Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyuff no poszalałyscie, matko...10 stron czytania
no więc wróciłam z warsztatów, było super, podobało mi się - pierwsza pomoc niemowlaków, kąpiel i higieniczna obsługa malucha, no i suplementacjasporo reklamowania ale ze zdrowym rozsądkiem, mnóstwo próbek i prezentów dostałam, no i wygrałam zestaw witamin dla mnie i malucha -duuuży
Hwesta, Klaudia, Ewelcia byłyście???
Ciężko było się spotkać i rozpoznać, bo mnóstwo babek i do tego podział na te 3 grupy...szkoooda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychustowanie dla mam, a ja byłam na tych w ciąży bo do pracy chodzę i nie mogłabym się wyrwać o 11, ale spoko będę pilnować i zapiszę się na kolejne jak będą w Wawie
dobra spadam spać bo zmęczenie bierze górę, a na tych warsztatach to myślałam, że mi już du..a pęknie od siedzeniamuszę poleżeć
-
Hej
Witam się dziś z samego rana, dzisiaj zapowiada mi się spokojniejszy dzień w pracy także oby szybko i milo zleciał
Ja ostatnio mam tyle na głowie, mówię Wam, budujemy dom i zaczynają się trudne wybory z serii jakie okna jaki kolor elewacji, dach już zamówiony to teraz drżę czy będzie ładny. Zanim my ten dom wykończymy to chyba ja się wykończę najpierw hehe
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Hej
Witam się dziś z samego rana, dzisiaj zapowiada mi się spokojniejszy dzień w pracy także oby szybko i milo zleciał
Ja ostatnio mam tyle na głowie, mówię Wam, budujemy dom i zaczynają się trudne wybory z serii jakie okna jaki kolor elewacji, dach już zamówiony to teraz drżę czy będzie ładny. Zanim my ten dom wykończymy to chyba ja się wykończę najpierw hehe
i oknami haha
) ale dobrze wszystko my juz na przyszly rok jedziemy sadzic drzewka i firma budowlana mojego taty bedzie konczyc tynki i elewacje
a wykonczeniówke tato z bratem bedą juz robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:JUSTINKA u nas też ciche dni, też sie wydarłam wywściekałam i wykrzyczałam....
a dziś kupiłam czekoladki z wedla i muszę przeprosić.
wyciągnę pierwsza rękę a jak on mnie nie przeprosi to ciche dni będą nadal....niestety
KRYSTI no nie gadaj że taki masz brzucho:D)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu link do plytek iwonka masz zobacz jakie cuda ona ma moze z mezem się pokusicie
:)my tez dzieki ridzicom mama pomogla kupuc ziemie wcdawnych latach bylo tanio i wojek nam dom budowal ale zmarł
teraz tato dokonczy moj z bratem .http://www.polcolorit.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 08:11