Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o no to teraz my się pokażemy
brzuch jeszcze strasznie szeroki.. ale nie mam kiedy ćwiczyć!!!! wsysnął się niby ale pozostawia wiele do życzenia szczególnie jak się patrzy z przodu(
OLUŚ I BRZUCH MAMUSI OLUSIA
misia83, CzaryMary, Ida, iwonka1077, liwi, Angela89, Fasia, lysinka, Militta110816, Murraya, KasiaKwiatek, Eweliśka, Rudzia, Aguś86, sylvia007, mimka84, Klaudia90, Gosha, Lali, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wiesz co? Idz sie schowac z tym swoim brzuchem...
A Olo jaki cudowny ♥♥♥♥♥♥ i jak sie zmienil! Nie poznalabym go teraz))
Ja mam brzydki brzuch, ciemna kreske na nim i co najgorsze .. czarny pepek! Czy to kiedys zejdzie?mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:już jestem ...
pacze i widzę że konto bankowe doładowane - jupi!! będą zakupy!
No i co tu za szum w weekend był???? wróciłam do strony konfliktu i jakoś dziwnie mi zrozumieć o co poszło, ktoś część treści wykasował?
W każdym razie skomentuje to tak)))
Buhaha !!!! Lubie Anie !! -
nick nieaktualnyMurraya ja tez chce doładowanie konta!
Mary straszne to co przeżyłaś dzis, ale dzielna matka jesteś ze sobie poradziłaś !
Aaa i chce powiedzieć ze nie zmieniałam małej pampersa w nocy i spała duzo lepiej niz zwykle, jeszcze spiMurraya, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
My od 6 nie śpimy, na zmianę jedzenie, walka z kupą i spanie na rękach - nie da się odłożyć Malutka. O 11:30 mamy USG bioderek, mam nadzieję, że będzie już w porządku i nie będziemy musiały pieluchować.
Amy brzuszek masz super, a Olo to niezły przystojniak
Mój brzuch trochę odstaje, ale najgorsze jest to, że żyje własnym życiem i jest flaczkiem skóry. Kreskę też mam jeszcze widoczną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesooooo nie mogę odłożyć tego zwiniatka bo sie budzi i płacze
ja chce sie ubrać i umyć zeby!! Nic więcej nie chce!
Hwesta cizemki ze stradivariusa. Ale niue z tego roku.
Murraya na FB sie wrzucilam. Masz tam konto ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:41