Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:no bo ja podobno mam znacznie powyzej normy ale skanu jeszcze nie dostalam wiec nie wiem dokladnie troche sie martwie, a wiesz moze jaki to wplyw na dziecko ma???
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A ja mieszkałam na Pradze,a przeprowadziliśmy się do Ząbek. Możemy się nawet na Wilanowie spotkać, tam jest bardzo fajna restauracja Vila Nova, często tam jemy
albo w centrum... może np na Nowym Świecie w kawiarni jakiejś?
Dla mnie gdziekolwiek, aby W-waWiem nawet gdzie ta VilaNova się znajduje
Mieszkałam na Wilanowie na Klimczaka przez ponad rok
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:a pamietacie ktora dziewczyna ma cos z tarczyca ??bo cos mi sie kojazy ze któraś ma z tym problem ale nie pamiętm która,za dużo nas tutaj:)
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No to ciekawe rzeczy wchodzą w zakres pracy lekarza w Szkocji
nie dość, że kończą studia medyczne to jeszcze muszą się uczyć obsługi klienta
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Dziewczyny a lekarz powinien zlecić badanie tsh sam z siebie i trzeba mieć jakieś objawy konkretne?
-
Bambi85 wrote:za wysokie tsh świadczy o niedoczynności tarczycy, szczególnie w ciąży trochę się tego boimy, pewnie dostaniesz euthyrox zeby suplementowac hormony i będzie dobrze. A daleko jeszcze masz do wizyty ? oznaczylabym jeszcze wolne hormony ft3 i ft4 zeby potwierdzić
no martwie sie teraz mam nadzieje ze bedzie dobrze:( -
martafr wrote:moja na nfz miała wszystko w du..ie na początku,najchętniej to by nic nie zaleciła,dopóki nie zrobiłam sceny spanikowanej przyszłej mamuśki i teraz daje co trzeba
ide jutro to mu powiem niech mi zleci, łamiami się włośy ale nie wypadają tylko dosłownie łamią na pół fryzjerka mi kiedyś mówiła żebym tarczyce zbadała ale jakoś miałam wtedy nie po drodze -
Eweliśka wrote:ide jutro to mu powiem niech mi zleci, łamiami się włośy ale nie wypadają tylko dosłownie łamią na pół fryzjerka mi kiedyś mówiła żebym tarczyce zbadała ale jakoś miałam wtedy nie po drodze
-
Witajcie.
Śniadanko zjedzine,meszkanie posprzątane,pranie zaraz się kończy a ja szykuję się na zakupy,mam ochotę dziś na pomidorówkę ze świeżych pomidorów
Eweliśka ja też jutro mam wizytę i pewnie znów pkiet badań:krew,mocz a o TSH mi zleciła ginka na NFZ teraz bo ma rubrykę w karcie ciąžy i musi uzupełnić wynik
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.