Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny:)
jak macie ochotę to w pamiętniku jest mój świeży brzucho:)
a tu wklejam okularki:) jakaś włoska firma Verdi ale spodobały mi sięi cena przystępna:)
co do męża to przeprosiłam go, dałam czekoladki ale od niego przepraszam nie usłyszałam bo on nie wie za co....no więc z mojej strony nadal ciche dni.....
trudno, przynajmniej ja byłam w porządku....
w sobotę wesele a mi się wcale na nie iść nie chce i jak sie sytuacja nie zm ienito nie pójdę-szkoda moich nerwów:) zresztą to wesele nikogo ważnego:)
kurcze mi na skurcze łydek i na drętwienie kończyn tylko magnez pomaga......
ja już na szczęście mam dom skończony, ufff, kostka, ogrodzenie, elewacja itp...tylko mi łazienka na górze została:) ale na razie mam tam pralnięmartafr, liloe, MartaAlvi, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Dziewczyny jakieś rady na skurcze łydek? Oprócz końskich dawek magnezu, które nic nie zmieniają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MARTA masz rację
tacy już są
a mój to ma focha i się do mnie nie odzywa jak nigdy:) bo pierwszy raz w życiu to ja więcej zawiniłam:)
a niech wie jak się czasem czuję jak on mnie wkurzy.
HWESTA na pewno od tego ze rośnie:)
ja zauważyłam że jak się zerwę szybciej to boli, ciągnie i muszę zwolnić
a rano jak leżę na plecach to płaska jak deska jestem:P
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MARTA masz rację
tacy już są
a mój to ma focha i się do mnie nie odzywa jak nigdy:) bo pierwszy raz w życiu to ja więcej zawiniłam:)
a niech wie jak się czasem czuję jak on mnie wkurzy.
HWESTA na pewno od tego ze rośnie:)
ja zauważyłam że jak się zerwę szybciej to boli, ciągnie i muszę zwolnić
a rano jak leżę na plecach to płaska jak deska jestem:P
u mnie też płaskoRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzięki Bambi:) są bardzo twarzowe:) przynajmniej do mojej buzi:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:lodówka pełna bo mąż wczoraj zakupy zrobił a mnie się chce na śniadanie obiadu,odgrzewam zupę fasolową
ja wogóle na na rzeczy obiadowe nie mam smaku, z wielkim problemem zjadam w pracy, a tak funkcjonuje na suchym prowiancie, najlepiej żeby było łagodne np biały ser -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Nie miałam skurczów łydek jakieś 15 lat, więc raczej nie jest to spowodowane ruchem, zaczęły się w 4 mies. ciąży. Muszę sobie zrobić badania elektrolitów. Myślałam o maści z heparyną, ale boję się na własną rękę. Muszę podpytać lekarza.
-
nick nieaktualny