Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry:)
U nas mija 2 miesiące jak Julek jest z nami
Co do kontaktu skóra do skory to u nas nie było. Po cc pokazali mi małego przytulili do twarzy i zawieźli do inkubatora. Wzięłam go na ręce dopiero po ponad 24h. Nie daje mi aż tak bardzo w kość, chyba ze brzuszek boli, ale to inna bajka.
Co do Krysti, to niestety nie będę szukała dla niej usprawiedliwienia. Moze żadko sie udzielam, ale jestem na bierząco. Krysia często sie żegnała, szybko cos napisała zamiast poczekać chwile i ochłonąć. W sumie teraz nawet nie miała po czym....
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mary nie pogodziła Maryski uparte. Jak była położna w środę to ja nawet na sile przystawila bo stwierdziła że na bank coś robię źle dziecko mi wpadło w histerie na 40 minut wrr
Ojjj uparte
A Krysti i tak wróci ze swoim ' cizes'
Sukces!!! Zrobiłam to co chciałam ale gnojek i tak sie obudził. -
No coz.. tym razem to chyba moja wina ze Krysti odeszla.. w takim razie bije sie w pelne mleka piersi! Mea culpa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:22
mf, liwi, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No coz.. tym razem to chyba moja wina ze Krysti odeszla.. w takim razie bije sie w pelne mleka piersi! Mea culpa!
Za bardzo sie nie bij bo bita śmietanę zrobisz.... Ale może Julkowi posmakujeFasia, Gosha, Eweliśka, iwonka1077, misia83, Amy_, liwi, Angela89, KasiaKwiatek, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:KasiaK, jak wiązałaś Mikiego do cyca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:49
liwi, CzaryMary, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, mimka84, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:booziu ja zaspana jeszcze bo przeczytałam jak przywiązałaś Mikiego do cyca ;]
Hahaha . zmienia pieluche raz na kilka dni, przywiązuje syna do cyca !!!
Dzięki za komplementy. A maz sam wypycha mnie na imprezyale ja póki co wole imprezowac w nocy z synem. Siedzimy sobie w nocy przy flaszce....mleka i tez jest fajnie
iwonka1077, misia83, Fasia, Eweliśka, mf, Murraya, KasiaKwiatek, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny