Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje szczescie... Kocham nad zycie!!! Chwale sie, a co!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2047e5cd6707.jpgCzaryMary, Eweliśka, Klaudia90, Jaga, mimka84, Rudzia, Amy_, KasiaKwiatek, hwesta, liwi, MartaAlvi, Lwica, Angela89, Anka1501, Fasia, mantissa, sylvia007, Murraya, weronika86, mf, Lali, lysinka, iwonka1077, misia83, Ewelcia, Ida, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Jestem , podczytuję ale z racji iż mam ciągłego wkurwa nie piszę zbytnio coby Wam humoru nie psuć. Minął tydzie ń odkąd mąż wyjechał, Ja się odnalazłam świetnie w domu , daje rade z 2 dzieci na wszystko jak narazie mam czas(nawet na maseczki pilingi itp wieczorem). Robię wszystko sama bo nie mogę ścierpieć nachalności teściowej i trzymam ją ostro na dystans.Nie chce jej pomocy wcale a najlepiej jakby zniknęła z domu bo mnie strasznie wkurwia. Np wczorajsza sytuacja doprowadziła do tego że pół nocy przez nią nie spałam. Przyjechała moja mama , mam nianie w pokoju. Powiedziałam teściowej ze wychodze na chwile na dwór, mała jest w łóżeczku to niech do niej zajrzy jak coś. Wróci łam , teściowa w pokoju z małą , niania włączona i słyszę , że mała nie płacze a włącza mi się alarm ( teściowa wzięła ją na ręce i zadziałał monitor oddechu). Moja mama po jakimś czasier wchodzi do pokoju ja byłam w kuchni i pyta się teściowej po co wzięła ją na ręce jak nie płacze a ta jej z tekstem : A co matka nosić może to babka nie może? Nosz kużwa nerwowo aż mnie wcięło jak mi to moja mama powiedziała , bo ona małej nie miała jeszcze na rękach bo prosiłam o nie noszenie jej niepotrzebnie a ta jej taki tekst zapodała. Po czym jeszcze jej z wyrzutem , że Ja ciągle noszę Lilke i jest dobrze a jej nie wolno tak?
Dzisiaj mam zamiar jechac na zakupy i zabrać oboje brzdąców ze sobą. Już widzę i słyszę ten wyrzut jaki mi zrobi że nie zostawiłam jej dzieci tylko zabrałam ze sobą. Wojna wisi w powietrzu.
Lilka jak narazie nie daje mi w kość, gorzej z Marcelem bo widać ewidentnie ze wykorzystuje sytuacje i robi co mu się zywnie podoba. Kary krzyki nic się na to nie zdają.Do tego szczurek siedzi w domu bo ma zapalenie zatok. Mnie natomiast boli gardło. Jutro mam wizyte u gina i nie wiem co robić jechać nie jechać bo znów zaczęłam pokrwawiać , potem gina nie ma 2 tyg a mnie dodatkowo zrobił się naciek na ranie. I nie wiem co robic? -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Hello, witam sie po sredniej nocy, tzn w sumie spalam ciagiem 4,5h chyba pierwszy raz od porodu, gorzej ze mlody raczyl zasnac dopiero o 1.30.
Zaliczylismy wizyte poloznej - 4820g- maly klocuszek. A teraz chyba przylacze sie do syna, ktory odsypia nocke.
Mary jesli chodzi o mate, my mamy safari skip hop, wyrwalam kiedys na promocji. Fajnie wykonana, Leos jeszcze nie testowal, ale kolezanka kupila taka sama dla coreczki i mala ja uwielbia. Karuzelki wlasnie szukam, wiec chetnie tez poczytam kto co poleca.
Bambi85, ja też jestem bardzo zadowolona z maty Skip Hopa, a karuzelkę mam dokładnie tej samej firmy - urzekła mnie, bo jest inna niż wszystkie, trochę retro i nie ma zbyt wiele elementów, nie jest tak, że wszystko gra, świeci i można dostać oczopląsu -
nick nieaktualnymimka84 wrote:Kasia, mi wyliczono macierzyński do 26.03. Liczę na to, że jak się pododaje wakacje, ferie, dni świąteczne to pójdę od września 2016.
-
nick nieaktualny