Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale macie super brzuszki. Mi dzisiaj polożna powiedziała, że nieciążowo wyglądam. Dziewczyny mam do was pytanie czy bolała was kiedyś ręką po pobraniu krwi??? Mnie tak boli jakbym dźwigała dzisiaj nią kilkadziesiąt kilogramów. Boli od ramienia aż po palce i przypomina to ból mięśni bardziej??? Wiele razy miałam krew pobieraną, ale tak mnie boli pierwszy raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:02
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ale macie super brzuszki. Mi dzisiaj polożna powiedziała, że nieciążowo wyglądam. Dziewczyny mam do was pytanie czy bolała was kiedyś ręką po pobraniu krwi??? Mnie tak boli jakbym dźwigała dzisiaj nią kilkadziesiąt kilogramów. Boli od ramienia aż po palce i przypomina to ból mięśni bardziej??? Wiele razy miałam krew pobieraną, ale tak mnie boli pierwszy raz
-
Bambi85 wrote:no podobno zasadowe ph na chlopaka hehe jakby wierzyc tym przeadpom i niestety tez infekcjom sprzyja, podgryzaj sobie zurawinkę
tylko ja mam całe życie liczne bakterie w moczu. W ogóle te moje wyniki gorsze niż ostatnio i moczi krew, ale nawet się tego spodziewałam. Bardziej mnie ta ręka martwi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:to od ilu ph jest na chłopca?
MartaAlvi a Ty jakie pH miałaś? ciekawe czy się potwierdza
Ja miałam ph 8 i liczne bakterie teżNo a niby dziewuszka póki co. Także to bzdura jakaś z tym pH jest, kolejna zresztą
Ewelcia, Amy lubią tę wiadomość
-
BAMBI cieszę się, że zupka się udała
moja już skończona ale znowu mam ochotę więc pewnie za kilka dni powtórka
SYLVIA ja raz w życiu miałam tak pobraną krew, że ręka bolała mnie kilka dni! Też się martwiłam czy aby mi czego złego nie zrobiła ale przeszło ..
Ja na pierwszym badaniu moczu ph miałam 8, kolejne robię w przyszłym tyg, a za dwa poznam płeć więc zobaczymy ile w tym prawdy -
Ale macie brzuchole!! no normalnie pozazdrościć
Ja dziś zrobiłam swój pierwszy "zakup" dla maluszka! byłam w sklepie z mamą (wyprzedaż była, bo sklep się zamyka więc pomyślałam, że kupię coś dla chrześniaczków). Oglądałyśmy takie maluuuutkie skarpeteczki i ekspedientka się pyta, czy któraś z pań w ciąży haha, mama mówi "no przecież nie ja!"jak się dowiedziała, że w ciąży jestem to DAŁA dwie pary ślicznych malutkich skarpetek! Aż mi się miło zrobiło. Stwierdziła, że myszy to ona nie chce mieć, więc daje prezent na dobrą wróżbę
Wniosek taki, że muszę częściej chwalić się ciążą, może coś jeszcze ciekawego dostanę!sylvia007, Fasia, malinka1984, Amy, martafr, MartaAlvi, Krysti, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość