Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mimka u nas tez sa same kleksy, a wieksza kupa poki co raz dziennie. Polozna mowila, ze teraz te kupy beda rzadziej, raz na kilka dni nawet i, ze to normalne
Dobrze wiedzieć
Ida cudownie jest mieć taka prace gdzie pracuje sie tylko do 13.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:00
-
Ja musiałam zrezygnować z pracy, żeby móc zajść w ciążę
byłam zatrudniona z projektu i akurat skończył się 2 tygodnie przed tym jak poroniłam. Nastepny miał sie rozpocząć 15 czerwca, ale wiedziałam, że z racji tego, że było to już 2 poronienie, ginka od razu wypisze mi zwolnienie, a nie chciałam stawiać pracodawcy w takiej sytuacji, ze po miesiacu czy dwóch jeśli zajdę w ciążę, pójdę na zwolnienie. Czasami już teraz mam takie dni, że bardzo chętnie poszłabym do pracy, a z drugiej strony wiem jakie to trudne, bo już to raz przerabiałam
-
mimka84 wrote:Mój tak od początku ma. Najpierw była kupa wieeelka raz na tydzień średnio, a ostatnio właśnie prawie 2 tygodnie. Ale każda założona pielucha jest "opierdziana". Czyli nic nie robimy jeśli dziaciak nie cierpi z tego powodu?
Moja też ma każdą pieluszkę zabrudzoną, ale muszę co 2 dni prowokować kkupę, bo pojawia sie ból brzuchamimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeden plus wczorajszej spiny jest taki że wreszcie nie będę miała problemów czytając o co komu chodzi :p i nie będą bolały mnie zęby ze względu na użytą składnię, gramatykę i ortografię... hihi wiem wiem wredna jestem
ale nie mogłam sobie odmówić
Fasia, mimka84, Gosha, Amy_, Rudzia, mf, Angela89, weronika86, misia83, iwonka1077, Militta110816, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja chyba biję rekord bo wracam do pracy po roku i 4 miesiącach
dzięki szkolnym wakacjom
Miki prawdopodobnie pójdzie wtedy do żłobka...no chyba że moja mama będzie się czuła na tyle dobrze że zdecyduje się nim zająć.
Co do szczepień jeszcze się biję z myślami...Dziewczyny szczepilam 5w1 bez rota i pneumo. I nie wiem ... -
Dzień doberek!
Amy co za brzusio! Pięknie wygląda. I Twoje bobo jakie słodziaszneTeż miałam zacząć ćwiczyć, ale nie daję rady z brzuszkami. Kość ogonowa dalej boli od porodu
Sylwia - Twoja Ninka jest śliczniusia, a jak słodko drzemie na brzuszkuChyba Niny mają to do siebie, że są z nich ładne dziewczyny
Haneczka - śliczna córeczka, przystojny synuś, fajowe psiaki, Ty pięknie wyglądasz, superowa ściana, ale najbardziej podziwiam Twoje włosy
Moja córdzia ciśnie raz na dwa dni - ooo właśnie w tej chwili to robiale nie męczy się przy tym. Troszkę postęka, popruta i po wszystkim.
Co do powrotu do pracy to dzwonił do mnie szef w czwartek, czy bym mogła poprzychodzić chociaż na dwie godzinki dzien nie, jak mąż wróci z pracy. Dużo roboty, a nie opłaca mu się nowej osoby zatrudniaćpo macierzyńskim planuję wykorzystać calutki urlop i dopiero wrócić. Chyba że uda mi się ponownie zaciążyć to będę leciała na zwolnieniach
Amy_, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello my juz po szczepieniu...
Ja pierdziele jaka ja ciepła klucha jestemnie spodziewałam sie tego po sobie z pierwsxym to szczepionka płacz przytulenia wozek i dom, a teraz płakałam bardziej niz on, podwójne macierzyństwo zmienia, a taka twarda sztuka byłam...
Były dwa ukucia, 2 w udko:
1-Infanrix hexa,
2-menjugate czyli na meningitis C, (zapalenie opon mózgowych)
Jacob wazy 4750g, ale uwaga pobił rekord przychodni, mierzy 60 cm, urósł 11cm w 2 miesiące. Ake Hiszpanie to z metra cieci, karły, wiec nie wzielam do siebie to ze jest wielkoludem.
Obsikał 3 razy łóżko, w tym raz lekarkę jak mu napletek sprawdzała
Owe plamki maja zejść w najbliższych miesiącach.
Jest tez lekka przepuchlinka na pępku, mam nie zaklejać, do 2-Ch lat zejdzie, jak dziecię zacznie chodzić to mięśnie brzucha zrobią swojebroń Boże zaklejać moneta bo to nic nie zmieni.
mantissa lubi tę wiadomość