Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:a pamietacie ktora dziewczyna ma cos z tarczyca ??bo cos mi sie kojazy ze któraś ma z tym problem ale nie pamiętm która,za dużo nas tutaj:)
Iwonka, ja od dziecka borykam się z tarczycą, ale mam niedoczynność. Nie wiem, czy będę umiała pomóc. Jak coś, to pytaj.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Robotka jaki Ty marz brzusio niesamowity!!! Ją to rzeczywiście nieciążowo wyglądam
hehe FASIA do mnie trzeba do pamiętnika wejść żeby coś zobaczyćtu na forum to zaraz szybko zdjęcia giną
-
ROBOTKA w końcu weszłam i widziałam ! Czadowy ten brzucholek
)) ja już bym tak bardzo chciala żeby był większy, żeby już czuła dziecko w środku, a póki co jakieś durne myśli mnie nachodzą - że brzuch nie rośnie, że boli na dole dość silno tak partiami raz lewa, raz prawa strona, że dzidziol był mały ostatnio itd itp. Ja jestem taka poschizowana, że boję się jakie to moje dziecko będzie
Na szczęście wizyta w pon do nowego lekarza na NFZ jak mi skierowania na badania nie da to niech chociaż usg zrobi żebym zobaczyła czy wsio jest dobrze, bo do 30 października zdążę urodzić ze stresu
SYLVIA ja tak mam od kwietnia. Leń nad lenie ... nic mi się nie chce, kompletnie !!haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi tak szybko brzuszek wywaliło, a teraz mam wrażenie, że większy nie rośnie
nie czuję żadnych ruchów Bąbelka ani żadnych męczących dolegliwości... Też się stresuje ;/
Podobno w 17 tc można już usłyszeć bicie serducha przez zwykłe słuchawki lekarskie - jutro mam wizyt to muszę poprosić. -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:ROBOTKA w końcu weszłam i widziałam ! Czadowy ten brzucholek
)) ja już bym tak bardzo chciala żeby był większy, żeby już czuła dziecko w środku, a póki co jakieś durne myśli mnie nachodzą - że brzuch nie rośnie, że boli na dole dość silno tak partiami raz lewa, raz prawa strona, że dzidziol był mały ostatnio itd itp. Ja jestem taka poschizowana, że boję się jakie to moje dziecko będzie
Na szczęście wizyta w pon do nowego lekarza na NFZ jak mi skierowania na badania nie da to niech chociaż usg zrobi żebym zobaczyła czy wsio jest dobrze, bo do 30 października zdążę urodzić ze stresu
SYLVIA ja tak mam od kwietnia. Leń nad lenie ... nic mi się nie chce, kompletnie !! -
FASIA kochanie ja jestem w drugiej ciąży to pewnie mój brzuch trochę inaczej rośnie:)
w pierwszej to dopiero w 6 miesiącu było cos widaća wy jesteście szczuplutkie:)
HWESTA poważny brzucho nam tu pokazujesz:) superrr:)
gdyby nie moje cyce to pewnie wyglądałabym jak w 8 miesiącu a tak to niektórzy mówią że nie widać -
nick nieaktualnymisia83 wrote:Dzięki, ale z tym oglądaniem TV to chyba za wcześnie. Uczyłam się w liceum, ale nic już nie pamiętam. Za kilka miesięcy prawdopodobnie wyjazd więc muszę sporo do głowy wbić. A o tego fasol już niech też się uczy.
Fasia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją też ostatnio mam jakieś dziwne myśli, wszyscy na około mi mówią, że nie widać żebym w ciąży była i to mnie dobija.
nie wiem po co wogóle ludzie mówią takie rzeczy - co t oznaczy że nie widac ze jesteś w ciąży? na brzuszek za wcześnie aa nie wiem po czym innym może być widaĆ. Nie powinno sie tak mówic nikomu bo t odla nas dodatkowy stres