WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:51

Amy_ lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gosia można kąpać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:35

Gosha lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Hwesta za fotę :)

Piękna jesteś! I brwi masz bardzo ładne, zazdroszczę.

hwesta lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta i Alusia ślicznotki:)
    A tak swoja drogą rzeczywiście wygladasz jak gimnazjalistka:)

hwesta lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W smyku na ciuchy do 50%

Fasia lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co ja mam synowi kupować jakieś zabawki jak od pół godziny patrzy sie na swoje spodenki w biało granatowe paseczki :-) ma podjarke chlopaczyna :-)

mimka84, Eweliśka, Rudzia, Fasia, mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło Krysti nawet z grupy na fb sie ewakuowała

oO

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspomnicie moje słowo ze wróci :-)

Gosha, hwesta, Eweliśka, Amy_, KasiaKwiatek, Angela89, Murraya, weronika86, mf, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba czesciej bede pokazywać zdjęcia , tyle miłych słów :) dziękuje!

Gosha, mimka84, Aguś86, Amy_, CzaryMary, Angela89, Fasia, weronika86, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje szczescie... Kocham nad zycie!!! Chwale sie, a co!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2047e5cd6707.jpg

CzaryMary, Eweliśka, Klaudia90, Jaga, mimka84, Rudzia, Amy_, KasiaKwiatek, hwesta, liwi, MartaAlvi, Lwica, Angela89, Anka1501, Fasia, mantissa, sylvia007, Murraya, weronika86, mf, Lali, lysinka, iwonka1077, misia83, Ewelcia, Ida, Justinka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha - pieknyyyyy!!!

Mojemu synowi ta skarpeta w której siedzi Kubuś tez by sie mega podobała :-)

Eweliśka, Gosha, liwi lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to moje dziecię zycie różami bedzue miało usłane <3

hwesta, liwi, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    Jestem , podczytuję ale z racji iż mam ciągłego wkurwa nie piszę zbytnio coby Wam humoru nie psuć. Minął tydzie ń odkąd mąż wyjechał, Ja się odnalazłam świetnie w domu , daje rade z 2 dzieci na wszystko jak narazie mam czas(nawet na maseczki pilingi itp wieczorem). Robię wszystko sama bo nie mogę ścierpieć nachalności teściowej i trzymam ją ostro na dystans.Nie chce jej pomocy wcale a najlepiej jakby zniknęła z domu bo mnie strasznie wkurwia. Np wczorajsza sytuacja doprowadziła do tego że pół nocy przez nią nie spałam. Przyjechała moja mama , mam nianie w pokoju. Powiedziałam teściowej ze wychodze na chwile na dwór, mała jest w łóżeczku to niech do niej zajrzy jak coś. Wróci łam , teściowa w pokoju z małą , niania włączona i słyszę , że mała nie płacze a włącza mi się alarm ( teściowa wzięła ją na ręce i zadziałał monitor oddechu). Moja mama po jakimś czasier wchodzi do pokoju ja byłam w kuchni i pyta się teściowej po co wzięła ją na ręce jak nie płacze a ta jej z tekstem : A co matka nosić może to babka nie może? Nosz kużwa nerwowo aż mnie wcięło jak mi to moja mama powiedziała , bo ona małej nie miała jeszcze na rękach bo prosiłam o nie noszenie jej niepotrzebnie a ta jej taki tekst zapodała. Po czym jeszcze jej z wyrzutem , że Ja ciągle noszę Lilke i jest dobrze a jej nie wolno tak?
    Dzisiaj mam zamiar jechac na zakupy i zabrać oboje brzdąców ze sobą. Już widzę i słyszę ten wyrzut jaki mi zrobi że nie zostawiłam jej dzieci tylko zabrałam ze sobą. Wojna wisi w powietrzu.
    Lilka jak narazie nie daje mi w kość, gorzej z Marcelem bo widać ewidentnie ze wykorzystuje sytuacje i robi co mu się zywnie podoba. Kary krzyki nic się na to nie zdają.Do tego szczurek siedzi w domu bo ma zapalenie zatok. Mnie natomiast boli gardło. Jutro mam wizyte u gina i nie wiem co robić jechać nie jechać bo znów zaczęłam pokrwawiać , potem gina nie ma 2 tyg a mnie dodatkowo zrobił się naciek na ranie. I nie wiem co robic?:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile on miał tygodni na tym zdjęciu ?

• Amanda S. Nowa

Wysłany: 18 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hello, witam sie po sredniej nocy, tzn w sumie spalam ciagiem 4,5h chyba pierwszy raz od porodu, gorzej ze mlody raczyl zasnac dopiero o 1.30.
    Zaliczylismy wizyte poloznej - 4820g- maly klocuszek ;). A teraz chyba przylacze sie do syna, ktory odsypia nocke.
    Mary jesli chodzi o mate, my mamy safari skip hop, wyrwalam kiedys na promocji. Fajnie wykonana, Leos jeszcze nie testowal, ale kolezanka kupila taka sama dla coreczki i mala ja uwielbia. Karuzelki wlasnie szukam, wiec chetnie tez poczytam kto co poleca.

Bambi85, ja też jestem bardzo zadowolona z maty Skip Hopa, a karuzelkę mam dokładnie tej samej firmy - urzekła mnie, bo jest inna niż wszystkie, trochę retro i nie ma zbyt wiele elementów, nie jest tak, że wszystko gra, świeci i można dostać oczopląsu :)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ale słodka dżdżownica z Kubusia!

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Kasia, mi wyliczono macierzyński do 26.03. Liczę na to, że jak się pododaje wakacje, ferie, dni świąteczne to pójdę od września 2016.
    Mimka niestety przepis jest taki że należą nam się dni do odliczenia za wakacje, ferie i święta ale maks 56 dni. Tak że możesz wyliczyć sobie do kiedy Ci wypada. Resztę ewentualnie zwolnienie na dziecko.

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasia, no to będę kombinować...

Kasia ale dni robocze czy ciurkiem jak leci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:04

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:49

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Dzięki Kasia, no to będę kombinować...

Kasia ale dni robocze czy ciurkiem jak leci?
    Wiesz co z tego co pamiętam to robocze ale jutro będę w szkole to się upewnię i napiszę Ci jutro po południu

mimka84 lubi tę wiadomość

‹‹ 4648 4649 4650 4651 4652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ