Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Moje dziecko ma cała głowę w wysypce! Cała buzia i cala główka.. Na głowie krostki są czerwone i się luszcza.. Okropne to w dotyku i w wyglądzie.. Buuuu ..
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Krysti mi napisała tak:
Hej powiedz dziewczyną ze konto usunełam ze wzgledu ze ja tam nie mam czego szukać po pierwsze jak cos napisze od siebie to zaraz ktoś mnie atakuje po drugię jak o cos pytam czasem to nikt nawet nie zauwarza mniewięc usunełam belly
Weronice hetbatki nie wyslalam bo czasu nie mam by na poczte zasuwać . Bo mój robi a trzeba tam jechać na poczte .
Dzięki wielkie .Pozdrawiam"
I wszystko jasne.
Kurcze, też bym chciała chuste, ale czy ten mój synus da się uwiazac... -
nick nieaktualnyJeszcze raz. Chustę wiązałam w kieszonkę ale to wiązanie na zdjęciu to kołyska. Idealnie się w niej Mikiemu spało i cyca dałam. Super bo będąc na dworzu nikt nie widzi że karmię a ja mogę normalnie chodzić
czułam się jak murzynka z dżungli
brakowało mi tylko wiadra z wodą na głowie
CzaryMary, liwi, lysinka, misia83, Eweliśka, Militta110816, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czy ktoś szczepi szczepionka 5w1 i nie szczepi na rota? Bo my tak będziemy robić. Na pneumokoki dopiero po roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:26
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka na dniach wybieram się do pediatry na pierwszą wizytę, bo od czwartku możemy zacząć szczepić wiec chce się dowiedzieć czy musze sobie ana kupić szczepionkę czy maja ja w przychodni bo i czy Julek jest w 100% zdrowy.
Ola i MF dzięki za rady co do krostek. Może najpierw spróbuję z własnym mlekiem, a później z czymś chemicznym.
Jak często to przemywacie?
Mary mogę już przestać być drzewem?mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida bo uważam, że teraz nie muszę szczepić na pneumo. Na rota wcale nie chce, bo mały nie będzie szedł do żłobka, zajmie się nim babcia. A pneumo później bo tak trochę sugerowala położna, moje koleżanki tez tak robiły lub robią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wracacie do pracy po roku?
Ja na rota nie szczepie. Lekarka powiedziała ze srednio chroni, moja koleżanka szczepila i juz 3 razy była z synem w szpitalu z powodu rotawirusa.
Ale oczywiście nie potepiam mamus które szczepia:-) -)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:57
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:A, rozumiem. A nie będziesz się bała że przez ten rok zachoruje?
mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:A wracacie do pracy po roku?
U mnie wszystko będzie zależeć od małej. Jeżeli będzie jak teraz - czyli z wcześniactwa bedzie miała tylko wagę to spokojnie idę do pracy, jeżeli będzie coś więcej czy nawet rehabilitacja to zostaję w domu. -
Ida wrote:A, rozumiem. A nie będziesz się bała że przez ten rok zachoruje?
Ogólnie mam w sobie mało obaw o cokolwiek. Nie zakładam, że może na coś zachorować. Poza tym szczepienie nie uchroni go przed chorobą. Fakt, że zlagodzi skutki ale myszkę, że ten roczek to optymalny czas. Oczywiście może się coś zmienić się póki co tego się trzymany. Jeszcze z lekarzem pogadam o tymIda, weronika86 lubią tę wiadomość