Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:w poniedzialek mam wizyte takze sie dopytam, a co do objawo to jakos nie zauwazylam zebym miala inne objawy niz zwykle...
no martwie sie teraz mam nadzieje ze bedzie dobrze:( -
martafr wrote:u mnie to brzuszka jeszcze nie ma:( i podejrzewam że długo na Niego poczekam, u siostry było widać ok 5-6 miesiąca ale tez nie jakoś spektakularnie
ja tez nie mam jeszcze nic, dlatego zaproponowałam listopad może sie dorobimy do tego czasu:Dmartafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:ide jutro to mu powiem niech mi zleci, łamiami się włośy ale nie wypadają tylko dosłownie łamią na pół fryzjerka mi kiedyś mówiła żebym tarczyce zbadała ale jakoś miałam wtedy nie po drodze
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:15.11 plisss
bo 8.11 jadę do mamusi na długi weekend:D i fryzjera umówilam juz:DWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:47
hwesta lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Suchaj jezeli kochana chodzisz do prywatnego okulisty ktory prowadzi tylko i wylaczne swoją dzialalnosc to nie stety tak jest .
Może w Szkocji to tak działa co dla mnie wciąż jest dość dziwne. Lekarz okulista ma swój salon optyczny w którym sprzedaje okulary i świadczy usługi optyczne nie mając do tego wyspecjalizowanego personelu? Wychodzi z gabinetu i wybiera z Tobą okulary, a później je dopasowuje ? Dla mnie dziwnepytam bo w Polsce wszędzie wygląda to tak samo
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Może w Szkocji to tak działa co dla mnie wciąż jest dość dziwne. Lekarz okulista ma swój salon optyczny w którym sprzedaje okulary i świadczy usługi optyczne nie mając do tego wyspecjalizowanego personelu? Wychodzi z gabinetu i wybiera z Tobą okulary, a później je dopasowuje ? Dla mnie dziwne
pytam bo w Polsce wszędzie wygląda to tak samo
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:co kraj to obyczaj
To akurat prawdaczasem dziwne te obyczaje i dla mnie niedorzeczne no ale nie muszę wszystkiego rozumieć
Kurcze fajnie, że się tak spotkać możecie. Zazdraszczam hihi
A co do TSH to ja miałam skierowania od endokrynologa, póxniej od ginekologa coby sprawdzić czy wsio jest ok. Koszt badania to jakieś 30zł więc też nie majątek. Myślę, że jak poprosisz zwykłego internistę to też Ci nie odmówi. Mi przepisują leki na tarczycę i też o nic nie pytają, mówię tylko że mi się skończyły. Także czasem wystarczy poprosić, a nóż się uda, a jak nie to prywatnie. Ale warto próbować -
mimka84 wrote:Ja mam wynik tsh 3,040, ale u mnie lekarka nic nie kazała z tym dalej robić.
Ja miałam 2,7 i wg mojej endokrynolog był za wysoki jak na starania o dziecko i zbiłyśmy do 1,6 i teraz jest ok.
Nie wiem jak inne dziewczyny ze swoimi wynikami. Nie wiem też jakie są zakresy w ciąży