Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Hej
Witam się dziś z samego rana, dzisiaj zapowiada mi się spokojniejszy dzień w pracy także oby szybko i milo zleciał
Ja ostatnio mam tyle na głowie, mówię Wam, budujemy dom i zaczynają się trudne wybory z serii jakie okna jaki kolor elewacji, dach już zamówiony to teraz drżę czy będzie ładny. Zanim my ten dom wykończymy to chyba ja się wykończę najpierw hehe
Kochana nie stresuj się, bo i tak za mies rok bedą inne i pewnie bardziej Ci sie spodobaja taka kolej rzeczy , ja też tak miałam że źle powybierałam ale sie juz pogodziłam z tym że nie bedziemy zmieniac co poł roku bo mi sie podoba cos nowego -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Z tel pisze później lapka włącze to sobie zobaczę,nam teść budował i dalej będzie chyba że się poklocimy hihi
)ja tez na fonie najlepiej
)hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 08:16
-
nick nieaktualny
-
Ja całe szczęście nie buduję domu i jakoś nigdy nie było to moim marzeniem. Dobrze mi w mieście ale do dlatego, że moje mieszkanie położone jest w miejscu idealnym. Jak bym mieszkała na blokowisku to pewnie też by mi się marzył domek otoczony zielenią.
Dzisiaj zaczęłam II trymestrPoczytała sobie o tym czego moje dziecko nauczy się w tym tygodniu i aż się wzruszyłam
Do tej pory nie miałam takich uczuć do niego. Dopiero to ostatnie USG prenatalne jakoś zmieniło moje podejście o 180 stopni i się totalnie zakochałam
tatuś zresztą też
I idziemy dzisiaj jeszcze raz podejrzeć naszego brzdąca
Ciekawa ile urósł od poniedziałku i czy da mamusi obejrzeć czy ma ptaszka czy cipke
Krysti, Eweliśka, martafr, Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
HEj ja w nocy miałam takie durne sny , że szok. NAjpierw śniło mi się , że zaczęłam krwawić i szukałam nr do gina , żeby do niego zadzwonić. Potem latałam po jakimś szpitalu i strzelałam z jakiś kulek co potem wybuchały. Potem latałam po szpitalu ginekologicznym. I wstałam z bólem macicy z prawej strony. Koszmar po prostu. Do tego młody mnie już zaraził , zaczynam kasłać a jak ja się zaraże od niego to polegne.
My mamy dom po teściu , postawiony prawie 30 lat temu tanim kosztem. Od 4 lat nic nie robimy tylko remontujemy i naprawiamy ten dom. Najlepiej byłoby go zburzyć i postawić jeszcze raz porządnie. Ale dom już ociepliliśmy tynkiem pokryliśmy i okna nowe, dach , drzwi pokoje wyremontowaliśmy już 3 . Kasy za dużo wpakowaliśmy , żeby teraz o tym myśleć to robimy dalej renowacje tej chałupiny. Jak skończymy dół zostanie góra. -
misia83 wrote:Dzień dobry:)
Widzę że temat domów na tapecie. To może i ja się pochwalę naszym projektem:
http://www.dompasja.pl/projekt-domu/alabama
Super!Fajne rozmieszczenie pomieszczeń. Ale koszt budowy mnie przeraża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:09
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Dziewczyny jakieś rady na skurcze łydek? Oprócz końskich dawek magnezu, które nic nie zmieniają.
https://www.youtube.com/watch?v=_i9YaLkRJRo
https://www.youtube.com/watch?v=sBDMn8dIhYk -
nick nieaktualny