Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:jakby ci nasi mieli takie wynagrodzenie jak tamci t otez by zaczeli oprawki wyginac:p
hehe kto wieale nie wydaje mi się, lekarz to lekarz on ma swoją działkę, a sprzedawca i technik optyk również, a to wchodzi w zakres jego obowiązków. Poza tym żeby lekarz robił takie rzeczy to przychodnia okulistyczna musi znajdować się w zakładzie/salonie optycznym, a to się rzadko zdarza. Często przy zakładach/salonach optycznych pracują optometryści, których ludzie mylą z okulistami. Dlatego jestem zdziwiona tym co napisała Krysti, bo w Polsce nie ma szans żeby tym zajmował się lekarz okulista albo ktokolwiek inny poza optykiem lub sprzedawcą. W tym zakresie przechodzi się dość duże szkolenie, wbrew pozorom
-
Ola89 wrote:My właśnie na dniach będziemy okna zamawiać także kolejny wybor
Okna poszły szybkodach również, bo wiedzieliśmy z mężem, a raczej bardziej On wiedział jaką dachówkę i w jakim kolorze chce
co do drzwi i elewacji to też mamy wszystko ustalone. Cała kolorystyka wybrana
-
iwonka1077 wrote:mowie ci okna to pikus :)drzwi gorzej zeby kolorem dobrac i brame garazowa nie wspomne ze dach u nas jeszcze na razie papa lezy ale to dopiero na wiosne moze razem z elewacja:)byloby super:)
No właśnie... A ja dach zrobiłam oryginalny bo taki śliwkowy okna pasują do tego złoty dąb więc myślę że problemu nie będzie z bramą ale teraz w praniu okazuje się że przed dachem muszą być ocieplone lukarny i jeszcze tynk muszę wybrać a myślałam że w tym roku mnie to ominie... -
iwonka1077 wrote:Słuchajcie dziewczyny mam juz wyniki genetycznego z krwi podobno ok jest na maila ma mi skan wyslac czekam na razie, ale...
wyszedl mi podwyzszony poziom jakiegos hormonu moze tarczycowego nie wiem miala ktoras tak ze w czasie ciąży??w sumie nie wiem moze i przed miałam podwyższony bo nie baałam:(
Ja badam tarczycę od dawna więc jestem na bieżąco także nie pomogę w tej kwestii, bo u mnie jest ciągle wynik w normie ... -
martafr wrote:w jakiej dzielnicy mieszkasz? może gdzieś obok siebie jesteśmy, ja Wilanów
mieszkałam na Ochocie więc było by blisko;) ale w zeszłym roku przeprowadziliśmy sie do Pruszkowa. Codziennie dojeżdzam do centrum do pracy więc nie ma dla mnie problemu sie spotkaćmartafr lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Okna poszły szybko
dach również, bo wiedzieliśmy z mężem, a raczej bardziej On wiedział jaką dachówkę i w jakim kolorze chce
co do drzwi i elewacji to też mamy wszystko ustalone. Cała kolorystyka wybrana
Ja teraz w tej ciąży jakaś niezdecydowana się zrobiłam. najpierw wybrałam kolor dachu byłam zakochana w nim a teraz drżę jak to wyjdzie, okna tak samo się zastanawiam niepotrzebnie nad czymś co już jest ustalone -
Fasia wrote:Ja badam tarczycę od dawna więc jestem na bieżąco także nie pomogę w tej kwestii, bo u mnie jest ciągle wynik w normie ...
Ja ostatnio mimo brania letroxu wynik tsh miałam 2.36 ale czytałam że mieści się w normie podobno jeszcze -
Ola89 wrote:No właśnie... A ja dach zrobiłam oryginalny bo taki śliwkowy okna pasują do tego złoty dąb więc myślę że problemu nie będzie z bramą ale teraz w praniu okazuje się że przed dachem muszą być ocieplone lukarny i jeszcze tynk muszę wybrać a myślałam że w tym roku mnie to ominie...
My budowaliśmy teraz lukarnę, a dach był kładziony w trakcie jej budowy. ogólnie lukarna nie jest jeszcze skończona, a dom nie jest ocieplony, a dach już leży ...
My mamy płaską dachówkę w kolorze ciemno grafitowym, okna wybraliśmy dwukolorowe - na zewnątrz kolor antracyt (ciemno szary) a w środku będą klasyczne białe. Elewacja również będzie szara ale jasno-szara lub biała. ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:22
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Ja ostatnio mimo brania letroxu wynik tsh miałam 2.36 ale czytałam że mieści się w normie podobno jeszcze
Ja zaczęłam brać Euthyrox jak miałam wynik 2,7. Moja endokrynolog powiedziała, ze dla kobiet starających się o dziecko wynik powinien mieć max 1,5. Zbiliśmy tsh do 1,8. Powiedziała, że super. 3 tyg temu badałam i miałam 1,6 więc też jest dobrze. W przyszłym tygodniu kolejne badanie, bo wolę być na bieżąco czy coś się zmienia czy nie -
nick nieaktualnyA ja mieszkałam na Pradze,a przeprowadziliśmy się do Ząbek. Możemy się nawet na Wilanowie spotkać, tam jest bardzo fajna restauracja Vila Nova, często tam jemy
albo w centrum... może np na Nowym Świecie w kawiarni jakiejś?
martafr, Eweliśka lubią tę wiadomość