Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MF salon optyczny. Czynny 9-18. Ale ludzie są tacy, że potrafią przyjść o 17.55 po okulary, a obsługa jednej osoby to średnio 30-40 minut, pozniej trzeba zamknąć dzień, przeliczyć kasę, przebrac się, zamknąć salon i dojechać do domu. No i jestem przeważnie po 19..
-
Sylvia jaka ona fajna
)
Mimka ja też błagam żebyś została!
Werka jak przejdę na tablet to zerkne na zdjęcia, bo na komórce to nic nie widać. Ale to jak skończę karmićsylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
sluchajcie a dziecko moze spac zbyt dlugo? my chyba juz zawsze bedziemy sie martwic..mi sara od 3 dni spi od 20.00 do 4.30! zjada duzo i znow soi do 8.30..zjada duzo i teraz nadal soi..budzi sie kolk 12 i do 20.00 soania nie ma ale i tak wydaje mis sie ze mega dlugo spi..przybiera na wadze bardzo
Fasia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:sluchajcie a dziecko moze spac zbyt dlugo? my chyba juz zawsze bedziemy sie martwic..mi sara od 3 dni spi od 20.00 do 4.30! zjada duzo i znow soi do 8.30..zjada duzo i teraz nadal soi..budzi sie kolk 12 i do 20.00 soania nie ma ale i tak wydaje mis sie ze mega dlugo spi..przybiera na wadze bardzo
-
mimka84 wrote:Mój siedmiolatek ostatnio dokonał mega odkrycia, że ma włoski na jajkach hahaha. No i aż musiał mi pokazać, no faktycznie, ma, taki blond meszek, ale dla niego to już coś
mimka84, CzaryMary, Gosha, Murraya, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Wow Wercia, nieźle, może taka jej uroda poprostu?
ale nie narzekam..moge wszystko ogarnac..oj budzi sie bo cos steka
albo mega kupe szykuje...zaraz udam ze musze do kibelka to patryj bedzie musial sciagac pieluszke hehehe
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość