Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w nocy nie odbijam, jak zje to klade ja na boczku raz na prawy raz na lewy i nigdy w nocy jej sie nie ulewalo za to w dzien zawsze odbijam a jak noszenie w pionie 15 minutowe nic nie daje tez klade na boku i ulewa dosc czesto.
-
Ewelcia wrote:Pepti z DHA jest chyb tylko na receptę? My dostaliśmy przynajmniej i jeszcze zaznaczyła na dr refundację więc za puszkę 400g zaplacilam ok 12zł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Tez mialam Ci pisac o tych wkladkach, ale na noc i tak wole ich nie zakladac, bo sa za male i budze sie zlana... a i w dzien zdarzaja sie przecieki...
Ja mam małe cycki to wystarczają, chociaż idealnie nie jest. Może z czasem się lepiej wyprofilują. Póki co bedą do domu.
Iwonka, mamy wkładki wielorazowe Thermobaby, bez prania słabo chłonęły i mleko spływało po nich na brzeg stanika.
Ja dziś chyba podam na noc Sab Simplex, bo z tego co widzę, dawka do podania ma więcej symetikoniu niż w Boboticu Forte (w Boboticu dawka 3 krople zawiera 20 mg, a w SS w 15 kroplach - 40 mg)
W ogóle to nie wierzę we własne dziecko. Po karmieniu przysnęło przy cycu, węc odłożyłam do łóżeczka. Po jakiejść godzinie się obudziło i już pół godziny gały otwarte ale leży cicho, coś tam tylko mamrocze. Gapi sie na bok przewijaka i się uśmiecha.Teraz chyba juz zasnął i nawet nie zamarudził, żeby wziąć na ręce czy coś. JESTEM W SZOKU!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny