Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:20
martafr, Rudzia, Bambi85, olka30, Krysti, adk_1989, Justinka, Eweliśka, hwesta, MartaAlvi, kluska, Fasia, Robotka1, iwonka1077, Ola89, sylvia007, Klaudia90, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Piję kawę z cytryną i zagryzam ptasim mleczkiem w polewie karmelowej. To nie skończy się dobrze.
Za chwilę stuknie nam 500 stron. Jesli was pocieszy to mnie też zaczyna się ból głowy ąz nie chce myśleć jak to się skończy. Myslalam zeby sprobowac tej kawy z cytryną ale na samą myśl ... mam obawe że skoncze w objeciach toalety. W ogole sama kawa mnie odrzuca, odkad jestem w ciazy moze wypilam jedna a wczeniej pare kubkow dziennie. No nic zobaczymy moze sie skusze na ta mieszanke
-
nick nieaktualnyEwelcia super
) piekne zdjecia ,mnie tez rwie w brzuchu nad lonem natury:))robitka ladne okulary ja mialam kiedys czerwone ale pojechalam do pl i moja mama sobie je pozyczyla odemnie bo czekala na swoje az odbierze u okulisty a moje jej pozniej pierdukly i pękly
w kuchni na kafelkach ah nieszczesliwy wypadek po prostu ale zaraz wyrobilam nowe tu w Szkocji .
-
Ola89 wrote:Hej
Witam się dziś z samego rana, dzisiaj zapowiada mi się spokojniejszy dzień w pracy także oby szybko i milo zleciał
Ja ostatnio mam tyle na głowie, mówię Wam, budujemy dom i zaczynają się trudne wybory z serii jakie okna jaki kolor elewacji, dach już zamówiony to teraz drżę czy będzie ładny. Zanim my ten dom wykończymy to chyba ja się wykończę najpierw hehe
Witaj w klubie moja drogaMy wczoraj wybieraliśmy okna. Dach już zrobiony
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:MartaAlvi jakieś wieści po wizycie?
W końcu nie poszłam
Przemyślałam sprawę, pogadałam z mamą i stwierdziłyśmy, że bez sensu wydaje 150zł. Tak to jest jak się chodzi do dwóch lekarzy jednocześnie, już wiem, że to było głupie albo źle rozegrane
Stwierdziłam, że mój lekarz NFZ jest super facetem, kompetentnym z wieloletnim doświadczeniem i świetną opinią, a to, że ma USG z czasów wojny to jeszcze nie znaczy że mam chodzić i płacić 150zł - bo głównie chyba o to mi chodziło.
Stwierdziłam, że ten z NFZ zna się na tym swoim sprzęcie i do tej pory wszystko określał idealnie (co się potwierdzalo na tym dobrym USG), a że mu ufam, chodzę do niego od dawna to też zostanę przy nim i tyle
Tamtem prywatny jest co prawda ordynatorem w szpitalu w którym chciałabym rodzić, ale w sumie sam mi powiedział na wizycie "ja tani nie jestem, a i tak wszystkie pacjentki traktujemy jednakowo. Doktor Rajpert jest dobrym lekarzem, a jego pacjentki są bardzo zadbane" - jak gdyby sam mi powiedział że bez sensu jest do niego chodzenie
No i tak przemyślałam sprawę i to olałam))
Co do tego czarnego bzu. Byłam u internistki (też w ciąży) z tym moim przeziębieniem i ona powiedziała, że nic nie słyszała o tym czy można czy nie można i powiedziała żeby najlepiej pójść do apteki i poprosić o przeczytanie ulotki.
Szukałam w necie ale nie znalazłam w sumie jakiś zakazów czy coś takiego i właśnie siedzę sobie nad herbatką z syropem z czarnego bzuDziękuję za rade Lilou
liloe lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:cześć dziewczyny:)
jak macie ochotę to w pamiętniku jest mój świeży brzucho:)
a tu wklejam okularki:) jakaś włoska firma Verdi ale spodobały mi sięi cena przystępna:)
co do męża to przeprosiłam go, dałam czekoladki ale od niego przepraszam nie usłyszałam bo on nie wie za co....no więc z mojej strony nadal ciche dni.....
trudno, przynajmniej ja byłam w porządku....
w sobotę wesele a mi się wcale na nie iść nie chce i jak sie sytuacja nie zm ienito nie pójdę-szkoda moich nerwów:) zresztą to wesele nikogo ważnego:)
kurcze mi na skurcze łydek i na drętwienie kończyn tylko magnez pomaga......
ja już na szczęście mam dom skończony, ufff, kostka, ogrodzenie, elewacja itp...tylko mi łazienka na górze została:) ale na razie mam tam pralnię
ROBOTKA jakie piękne okularykolor mają prawie identyczny jak moje, tzn tak mi się wydaje
myślałam, że to More&More bo mega podobne
super!
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:ROBOTKA jakie piękne okulary
kolor mają prawie identyczny jak moje, tzn tak mi się wydaje
myślałam, że to More&More bo mega podobne
super!
-
nick nieaktualny
-
Robotka super okularki
a brzuszek całkiem spory
ja mam chyba przez pół taki rano, bo wieczorem wiadomo większy
U nas niestety nadal ciche dni
dziś znowu pojechał do Wawy... a jutro jak się odrobię pojadę popołudniu do rodziców więc zobaczymy się dopiero w nocy [ mój wychodzi na imprezę z pracy...] a w sobotę na wesele na które totalnie nie mam ochoty iść, ale nam wypada... tylko jak się nie pogodzimy to super jak te kołki będziemy siedzieć
nie ważne
Ewelcia, ale słodziaki! Super mieć dwójeczkęi mi też się wydaje że coś dynda między nóżkami
Oczywiście życzę Ci parki, a nie dwóch chłopców
OOO fajny temat - dom!My za tydzień podpisujemy akt, więc będziemy mieć działeczkę
projekt domu też już jest wstępnie wybrany... zdecydowanie PARTEROWY
My wybraliśmy póki co ten - http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/dobry-2 - ale wersje DOBRY 3 [nie ma jeszcze na stronie] gdzie jest dodatkowy pokój/gabinet, troszkę się różni rozkład za garażem przez to, ale zarys taki sam
Chociaż bardzo mi się podoba ten Alabama co wrzuciła misia83 - wczoraj właśnie długo nad nim dumałam, ale wyszłoby że od zachodu byłaby kuchnia więc niekorzystaniechyba że ją przeniosę to wtedy będzie idealny
-
nick nieaktualny