X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z innej beczki.
    miłosne gatki męża i żony ( mąż w pracy ):

wysyłam swojemu zdjęcie swojej twarzy i pytam "a kto to?"
    m - tweety kanarek :)
    ja - To żona twoja!!!!
    i wysłam mu zdjęcie to co wklejałam w zielonej bluzce z brzuchem i pytam "a tu kto?"
    m- nieznaju
    ja- JAK NIE TWOJE TO SKAD MASZ WIEDZIEC!!?
    ja - rozwód
    m - okej, może znajdziesz innego naiwniaka
    ja - takiego glupiego jak ty na pewno nie!

MIŁOŚĆ <3

sylvia007, Ewelcia, ziolko, Krysti, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka no raczej nie wypada , żeby 2 latek mi po imieniu mówił, zwłaszcza , że ja sama wymagam by mój syn mówił ciocia i wujek. To tak jakby mój syn mówił mi po imieniu. Przecież mam tak na imie a to , że jestem jego mamą ( a ciocią swojego siostrzeńca) jest mało znaczące. Albo niech do babci po imieniu zasuwa. I pomimo , że nie wymagam by rodzina ( siostrzeńcy bratankowie ) męża mówili do mnie ciocia to wymagam tego od swojej rodziny. Miejmy do siebie szacuneczek:D

Własnie się dowiedziałam , że mój mąż jutro jedzie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w Niemczech , jak się uda to w poniedziałek wyjeżdza. Super sprawa, dowiedzieć się w czwartek wieczorem , że od poniedziałku zostane sama z dzieckiem:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:35

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś niezdrową kolację - pizza + pepsi :D mniam! :D

hwesta, Rudzia, Krysti, KASIAB lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo :) ja talerz zjadła spageti az pęknę zaraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Psotka no raczej nie wypada , żeby 2 latek mi po imieniu mówił, zwłaszcza , że ja sama wymagam by mój syn mówił ciocia i wujek. To tak jakby mój syn mówił mi po imieniu. Przecież mam tak na imie a to , że jestem jego mamą ( a ciocią swojego siostrzeńca) jest mało znaczące. Albo niech do babci po imieniu zasuwa. I pomimo , że nie wymagam by rodzina ( siostrzeńcy bratankowie ) męża mówili do mnie ciocia to wymagam tego od swojej rodziny. Miejmy do siebie szacuneczek:D

Własnie się dowiedziałam , że mój mąż jutro jedzie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w Niemczech , jak się uda to w poniedziałek wyjeżdza. Super sprawa, dowiedzieć się w czwartek wieczorem , że od poniedziałku zostane sama z dzieckiem:D
    Jeżeli pracujesz jako przedszkolankaTo wypada by dzieci mówiły tobie pani kultural tego wymaga jak najbardziej .Jezeli chodzi o znajomych co mają dzieci i mnie widzą to tez na pani bym chciała.Nam sie raz tak przydarzyło ze młody po imieniu powiedział lepiej jak ciocia czy wojek . A raz tylko widziałam tego chłopczyka wiec co mi tam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazałam mojemu wózek taki szał naprawdę jak ze starodawnych lat haha:D wiecie co powiedział ze on taki chce albo innego nie bedzie !myslalam ze żartował a on dzis znów mi mówi ze chce takinwozek kuźwaaaa ja zwariuje ! Poryczałam się zaraz wam pokaże co on chce kupic i za 500£

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W psychiatryku wyląduje jak ten wózek bedzie chciał kupić!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na kolacje również pizza plus fanta oj oj tak nie zdrowo ale ja od początku ciąży przytyłam 2 kg a teraz je zgubiłam więc nadrabiamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja mam jeździć czymś takim haha mało się nie posikalam z płaczu potem ze śmiechu hahaaaaaaaaaaa co on jeszcze nie wymyśli ! Jej kobiety http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e8ee01d3e9d.jpg

martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lata :D starodawne jeszcze suknia długa i kur.a będę jak dama :D nie no Mam nadzieje ze mu przejdzie ten wygłup .

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jak lata :D starodawne jeszcze suknia długa i kur.a będę jak dama :D nie no Mam nadzieje ze mu przejdzie ten wygłup .
    kapelusz z przyczepionymi kwiatami sobie musisz do niego dokupić:)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    kapelusz z przyczepionymi kwiatami sobie musisz do niego dokupić:)
    O tak hahahaaaaaaaaaa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja mam dziś niezdrową kolację - pizza + pepsi :D mniam! :D

ja miałąm szklanę wody, 10 winogron i tost z dżemem truskawkowym :P Dziwne to moje dziecko..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam wózek który chcem i tyle ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wozek jest mega :D ja lubie te klimaty lat 90tych :D
    ale mój na pewno się na taki nie zgodzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    wozek jest mega :D ja lubie te klimaty lat 90tych :D
    ale mój na pewno się na taki nie zgodzi :D
    Amy jej mize i fajny ale nie dla mnie ja mieszkam na drugim piętrze ,potrzebuje wozek lekki taki zeby się w auto zmiescil zlozyl :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja się dzisiaj dowiedziałam, że o mało mojego męża by wysłali do Wesołej, skyszalyscie o tej kopalni gdzie niedawno był wybuch metanu i poszukują tam górnika jednego. Mój mąż jest ratownikom górniczym i właśnie zastęp od niego tam jutro jedzie i męża też chcieli zapisać, ale na szczęście ma w piątek jakieś szkolenie obiwiazkowe i nie pojedzie. Tak mnie to zestresowało bo tam jest dalej cholernie niebezpiecznie. Ją to ciągle mam przez niego stres jak nie lata kilkadziesiąt metrów nad ziemią to pracuje kilkaset metrów pod nią.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niezle sylvia masz ,moj jak nie lata to pracuje w takiej temperaturze bo spawa konstrukcje na platformy wiertnicze i nie raz prześwietlony przychodzi ostatnio nogę poparzyl dobrze ze nie duzo ah jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy fotę zmieniła na profilu :) Ładne zdjęcie

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plecy znów bolą mnie tym razem na gorze okolice łopatek :/

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ