc mozna:) enerytowana nauczycielka jak zacznie rozmawiać to konca nie ma :)a ja bardzo lubie rozmawiać z ludzmi starszymi kiedyś kubialam na lawce w miescie przysiąsc się do starszej babki i pogadac o pogodzie :)ja to taka jestem ;))

martafr, kluska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny czy macie jakieś fajne filmy do polecenia cobym sobie mogła włączyć dla zabicia nudy ? Bo wydaje mi się, że już wszystko widziałam :(
    Fasia ja bym ci polecila ale tyle jest tych filmów co ja obejrzalam ze juz nie pamietam takich fajnych bym musiala spisac na kartce ,my z moim ostatnio ogladamy haha o smolensku o najbogatrzych ludziach swiata bankowcach takie cis leci umnie :))o Samolotach :) i po Angielsku wszyszystko :/

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    "Jeden dzień" Fasia widziałas?? z Anne Hathaway? Nie jest najnowszy ale jakos ostatnio dopiero do niego dotarlam, odlezal sie na polce. Troche sie poryczalam na koncu ale fajny, polecam

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ