Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Angela Fasia oczywiście moje zdanie takie samo. Nie rozumiem skąd teraz decyzja Krysti, już te wcześniejsze żegnania miały większy sens...
A my właśnie szykujemy się na 8.00 na pierwszą wizytę kontrolną Mikiego u pediatry. Zobaczymy ile udało się przybrać przez te 3 tygodnie -
Mój syn rano podusil troszke baczki, szły jak u starego ale ewidentnie miał z tym troszke problem
po raz pierwszy z reszta... Ale obyło sie bez płaczu, patrzał na mnie robił sie czerwony, purknal i uśmiech i tak kilka razy... Ehhhh dzieci, dzieci...
Idziemy dzisiaj na pierwsze szczepienienie lubie
-
weronika86 wrote:u mnie w domu znowu jest chlodno, mam ok 19 stopni wiec dogrzewa mi delikatnie do 21 stopnia. ale latwiej dogrzac noz zbic temp jak u ciebie faska.25.5 to duzo
Mega dużo! Tu jest jak w saunie. Najniżej schodzi do 24 stopni. Niżej nie ma szans żeby zbić. Takie mieszkanie, nic nie poradzę.. Niestety.. Natomiast 19 zrobi to dla mnie za zimnomyślę że 21 byłoby optymalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propos temperatury. U mnie też ciepło bo słoneczne mieszkanie. My mamy non stop otwarte okna
pierwszy tydzień tylko Miki był pod ochroną
w nocy tez uchylone. Wczoraj wiało wiec wyjątkowo zamknelismy, ale z reguły mi jest duszno i gorąco. Może dzięki temu Miki bez potówek, kataru...
-
nick nieaktualny
-
Kasia u nas tez okno od samego początku otwarte, dlatego tej temp tak się nie odczuwa. No i u nas również brak kataru i potowek mimo tak wysokiej temp. Jak jest otwarte okno i wpada świeże powietrze to na skórze jest chłodniej
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ja tam sie nie boje tego ze on zapłacze, przeżyje, to silny chłopak
tylko ja wogole nie chciałam go szczepić, juz skonczyl 2 miesiące wiec ostatecznie sie zdecydowałam, ale i tak bez przekonania... No ale u mnie troszke inna sprawa
niby szczepien nie łącza z autyzmem, ale ja bym sie w tej kwestii pokłóciła troszke
No nic, przeciez musi byc dobrzepule nieszczęść w życiu juz wykorzystałam na maxa : D
-
Kurde mi sie wdal do lapka wirus cholerny i 5lat pamiatek w postaci zdjec poszlu sie walic. Przestroga nie otwierajcie dziwnych emaili ani reklam nowy wirus grasuje ;/ szyfruje wszstkie pliki na kompie i poki co nic nie da sie zrobic. Ale ja kombinuje ostro nie poddam sie wiem ze na drugiego pceta przegrywalam te zdjecia pendrivami moze jakos je odzyskam ehh albo zostanie mi czekac kilkanaście lat az znajda sposób na tego wirusa.
Gosha powodzenia na szczepieniu . Ja dalej nie wiem jak szczepic mam ogromny metlik a szczepienia 2 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 07:34
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:06
CzaryMary, Rudzia, Amy_, iwonka1077, Militta110816, Gosha, misia83, Fasia, Justinka, lysinka, KasiaKwiatek, hwesta, mantissa, Ewelcia, maggie86, haneczka, Aguś86, sylvia007, mimka84, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Afera mnie ominela? A kto Krysti pozwolil usunac kknto?
chyba za slabo zaznaczylam ze tylko JA to moge robic
Na ktorych stronach ta roznica zdan?
U mnje skin to skin sprawdza sie idealniei dziala na Olka.. chyba ze go cos boli to juz moja skora nie ma takich czarodziejskich mocy.. dziala to ttylko na niepokoj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 07:42
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Krysti pewnie usunela konto a i tak nas czyta
ha ha
Właśnie wczoraj wieczorem juz zauważyłam ze nie ma zdj z avatarku ale nie zwracalam szczegolnej uwagi na tozaraz zobacze czy z fb mnie usunela
iwonka1077, Amy_, Angela89 lubią tę wiadomość
-
AMY tylko nie było wymiany zdań... I o to w tym chodzi. A skin to skin to chodziło ze po samym porodzie... Wg teorii KRYSTI jsk pp porodzie tak sie poleży z bobasem to potem sa spokojne, jak jej Ignas. Ale w kilku przykładach sie to niesprawdzilo, np u Fasi, co napisała... I to chyba przez to.
Amy_, Angela89 lubią tę wiadomość
-
My się karrmimy syn wstał po 5ale matka nietomna dałam smoka a on pewnie głodny był
Teraz wstał po 7 cycek twardy to zatrybilam że pewnie wcześniej na jedzonko wstawal bo wczoraj cały dzień by jadł tylko ajjjjj zmęczenie materiału chyba.... -
nick nieaktualnyBryyy
Ale sie najadlam strachu przed chwila.czytam sobie cos w necie, młody lezy kolo mnie i chilluje. Zerkam na niego katem oka a dziecko sine !!!! Zlapalam go,lepek do dołu, walilam w plecy i sie odetkal. Kurde nic nie było słychać ze sie krztusi. Masakra !!
Co do usuwania kont to i tak każda będzie robiła co chce bo nikt tego nikomu nie zabroni ale stworzylysmy tutaj swojego rodzaju spolecznosc. Każda z nas stanowi jakieś ogniwo łączące wiec apeluje nie odchodzcie dziewczyny! Bo sie wątek rozwali. Jak sie na cos wkurwicie to przetrawcie sprawę przez kilka dni i wracajcie. Bo inne dziewczyny tesknia !Ja nadal tesknie za Hela i jak Amy zdezerterowała to tez tesknilam
A propos mleka bebilon pepti 1 dha to jest ono na rp ale można tez kupić bez. Bez rp kosztuje 33.01
Murraya - uroczo wygladacie
Ida jak po chrzcinach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 07:54
Amy_, Murraya lubią tę wiadomość