Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My też byliśmy na zakupach w smyku. Teściowie kupili siostrzyczkę szczeniaczka ( z różnymi poziomami) już tak na przyszłość
A od nas kupiliśmy jej na przyszłość nosidło.
Zajmuje dziecko od 6 miesięcy do 2 lat a nawet i dłużej. My mamy tą poprzednią wersję, ale bardzo polecam
Niedawno schowałam go dla Szymona, bo Zuzia zmienia zainteresowania
-
Rudzia wrote:AGUS tak, dokladnie tak robie, ale Ona kicha i przy kazdym kichnieciu musze jej znowu odciagac bo jej naplywa..
juz unioslam materac w lozeczku zeby nie spala na plasko i smarowalam jej tez mascia majerankowa.. jak dlugo moze sie taki katar utrzymywac? Goraczki na szczecie nie ma.
Odciagaj często, żeby nie splywalo na oskrzela. Myślę, że katar jeśli to tylko przeziębienie może trwać kilka dni- jak u dorosłego.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Szczeniaczek jest super
Zajmuje dziecko od 6 miesięcy do 2 lat a nawet i dłużej. My mamy tą poprzednią wersję, ale bardzo polecam
Niedawno schowałam go dla Szymona, bo Zuzia zmienia zainteresowania
Mi też się podobaJak na razie to ja mam zabawę z nią
Mieliśmy małej na święta kupić ale teściowe chcieli kupić coś małej na dzień dziecka a teraz pomysłu zbytnio nie mieliśmy więc wybraliśmy szczeniaczka
Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Jak się nazywa i ile kosztuje ten szczeniaczek ? Dziadkowie chcą też prezent Mikiemu kupić na dzień dziecka i może właśnie to ...?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Dziewczyny odbijacie maluszki w nocy jak zasną z wami w łożku ????
Czy odkładacie takie śpiochy do łóżeczka bez odbijania???Lwica lubi tę wiadomość