X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:20

martafr, Rudzia, Bambi85, olka30, Krysti, adk_1989, Justinka, Eweliśka, hwesta, MartaAlvi, kluska, Fasia, Robotka1, iwonka1077, Ola89, sylvia007, Klaudia90, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Piję kawę z cytryną i zagryzam ptasim mleczkiem w polewie karmelowej. To nie skończy się dobrze.

Za chwilę stuknie nam 500 stron :)
    Nooo niezle juz nasukałyśmy tych stron a gdzie tam do końca :P. Jesli was pocieszy to mnie też zaczyna się ból głowy ąz nie chce myśleć jak to się skończy. Myslalam zeby sprobowac tej kawy z cytryną ale na samą myśl ... mam obawe że skoncze w objeciach toalety. W ogole sama kawa mnie odrzuca, odkad jestem w ciazy moze wypilam jedna a wczeniej pare kubkow dziennie. No nic zobaczymy moze sie skusze na ta mieszanke

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia super :)) piekne zdjecia ,mnie tez rwie w brzuchu nad lonem natury:))robitka ladne okulary ja mialam kiedys czerwone ale pojechalam do pl i moja mama sobie je pozyczyla odemnie bo czekala na swoje az odbierze u okulisty a moje jej pozniej pierdukly i pękly ;) w kuchni na kafelkach ah nieszczesliwy wypadek po prostu ale zaraz wyrobilam nowe tu w Szkocji .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Hej :) Witam się dziś z samego rana, dzisiaj zapowiada mi się spokojniejszy dzień w pracy także oby szybko i milo zleciał :) Ja ostatnio mam tyle na głowie, mówię Wam, budujemy dom i zaczynają się trudne wybory z serii jakie okna jaki kolor elewacji, dach już zamówiony to teraz drżę czy będzie ładny. Zanim my ten dom wykończymy to chyba ja się wykończę najpierw hehe

Witaj w klubie moja droga :) My wczoraj wybieraliśmy okna. Dach już zrobiony :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ty to masz dwa szcześcia :) w sobie jak się kochana czujesz .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    MartaAlvi jakieś wieści po wizycie?

W końcu nie poszłam :)
    Przemyślałam sprawę, pogadałam z mamą i stwierdziłyśmy, że bez sensu wydaje 150zł. Tak to jest jak się chodzi do dwóch lekarzy jednocześnie, już wiem, że to było głupie albo źle rozegrane :)
    Stwierdziłam, że mój lekarz NFZ jest super facetem, kompetentnym z wieloletnim doświadczeniem i świetną opinią, a to, że ma USG z czasów wojny to jeszcze nie znaczy że mam chodzić i płacić 150zł - bo głównie chyba o to mi chodziło.
    Stwierdziłam, że ten z NFZ zna się na tym swoim sprzęcie i do tej pory wszystko określał idealnie (co się potwierdzalo na tym dobrym USG), a że mu ufam, chodzę do niego od dawna to też zostanę przy nim i tyle :)
    Tamtem prywatny jest co prawda ordynatorem w szpitalu w którym chciałabym rodzić, ale w sumie sam mi powiedział na wizycie "ja tani nie jestem, a i tak wszystkie pacjentki traktujemy jednakowo. Doktor Rajpert jest dobrym lekarzem, a jego pacjentki są bardzo zadbane" - jak gdyby sam mi powiedział że bez sensu jest do niego chodzenie :P
    No i tak przemyślałam sprawę i to olałam :)))

Co do tego czarnego bzu. Byłam u internistki (też w ciąży :P ) z tym moim przeziębieniem i ona powiedziała, że nic nie słyszała o tym czy można czy nie można i powiedziała żeby najlepiej pójść do apteki i poprosić o przeczytanie ulotki.
    Szukałam w necie ale nie znalazłam w sumie jakiś zakazów czy coś takiego i właśnie siedzę sobie nad herbatką z syropem z czarnego bzu :) Dziękuję za rade Lilou :)

liloe lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia cudowne! Aż się znowu wzruszyłam :) Chyba dzisiaj taki dzień mam płaczliwy :) tak strasznie nie mogę się doczekać swojego maleństwa dzisiaj, że ahh...

Ewelcia lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    cześć dziewczyny:)

jak macie ochotę to w pamiętniku jest mój świeży brzucho:)

a tu wklejam okularki:) jakaś włoska firma Verdi ale spodobały mi się:) i cena przystępna:)
    c1e9bf6d6d36c045med.jpg

co do męża to przeprosiłam go, dałam czekoladki ale od niego przepraszam nie usłyszałam bo on nie wie za co....no więc z mojej strony nadal ciche dni.....
    trudno, przynajmniej ja byłam w porządku....
    w sobotę wesele a mi się wcale na nie iść nie chce i jak sie sytuacja nie zm ienito nie pójdę-szkoda moich nerwów:) zresztą to wesele nikogo ważnego:)

kurcze mi na skurcze łydek i na drętwienie kończyn tylko magnez pomaga......

ja już na szczęście mam dom skończony, ufff, kostka, ogrodzenie, elewacja itp...tylko mi łazienka na górze została:) ale na razie mam tam pralnię:)

ROBOTKA jakie piękne okulary :D kolor mają prawie identyczny jak moje, tzn tak mi się wydaje :D myślałam, że to More&More bo mega podobne :) super!

Robotka1 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny weszłam na strone nexta i umarłam
    takie to wszystko piękne
    http://pl.nextdirect.com/pl/girls/newborn-girls/spots-dots/1

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasie mleczko! Też wcinam aż mnie mdli ;))

liloe lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia cudowne wieści!! A to pierwsze zdjęcie - nic tylko się zakochać :)
    Cieszę się, ze wszystko dobrze :*

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sobie Skype zainstalować, może któraś z Was na kawkę wirtualna wpadnie?? ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ale cuuuuuuuda !! :)))) pierwsze zdjęcie jak sobie leżą w dwójkę jest przecudowne !! :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ROBOTKA jakie piękne okulary :D kolor mają prawie identyczny jak moje, tzn tak mi się wydaje :D myślałam, że to More&More bo mega podobne :) super!
    FASIA MALINOWE:D idę własni do optyka bo mi zauszniki trochę dokuczają:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzis pobrac krew, pytałam dlaczego po pobraniu boli cała ręka, Pani powiedziała że ktos musiał pobrac nieumiejętnie i że powinno przejść

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) znow dzis zalatwiania musze do banku o IBAN Number zapytac ,bo kasy z Dani jest do odebrania z podatku :))a oni wymagają .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:42

• Justinka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka super okularki :) a brzuszek całkiem spory :) ja mam chyba przez pół taki rano, bo wieczorem wiadomo większy ;) U nas niestety nadal ciche dni :| dziś znowu pojechał do Wawy... a jutro jak się odrobię pojadę popołudniu do rodziców więc zobaczymy się dopiero w nocy [ mój wychodzi na imprezę z pracy...] a w sobotę na wesele na które totalnie nie mam ochoty iść, ale nam wypada... tylko jak się nie pogodzimy to super jak te kołki będziemy siedzieć :| nie ważne ;)

Ewelcia, ale słodziaki! Super mieć dwójeczkę :) i mi też się wydaje że coś dynda między nóżkami :) Oczywiście życzę Ci parki, a nie dwóch chłopców :)

OOO fajny temat - dom! :) My za tydzień podpisujemy akt, więc będziemy mieć działeczkę :) projekt domu też już jest wstępnie wybrany... zdecydowanie PARTEROWY :)
    My wybraliśmy póki co ten - http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/dobry-2 - ale wersje DOBRY 3 [nie ma jeszcze na stronie] gdzie jest dodatkowy pokój/gabinet, troszkę się różni rozkład za garażem przez to, ale zarys taki sam :)
    Chociaż bardzo mi się podoba ten Alabama co wrzuciła misia83 - wczoraj właśnie długo nad nim dumałam, ale wyszłoby że od zachodu byłaby kuchnia więc niekorzystanie :| chyba że ją przeniosę to wtedy będzie idealny :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi się wstawac ,jej ale muszę się wykaraskać z wyrka ile bede lezec :) ostatnio mi paznokiec się ulamal w sklepie opierdzielilam wszystkie bo mnie juz denerwowaly :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 a na jakim etapie jesteście? :) Czy póki co tylko projekt wybrany? :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dziedziny kulinarne ciekawostki... http://kobieta.onet.pl/zdrowie/juz-nigdy-nie-ugotujesz-jajka-w-tradycyjny-sposob/9lfcd
    Usmialam się, mają ludzie pomysly :P

Fasia, MartaAlvi lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ