Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:FASIA MALINOWE:D idę własni do optyka bo mi zauszniki trochę dokuczają
Ja często poprawiałam zauszniki na początku, bo one się dopasowują dopiero po pewnym czasie do kształtu uszu i twarzyŚliczne są!
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Za uszniki u moich to okulista mi w maszynce wyregulowal pod cieplem i są idealne
Nie okulista Krysti, optyk się zajmuje takimi rzeczami albo sprzedawcaokulista jest lekarzem i bada oczy. Tak gwoli uściślenia
)))) (zboczenie zawodowe)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie okulista Krysti, optyk się zajmuje takimi rzeczami albo sprzedawca
okulista jest lekarzem i bada oczy. Tak gwoli uściślenia
)))) (zboczenie zawodowe)
praciwalam dwa lata w optyku w Polsce i wiem ze pracownice zaginają okularki tu jest inaczej czasem trafisz. Na okuliste osobe prywatną i sprzedawce dwa w jednym .Wiec nie poprawiaj mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:04
-
Ewelcia wrote:Justinka parka byłaby idealna ale są jednojajowe więc nie ma co liczyć na dwie płci:P A ja się łudzę że może jednak będą dziewczynki
jest za wcześnie i póki co obu płcią teraz coś odstaje
Ja mam wizytę za równe 2 tygodnie i nie mogę się doczekać, aż zobaczę dzidzie i może jak będzie taka dobra pokaże co tam chowa między nóżkami -
Krysti wrote:Mi kochana okulista to zrobil lekarz wlasnie tu w Szkocji nie pracownica .
No to ciekawe rzeczy wchodzą w zakres pracy lekarza w Szkocjinie dość, że kończą studia medyczne to jeszcze muszą się uczyć obsługi klienta
-
KasiaKwiatek wrote:uff no poszalałyscie, matko...10 stron czytania
no więc wróciłam z warsztatów, było super, podobało mi się - pierwsza pomoc niemowlaków, kąpiel i higieniczna obsługa malucha, no i suplementacjasporo reklamowania ale ze zdrowym rozsądkiem, mnóstwo próbek i prezentów dostałam, no i wygrałam zestaw witamin dla mnie i malucha -duuuży
Hwesta, Klaudia, Ewelcia byłyście???
Ciężko było się spotkać i rozpoznać, bo mnóstwo babek i do tego podział na te 3 grupy...szkoooda
Kasia, byłam na warsztatach! Gratuluję wygranej, ja czytałam zaraz po TobieMimo że spóźniłam się godzinkę (nie byłam na pierwszym temacie
) to jestem MEGA zadowolona. Zabrałam ze sobą męża. Na początku stawiał opory (zgrywał cwaniaka uhuhu)
ale o dziwo wciągnęły go takie wykłady. Pomimo kilku lat pracy z dziećmi, nie ukrywam, że mam zerowe doświadczenie w opiece nad niemowlętami. Wczorajsze warsztaty Mamo To Ja bardzo mi się przydały
Polecam takie spotkania. Tym bardziej, że są darmowe i można otrzymać wiele upominków
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Kasia, byłam na warsztatach! Gratuluję wygranej, ja czytałam zaraz po Tobie
Mimo że spóźniłam się godzinkę (nie byłam na pierwszym temacie
) to jestem MEGA zadowolona. Zabrałam ze sobą męża. Na początku stawiał opory (zgrywał cwaniaka uhuhu)
ale o dziwo wciągnęły go takie wykłady. Pomimo kilku lat pracy z dziećmi, nie ukrywam, że mam zerowe doświadczenie w opiece nad niemowlętami. Wczorajsze warsztaty Mamo To Ja bardzo mi się przydały
Polecam takie spotkania. Tym bardziej, że są darmowe i można otrzymać wiele upominków
Zazdroszczę Wam tych warsztatów. U mnie w mieście ich nie ma -
Fasia wrote:No to ciekawe rzeczy wchodzą w zakres pracy lekarza w Szkocji
nie dość, że kończą studia medyczne to jeszcze muszą się uczyć obsługi klienta
jakby ci nasi mieli takie wynagrodzenie jak tamci t otez by zaczeli oprawki wyginac:pAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny