Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya z innej beczki.
miłosne gatki męża i żony ( mąż w pracy ):
wysyłam swojemu zdjęcie swojej twarzy i pytam "a kto to?"
m - tweety kanarek
ja - To żona twoja!!!!
i wysłam mu zdjęcie to co wklejałam w zielonej bluzce z brzuchem i pytam "a tu kto?"
m- nieznaju
ja- JAK NIE TWOJE TO SKAD MASZ WIEDZIEC!!?
ja - rozwód
m - okej, może znajdziesz innego naiwniaka
ja - takiego glupiego jak ty na pewno nie!
MIŁOŚĆ
sylvia007, Ewelcia, ziolko, Krysti, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Psotka no raczej nie wypada , żeby 2 latek mi po imieniu mówił, zwłaszcza , że ja sama wymagam by mój syn mówił ciocia i wujek. To tak jakby mój syn mówił mi po imieniu. Przecież mam tak na imie a to , że jestem jego mamą ( a ciocią swojego siostrzeńca) jest mało znaczące. Albo niech do babci po imieniu zasuwa. I pomimo , że nie wymagam by rodzina ( siostrzeńcy bratankowie ) męża mówili do mnie ciocia to wymagam tego od swojej rodziny. Miejmy do siebie szacuneczek:D
Własnie się dowiedziałam , że mój mąż jutro jedzie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w Niemczech , jak się uda to w poniedziałek wyjeżdza. Super sprawa, dowiedzieć się w czwartek wieczorem , że od poniedziałku zostane sama z dzieckiem:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Psotka no raczej nie wypada , żeby 2 latek mi po imieniu mówił, zwłaszcza , że ja sama wymagam by mój syn mówił ciocia i wujek. To tak jakby mój syn mówił mi po imieniu. Przecież mam tak na imie a to , że jestem jego mamą ( a ciocią swojego siostrzeńca) jest mało znaczące. Albo niech do babci po imieniu zasuwa. I pomimo , że nie wymagam by rodzina ( siostrzeńcy bratankowie ) męża mówili do mnie ciocia to wymagam tego od swojej rodziny. Miejmy do siebie szacuneczek:D
Własnie się dowiedziałam , że mój mąż jutro jedzie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w Niemczech , jak się uda to w poniedziałek wyjeżdza. Super sprawa, dowiedzieć się w czwartek wieczorem , że od poniedziałku zostane sama z dzieckiem:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:24
-
nick nieaktualnyPokazałam mojemu wózek taki szał naprawdę jak ze starodawnych lat haha:D wiecie co powiedział ze on taki chce albo innego nie bedzie !myslalam ze żartował a on dzis znów mi mówi ze chce takinwozek kuźwaaaa ja zwariuje ! Poryczałam się zaraz wam pokaże co on chce kupic i za 500£
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja się dzisiaj dowiedziałam, że o mało mojego męża by wysłali do Wesołej, skyszalyscie o tej kopalni gdzie niedawno był wybuch metanu i poszukują tam górnika jednego. Mój mąż jest ratownikom górniczym i właśnie zastęp od niego tam jutro jedzie i męża też chcieli zapisać, ale na szczęście ma w piątek jakieś szkolenie obiwiazkowe i nie pojedzie. Tak mnie to zestresowało bo tam jest dalej cholernie niebezpiecznie. Ją to ciągle mam przez niego stres jak nie lata kilkadziesiąt metrów nad ziemią to pracuje kilkaset metrów pod nią.
-
nick nieaktualnyNo niezle sylvia masz ,moj jak nie lata to pracuje w takiej temperaturze bo spawa konstrukcje na platformy wiertnicze i nie raz prześwietlony przychodzi ostatnio nogę poparzyl dobrze ze nie duzo ah jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny